Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rebecca Bergaduh Di Instagram Dengan Adik Erma Fatima 3306 hits  

Rebecca Bergaduh Di Instagram Dengan Adik Erma Fatima

Walaupun kes saman berkenaan dengan Rebecca dan Erma Fatima sudah selesai tidak beerti kes itu tamat. Terbaru adik Erma Fatima iaitu Betty Ahmad telah menulis di ruangan komen di akaun instagram Rebecca yang berbaur sinis. Di dalam komen tersebut Betty me

Teruskan Membaca..



peminat bergaduh di instagram pasal ketiak sharifah sak..

dah kenapa erma fatima hina sultan johor ni

memalukan artis bergaduh di instagram

adik comel ini digelar instagram princess

kenapa peminat lisa surihani bergaduh di instagram

erma fatima dikecam di laman sosial kerana didakwa meng..

adik comel ini digelar instagram princess

erma fatima dan peminat selisih faham

jom lihat bagaimana cara erma fatima sambut birthday ma..

panas beraja dimata bersultan di hati erma fatima hina ..

erma fatima dikecam kerana hina sultan johor

3 gambar erma fatima rai hari lahir madu dan adiknya se..

erma fatima menghina sultan johor

adik comel ini memerlukan bantuan dengan segera

gambar adik neelofa terlalu comel dan matang membuatkan..

makjemah gambar adik neelofa terlalu comel dan matang m..

perkembangan adik saya yang sangat memberangsangkan

15 foto elisya adik fasha sandha yang hot hot hot dan b..

10 gambar adik neelofa yang buat kerabat diraja terbeli..

10 gambar adik neelofa terlalu comel dan matang membuat..

10 gambar adik neelofa terlalu comel dan matang membuat..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 3,923
Banner Aktif : 7,214

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,678
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • awal ashaari kemalangan
  • jom lihat gaya hidup seorang pengedar dadah..
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • syeikh zainul asri hj ramli islam

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • blog spammers sudah bijak
  • supermummy - miza harun
  • never date a person who
  • 26 fascinating films about food
  • jangan ditangisi haid itu
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • majalahsains.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)