Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rebecca Bergaduh Di Instagram Dengan Adik Erma Fatima 3268 hits  

Rebecca Bergaduh Di Instagram Dengan Adik Erma Fatima

Walaupun kes saman berkenaan dengan Rebecca dan Erma Fatima sudah selesai tidak beerti kes itu tamat. Terbaru adik Erma Fatima iaitu Betty Ahmad telah menulis di ruangan komen di akaun instagram Rebecca yang berbaur sinis. Di dalam komen tersebut Betty me

Teruskan Membaca..



luahan perasaan sedih erma fatima ketika timang zuriat ..

gambar neelofa dikritik adik mengamuk maki maki di inst..

16 gambar mengancam ameera adik perempuan neelofa yang ..

adik comel ini digelar instagram princess

bade dedah pengalaman hidup berpoligami bersama erma fa..

suami erma fatima akui hidup berpoligami sukar

erma fatima percaya dengan setiap ujian untuk dirinya

andai kemban membawaku ke neraka aku redha erma fatima

adik comel ini digelar instagram princess

kenapa peminat lisa surihani bergaduh di instagram

empat adik najib bongkar rahsia meletakkan najib dalam ..

kami lah adik beradik

ibu ini kaki adik

hubungan rosmah dengan adik adik najib retak

alasan adik naily tak mahu ke sekolah viral di laman so..

dia dah macam adik

pengurus nafi tipu lesap duit anggap tegar seperti adik..

kenapa utusan tak siar kenyataan adik beradik najib

24 koleksi gambar elisya sandha adik fasha sandha yang ..

catatan sayu adik perempuan berusia 9 tahun ini viral d..

adik beradik bergelar selebriti popular




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 4,024
Banner Aktif : 7,073

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,058
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)