Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Skim Gaji Bersepadu Untuk Guru Januari 2014 12078 hits  

Skim Gaji Bersepadu Untuk Guru Januari 2014

Skim Gaji Bersepadu Untuk Guru Januari 2014

Teruskan Membaca..



sifir gaji guru bermula januari 2012

saraan baru beri guru kenaikan gaji terbesar

pertukaran guru antara bahagian negeri antara daerah da..

tuan guru haji hadi akan dicabar dalam muktamar 2014

program bina insan guru big pismp tesl 2 semester 4 tah..

skim gaji baru sbpa 2012

guru digoda adik ipar

jika keadaan sudah memaksa guru besar pun jadi bidan te..

4 foto gambar guru bersalin di sekolah dan pengetua ber..

perbuatan keji guru wanita terbongkar

perbuatan keji guru wanita terbongkar

guru lahir bayi di sekolah pengetua jadi bidan

guru lahir bayi di sekolah pengetua jadi bidan

guru tadika ikat tangan dan tutup mulut kanak kanak did..

selamat berangkat tuan guru haji hadi

risalah fitnah serang mb khalid mula diedar tuan guru h..

surat panjang untuk tuan guru nik aziz

guru lahirkan anak di sekolah pengetua jadi bidan

guru pulau dan boikot anak murid yang suka israel

4 gambar guru wanita lahirkan anak di sekolah

mesyuarat pelaporan status pelaksanaan berkaitan ketida..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,361

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,583
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)