Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika Itu Takdirnya 1298 hits  

Jika Itu Takdirnya

Salam Jumaat

Teruskan Membaca..



di mekkah nenek obama doakan agar presiden as itu bersy..

aku tak fikir mahathir sebodoh itu untuk diperalat

apa itu cinta apa itu kasih sayang

perancangan manusia itu usaha perancangan allah itu tak..

presiden yang katanya plonga plongo itu ternyata

apa itu sijil simpanan premium ssp bsn

pagi itu kathmandu tiba tiba bergegar ikuti cerita cema..

apa itu kerak kepala bayi penyebab dan cara rawatan

saya tahu siapa wanita misteri itu

kehidupan tok guru nik aziz sebelum daripada diberi kem..

lee chong wei bukan rosmah beri ubat itu

prk permatang pauh hallo amoy itu dap cabar lu berdebat..

foto ahli kumpulan fuc ing murder club merekakah 6 pelu..

lelaki itu untukku status available

penduduk kajang yang dilantik sebagai pengerusi jkkkp d..

bukan rosmah bagi pil itu

bukan rosmah bagi pil itu

luahan gadis trauma naik komuter dengan apa lelaki itu ..

jangan call sms je itu pun bersebab okeh

apa itu paypal bagaimana cara menggunakan paypal

apa itu nepotisme prkrompin prkpermatangpauh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 146
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 26 fascinating films about food
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • blog spammers sudah bijak
  • kembali menjadi burung pipit
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)