Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tonton Maharajalawak Mega 2013 minggu 1 2369 hits  

Tonton Maharajalawak Mega 2013 minggu 1

Tonton Maharajalawak Mega 2013 Minggu 1Assalammualaikum . Siapa dah tengok mlm2013 ? apamacam ? best lagi dari mlm2012 sebelum ni? haha. Boleh lah bagi amer. Harap2 ade lah orang upload video maharaja lawak bolehlah tonton online maharaja lawak 2013. Apa2

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 415
Widget Aktif : 3,938
Banner Aktif : 6,656

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 874,463
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • 3 gambar pasangan kekasih bawah umur kantoi..
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • anjur ceramah anwar fahmi bakal dibuang uni..
  • jawatan kosong kwsp
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • share info gambar replika tangki simpanan m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • sketsa cinta awak dan saya
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)