Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

4 PERKARA JIKA DIPANDANG DAPAT PAHALA 353 hits  

4 PERKARA JIKA DIPANDANG DAPAT PAHALA

097 Dan Dialah yang menjadikan bintang bintang bagimu agar kamu menjadikannya petunjuk dalam kegelapan di darat dan di laut Sesungguhnya Kami telah menjelaskan tanda tanda kebesaran Kami kepada orang orang yang mengetahui 6 97

Teruskan Membaca..



jika anda ibubapa yang bekerja pasti anda memahami 4 pe..

jika anda cantik anda dapat makan secara percuma

bola sepak akan rugi 4 tahun jika blatter menang lagi

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

semoga brader ni dapat pahala menyebarkan dakwah gambar

4 faktor tidak dapat sales dengan program affiliate

apa korang akan buat jika perkara ini berlaku kat koran..

13 perkara penting wajib dijaga oleh semua kaum wanita ..

laman web menyeramkan dari 785 cctv di s pura menunjukk..

8 perkara lee kuan yew akan lakukan jika memerintah mal..

8 perkara yang lee kuan yew akan lakukan terhadap malay..

melayu mesti baca 8 perkara lee kuan yew akan lakukan j..

176d jika meminta lembut gigi dari lidah jika menggoda ..

makjemah polis siasat hanya jika audit 1mdb kesan perca..

makjemah bapa dan anak didakwa bunuh penyamun hukuman g..

polis siasat hanya jika audit 1mdb kesan percanggahan k..

lapan tips jika anda makan gaji

sarjan minta mangsa samun bayaran rm400 jika ingin ipho..

sprm akan siasat 1mdb jika wujud unsur penyelewengan

sprm akan siasat 1mdb jika wujud unsur penyelewengan

am sprm akan siasat 1mdb jika wujud unsur penyelewengan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 505
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 7,193

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,685
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lagi curi rakam seorang awek yang tidur len..
  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • hutang dalam kehidupan
  • emma maembong sindir siapa
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • ingkarjemputan gambar majlis perkahwinan an..
  • rakaman akhir dalam pesawat germanwings ter..
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • never date a person who
  • supermummy - miza harun
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • aku penganggur
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)