Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 142 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



cara tulis ayat iklan ramai tahu tapi tak buat

serius kreatif kempen kebersihan toronto yang kreatif m..

kecantikan kulit harus seiring dengan kesihatan dalaman..

cara tulis ayat iklan ramai tahu tapi tak buat

cara mengganti objek suatu gambar di android

cara menggunakan krim firmax 3

sewa ruang iklan di blog cara promosi impak jualan

serius wahai rakyat malaysia inilah cara sebenar menggu..

menjaga kulit anda dengan menggunakan penyelesaian orga..

hukum menggunakan telefon bimbit ketika khutbah jumaat

gradient lips kelainan menggunakan gincu ala k pop

suatu tanda kelebihan orang berakal ialah apabila dia t..

lebih sedikit orang menggunakan akalnya lebih banyak pu..

pengakuan pelakon dan penyanyi terkenal hollywood yang ..

basic menggunakan ctrl c ctrl x ctrl v

tentera israel langgar hak asasi kanak kanak menggunaka..

hanya ada di gaza briged al qassam kami baru menggunaka..

video cara membuat popcorn dengan menggunakan meriam kh..

rahsia membina minisite pro menggunakan template blogsp..

video cara ngeri kanak kanak menyeberangi sungai menggu..

ada sesetengah hanya menggunakan perkataan kawan apabil..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 6,331

Domain Dibenarkan: 10,303
Jumlah Artikel : 790,514
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pasangan baharu bertunang mengaku cuba berz..
  • seram video penampakan hantu di tandas cath..
  • video panas lge cabar igp kbab51 dan pdrmsi..
  • pengakuan isteri teransang dan tidak tahan ..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • makanan halal di jepun
  • jangan sesekali guna cincin untuk kekalkan ..
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • hamil sama setan
  • masih hidup walau tertusuk batang besi
  • anwar ibrahim batal saman rm 100 juta

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • diari sedih seekor kucing
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2791)   wanita (1816)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)