Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 205 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



ayda jebat bodek produser bukan cara saya

cara pasang iklan komli dalam blogspot

cara elak gambar whatsapp masuk galeri handphone

anda nak tahu cara bina iklan berkualiti baca ni

makjemah 5 adab dan cara permohonan kerja menggunakan e..

update selepas 3 minggu menggunakan ephyra skin bar

seni gambar hanya menggunakan kayu

lelaki dan anaknya cipta keajaiban hanya menggunakan be..

seni gambar hanya menggunakan kayu

facebook melancarkan messenger com membolehkan anda men..

facebook melancarkan messenger com membolehkan anda men..

hong leong hadir dengan pex untuk memudahkan pembayaran..

hong leong hadir dengan pex untuk memudahkan pembayaran..

cara buat duit paling mudah dengan menggunakan facebook

cara buat duit paling mudah dengan menggunakan facebook

bina teka silangkata menggunakan eclipsecrossword

cara menggunakan common sense dengan betul

cara download torrent menggunakan internet download man..

resepi ayam percik mudah menggunakan double sided pan

boob artist wanita menggunakan p yud ranya sebagai beru..

bagaimana menggunakan carian google sekarang memandangk..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 263
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kisah nabi ismail a s
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita semalam hot spring kah
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)