Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 182 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



cara mudah mendownload menggunakan autogeneratelink com

cara menggunakan twitter untuk perniagaan dan pemasaran

bunuh bakteria menggunakan mata

bagaimana holland menggunakan teknologi menghadapi banj..

muka digodam dengan menggunakan unjuran 3 dimensi

muka digodam dengan menggunakan unjuran 3 dimensi

seperti apa wajah raisa saat menggunakan kerudung

semua tv baru sony bakal menggunakan android tv

muka digodam dengan menggunakan unjuran 3 dimensi

menggunakan tablet android kini anda boleh menguji micr..

panasonic hadir dengan televisyen 4k menggunakan sistem..

asus zenfone 2 diperkenalkan telefon pintar pertama den..

tutorial schedule instagram menggunakan aplikasi secara..

android di pc menggunakan bluestacks

adakah rasulullah s a w menggunakan google earth untuk ..

menggunakan tablet android kini anda boleh menguji micr..

kelebihan menggunakan penapis air

perang akhir zaman akan menggunakan senjata tradisional

6 sebab saya akan menggunakan iphone 6 plus tahun ini

bagaimana menggunakan dua akaun instagram pada satu tel..

bagaimana menggunakan dua akaun instagram pada satu tel..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 425
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 7,007

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,204
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • menarik foto lawak giler 813
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • hati hati jenayah langgar belakang kereta
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)