Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 190 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



ulangkaji cara menulis tajuk iklan

ulangkaji cara menulis tajuk iklan

cara menyemak markah menggunakan saps untuk ibu bapa

cara meletakkan iklan nuffnang di blog anda

cara hapuskan pop up iklan di blog

asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

lol apabila barack obama menggunakan kayu selfie

asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

cara menghasilkan iklan di facebook menggunakan fb ads

tutorial membuat header menggunakan microsoft excel

awas bahaya menggunakan alat solek atau produk kosmetik..

asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

ipro hadir dengan tablet windows menggunakan cip intel ..

asus mungkin hadir dengan jam tangan pintar tanpa mengg..

potret gergasi menggunakan manusia 7 gambar

wanita ini melakukan pembedahan faraj dengan menggunaka..

bagaimana menggunakan dua akaun instagram pada satu mas..

pelik video wanita cun ini menulis dengan menggunakan k..

ipro hadir dengan tablet windows menggunakan cip intel ..

ipro hadir dengan tablet windows menggunakan cip intel ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 464
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 7,208

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,109,279
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • wajah sebenar ayah benjy terbongkar
  • 2 lelaki ini terima padah kerana kencing at..
  • wanita ini jadi wanita pertama di malaysia ..
  • lelaki romantik melamar kekasihnya dengan j..
  • gambar persandingan anak perempuan ds najib..
  • ayat ruqyah penawar sihir membakar menghala..
  • fesyen terkini gadis bertudung yang agak ke..
  • seleweng 600 kakitangan perhutanan perak di..
  • cerita sebenar lelaki solat dengan gaya ber..
  • fuel prices unchanged for april ron 97 with..
  • malaysia best blog 2015
  • 7 ekor lembu kurus

  • wajib baca :

  • islam itu indah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kurang ajaran tak sesat
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)