Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 210 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



cara pasang iklan komli dalam blogspot

cara elak gambar whatsapp masuk galeri handphone

anda nak tahu cara bina iklan berkualiti baca ni

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

10 gambar tun razak exchange trx dulu dan kini ini baka..

2 keping gambar jadi bukti penting kewujudan ufo di dun..

20 gambar rumah banglo linda onn

9 gambar bila aliff aziz tayang awek baru

gambar rasmi peranti oppo r7 dan oppo r7 plus diperliha..

gambar rasmi peranti oppo r7 dan oppo r7 plus diperliha..

makjemah bina jambatan daripada kertas tanpa guna gam 2..

gambar mia ahmad pengang kucing terseksi

wanita bergambar dengan diri gemuk beliau selepas berja..

koleksi bas sekolah lama lama lagenda malaysia 190 gamb..

isteri buat laporan polis saiz suami terlalu besar gamb..

inilah 35 gambar kemalangan paling dasyat dalam sejarah..

7 gambar inilah kerja yang paling menguji nafsu dan kej..

zul ariffin ayda jebat yang kini semakin mesra dan inti..

kantoi gelagat lelaki ambil gambar bawah skirt wanita d..

jam tangan knights of roundtable ii roger dubuis 11 gam..

senarai makanan yang dinikmati oleh bintang the rock se..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 126
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)