Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 187 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



comment on cara mengatasi masalah pening kepala tanpa m..

comment on cara mengatasi masalah pening kepala tanpa m..

comment on cara mengatasi masalah pening kepala tanpa m..

berpura tidak tahu cara buka pintu

jurugambar menggunakan beratus ratus gambar untuk menci..

comment on cara mengatasi masalah pening kepala tanpa m..

cara menggunakan pencuci muka yang betul

6 gambar cara kejam dapatkan tanduk rusa yang mengerika..

restoran di china ini menggunakan robot sebagai pelayan

cara menggunakan twitter untuk perniagaan dan pemasaran

whatsapp akhirnya hadir dengan klien web memudahkan and..

kartun online menggunakan photoshop

makjemah kami tidak pernah menggunakan perkataan menunt..

hukum menggunakan telefon bimbit ketika khutbah jumaat

kini anda boleh menggunakan whatsapp versi web

penulis oku menaip novel menggunakan kaki

whatsim kad sim membolehkan anda menggunakan whatsapp d..

cara mudah mendownload menggunakan autogeneratelink com

alas mug menggunakan kertas recycle

bayar bil menggunakan maybank2u dan menangi hadiah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 421
Widget Aktif : 4,024
Banner Aktif : 7,073

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,058
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)