Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 135 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



serius wahai rakyat malaysia inilah cara sebenar menggu..

cara letak iklan atau ads di footer artikel blog

cara letak iklan di dalam post artikel

diy kotak pensil dengan menggunakan pine wood stick

jom lihat cara nak prank seseorang hanya menggunakan me..

video cara membuat popcorn dengan menggunakan meriam kh..

serius sadis iklan kesedaran haiwan liar terancam yang ..

video cara ngeri kanak kanak menyeberangi sungai menggu..

tutorial menggunakan esell untuk pelanggan dan distribu..

perlawanan gusti menggunakan lampu kalimantang paling n..

suatu tanda kelebihan orang berakal ialah apabila dia t..

kelicikan orang kafir memecahbelahkan orang islam mengg..

jom kita saksikan keindahan bunga api secara dekat meng..

kulit wajah kembali berseri selepas konsisten menggunak..

tutorial mengasilkan bow ribbon menggunakan kertas

pop corn di masak menggunakan telefon bimbit

cara menggunakan gear automatik dengan betul

gadis menghasilkan dress menggunakan gelung besi kecil

usahlah menggunakan kata kata kesat di mana jua anda be..

bagaimana lelaki miang menggunakan ayat ayat manis untu..

buat minisite menggunakan platform blogspot




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 302
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,239

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,208
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar remaja sekarang yang tidak tahu ma..
  • artis buka tudung kerana kecewa
  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • buka tudung kerana kecewa
  • oh lelaki datang pameran kereta ambil gamba..
  • profesor israel perkosa wanita palestina ca..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • gaza gencatan senjata tiga hari bermula pag..
  • belasah abang ipar tak puas hati tak pandan..
  • komisyen pertama rahsia hipnosis
  • angka korban meningkat
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • tanda tanda kanser payudara
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)