Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 198 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



cara letak butang share bawah tengah blog

mencari isteri yang baik menggunakan matematik cara al ..

nota manual cara menggunakan cidos blog politeknik poli..

cara memasang iklan menyatu dengan konten blog

cara membuat pembayaran pinjaman perumahan menggunakan ..

shaklee effect menggunakan shaklee dengan cara saya sen..

cara sekat iklan adsense berunsur sx

gambar abang sado kacak jual ayam jadi viral

cara sekat iklan adsense berunsur sx

google memberikan petanda pelbagai peranti android akan..

hilangkan semua maklumat dalam buku digital ini dengan ..

rakaman imej pesisiran pantai semenanjung malaysia untu..

makjemah hilangkan semua maklumat dalam buku digital in..

rakaman imej pesisiran pantai semenanjung malaysia untu..

hukumnya suami mengeluarkan air mani sendiri dengan men..

unik selama 5 abad penduduk kampung ini menggunakan jam..

tingkatkan trafik blog menggunakan ping

cara mengenali bomoh yang menggunakan kaedah islam

calling texting menggunakan apple watch awesome

google memberikan petanda pelbagai peranti android akan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 657
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,235

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,063
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pasti ramai yag tertipu dengan apa yang and..
  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • amboii bukan main lagi abang ini mer akam v..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..
  • 6 foto aaisyah dhia rana tanpa mekap amat m..
  • mengejutkan gambar rumah zizan di terenggan..
  • kerana nasi ayam rm18 wanita tanggal baju
  • 7 gambar inilah kerja yang paling menguji n..
  • harta pusaka di bahagi sesuka hati ustaz az..
  • video wanita tanggal baju selepas dituduh t..
  • 6 foto aaisyah dhia rana tanpa mekap amat m..
  • tom s diner versi giorgio moroder ft britne..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kurang ajaran tak sesat
  • wang bukanlah segalanya
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • 7 things you need to know about depression
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)