Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 154 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



cara mengatasi masalah pening kepala tanpa menggunakan ..

goreng pisang menggunakan tangan video dan gambar

cara mendaftar iklan nuffnang di blog

cara memasang iklan nuffnang di blog

cara mengatasi masalah pening kepala tanpa menggunakan ..

cara membuat share to unlock the download button

tut how to bypass windows password using kon boot crack..

lelaki ini lukis potret menggunakan mesin taip

lukisan yang dihasilkan menggunakan tayar basikal 10 ga..

jimat duit apabila shopping menggunakan apps smart shop..

7 video gempak yang dibuat menggunakan google street vi..

gadis diserang menggunakan pisau kerana terlalu cantik

rawatan ganjil menggunakan rotan

gadis diserang menggunakan pisau kerana terlalu cantik

2 wanita dituduh merompak menggunakan pedang dan pistol

cara menggunakan google street view malaysia lihat pema..

mesin atm digodam menggunakan kad sim setengah juta les..

mesin atm digodam menggunakan kad sim setengah juta les..

remaja dibakar hidup hidup hanya kerana menggunakan tel..

lukisan realistik menggunakan jari

cara menggunakan perisian audacity




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 283
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,635

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,116
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • 15 selfie paling berani
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • pahang benam kedah 5 0 tempah tiket final p..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • jangan ditangisi haid itu
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tanda tanda kanser payudara
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)