Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 151 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



cara mandi wajib dengan betul

cara mengatasi masalah pening kepala tanpa menggunakan ..

cara mengatasi masalah pening kepala tanpa menggunakan ..

samsung menguji telefon bengkok menggunakan punggung ro..

2 wanita dituduh merompak menggunakan pedang dan pistol

ganas 2 wanita ini merompak menggunakan senjata pedang ..

polis hong kong cuma menembak 87 gas pemedih mata polis..

lelaki ini lukis potret menggunakan mesin taip

jimat duit apabila shopping menggunakan apps smart shop..

rawatan ganjil menggunakan rotan

gadis diserang menggunakan pisau kerana terlalu cantik

gadis diserang menggunakan pisau kerana terlalu cantik

7 video gempak yang dibuat menggunakan google street vi..

keunikan muzium plimoth plantation menggunakan pelakon ..

cara menggunakan perisian audacity

eksklusif potong rambut menggunakan api 3 gambar pelik

jika steve jobs sendiri menghalang anak anaknya menggun..

jika steve jobs sendiri menghalang anak anaknya menggun..

lima rakyat malaysia di penjara 50 tahun kerana menggun..

remaja dibakar hidup hidup hanya kerana menggunakan tel..

mesin atm digodam menggunakan kad sim setengah juta les..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 607
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,753
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • bila lego dibangunkan
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • promosi team fotografi popular
  • adakah anda ada masalah dengan hutang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • di tubir bibir mataku
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)