Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 159 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 515
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,624

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,388
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • lihat apa yang terjadi bila minta sedekah b..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • 2 gambar mengejutkan inilah kenderaan johan..
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • video barang baik selebriti tertonjol selep..
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • good luck adik adik spm

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • skandal pejabat
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • emak abah opah dan atuk
  • islam itu indah
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)