Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 146 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



antara gambar gambar yang ditangkap menggunakan fish ey..

iklan jawatan kosong telekom malaysia

cara upload gambar ke dalam post

omg iklan lawak cara bersihkan 2 bola dengan mudah dan ..

tabik polis trafik buat laluan air dengan menggunakan c..

pengalaman menggunakan line altel

empat jam cincin tersangkut di kolopir sebelum abang bo..

contoh transaksi menggunakan mykad

kecantikan kulit harus seiring dengan kesihatan dalaman..

polis ingin menggunakan motosikal elektrik dan kereta h..

wow lukisan yang sempoi menggunakan aiskrim

bagaimana mengesan telefon dan laptop yang hilang mengg..

polis ingin menggunakan motosikal elektrik dan kereta h..

menarik lelaki warga china melamar kekasihnya menggunak..

polis trafik buat laluan air dengan menggunakan cangkul..

stesen minyak shell jalan raja chulan mula menerima pem..

stesen minyak shell jalan raja chulan mula menerima pem..

perbezaan menggunakan cermin mata dengan kanta transiti..

trak paling laju di dunia menggunakan enjin jet

empat jam cincin tersangkut di kolopir sebelum abang bo..

chairless chair duduk tanpa menggunakan kerusi yang men..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 444
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 6,409

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,081
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • mini paceman adventure
  • throwback biological clock is ticking
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • anak menteri kini bergelar duta
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 things you need to know about depression
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)