Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

cara share iklan menggunakan gambar 129 hits  

cara share iklan menggunakan gambar

sebelum ni aku dah share cara nak ambil link iklan dari 8share dan cara nak share iklan dengan menggunakan text lihat entri sebelum ini kali ni aku nak share cara nak share link iklan menggunakan gambar kalau guna gambar lagi menarik iklan tu yer dok shar

Teruskan Membaca..



diy kotak pensil dengan menggunakan pine wood stick

pop corn di masak menggunakan telefon bimbit

cara menggunakan gear automatik dengan betul

gadis menghasilkan dress menggunakan gelung besi kecil

usahlah menggunakan kata kata kesat di mana jua anda be..

bagaimana lelaki miang menggunakan ayat ayat manis untu..

buat minisite menggunakan platform blogspot

perlawanan gusti menggunakan lampu kalimantang paling n..

kembalikan file yang terkena virus tanpa menggunakan so..

felixia yeap menggunakan nama raisha rania

emojli laman sosial menggunakan emoji sepenuhnya bakal ..

bagaimana nak order menggunakan esell shaklee

cara menggunakan application giddylizer android

cara mengetahui kedai yang menggunakan pelaris

menu hebat chef zam menggunakan philips airfryer

pelik cara memakai seluar tanpa menggunakan tangan vide..

bercakap tanpa menggunakan ilmu ibarat berjalan tanpa b..

ada sesetengah hanya menggunakan perkataan kawan apabil..

tutorial mengasilkan bow ribbon menggunakan kertas

revolusi headphone mendengar menggunakan tulang pipi

15 gambar potret selebriti dihasilkan menggunakan casse..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 376
Widget Aktif : 3,881
Banner Aktif : 6,221

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 767,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sangup pelakon indonesia shahrini bangga bu..
  • rahsia saddam hussien
  • video perlakuan pelik beberapa ekor anjing ..
  • wartawan didakwa aibkan mangsa mh17
  • canada s bezzoubenko wins 5 golds in glasgo..
  • wanita cantik pakai maskara yang dicuri dar..
  • wanita pakai maskara yang dicuri dari lokas..
  • astro pertahan tindakan serah kontrak lumay..
  • selekoh rasau tagih nyawa
  • astro tampil pertahan isu beri kontrak pada..
  • bila rakan baru masak sesuatu yang tak disa..
  • meme tanda lapar kata jurutawat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • fizxs.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)