Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Cara Menjalankan Opera Mini Version Java Di PC 239 hits  

Cara Cara Menjalankan Opera Mini Version Java Di PC

SALAM SEJAHTERA Pada post kali ini saya ingin menerangkan cara cara menjalankan opera mini java di Pc biasanya aplikasi java hanya di jalankan menggunakan Hp terutamanya sony ericsson mungkin ramai yg dah tahu mungkin ada juga yg masih tidak tahu caranya

Teruskan Membaca..



tip cara hadapi perpisahan

perbezaan cara kita dan mereka sambut raya

cara nak rasa duit gaji sentiasa cukup walaupun sedikit

cara baru cabut gigi guna rocket

4 cara mengetahui kelebihan kekurangan diri

cara nak scan website ada malware ke tak

penyelesaian cara malaysia

cara terbaik untuk merawat hati yang terluka

cara kurus dari xxl ke m

cara pujuk hati jika tak cuti raya

bolt kritik cara iaaf usada hukum atlet

panduan cara menjahit baju melayu

salah satu cara pertolongan dari allah

comment on cara mengetahui telur yang masih baik by haz..

cara mudah buat kuih cara manis

semak saman trafik pdrm jpj dan aes online cara mudah

bolt kritik cara iaaf usada hukum atlet

russia yang bekal senjata ajar cara tembak pesawat peri..

niat dan cara solat sunat hari raya aidilfitri

tahukah anda cara menggunakannya

cara mudah dan pantas melipat baju




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,851
Banner Aktif : 6,261

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,223
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)