Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Cara Melayari Internet Percuma Di Pc Anda Menggunakan Proxy Bookmarks 401 hits  

Cara Cara Melayari Internet Percuma Di Pc Anda Menggunakan Proxy Bookmarks

SALAM SEJAHTERA Pada kali ini saya ingin menunjukan cara melayari internet percuma munggunakan pc mungkin ada yg tahu mungkin ada yg tidak kepada yg ingin mencuba bolehlah mengikot keterangan saya di bawah ini Tanpa banyak soal kita teruskan langkah langk

Teruskan Membaca..



cara buat duit online menggunakan skill yang anda ada

3 cara untuk mengetahui si dia adalah jodoh anda

cara pendekkan link entri atau url anda

cara menggunakan twitter untuk perniagaan dan pemasaran

cara buat duit di internet dengan menjual

wanita wajib baca cara memantapkan nenen anda

cara bermain game di google chrome bila tiada internet

wanita wajib baca cara memantapkan aset anda

yassin yahya mahu selesai tunggakan sewa rumah rm30 000..

5 cara asas bagaimana buat duit dengan instagram

pelawak yassin yahya mahu selesai tunggakan sewa rumah ..

yassin yahya mahu selesai tunggakan sewa rumah rm30 000..

6 cara mudah menggalakkan anak membaca dan menulis seme..

yassin yahya mahu selesai tunggakan sewa rumah rm30 000..

cara mengetahui samaada mesej dalam group whatsapp tela..

cara mengenal kasut kulit babi

cara atasi kencing manis diabetis ketika hamil

7 cara betul merotan anak dalam islam

makjemah yassin yahya mahu selesai tunggakan sewa rumah..

cara mudah cepat menyusun buku sekolah mengikut jadual

rahsia klik jer cara dapatkan komisen dengan affiliate




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 344
Widget Aktif : 3,922
Banner Aktif : 7,038

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,336
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • 5 gambar rosyam nor bersama keluarga
  • sayu seniman tan sri jins shamsuddin kini k..
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • islam itu indah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)