Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengenali SHARIFAH KASIF 265 hits  

Mengenali SHARIFAH KASIF

Mungkin ada di kalangan kita yang tidak mengenali siapa itu Sharifah Kasif dan kerana itu MMI catatkan sedikit cerita tentang wanita cantik ini supaya rakan rakan dan sesiapa sahaja yang singgah di blog MMI dapat sama sama mengenali siapa Sharifah yang MM

Teruskan Membaca..



datuk sharifah aini meninggal dunia

video sharifah sakinah tak menyedari zip seluarnya terb..

terkini biduanita negara sharifah aini meninggal dunia

sampaikan rindu izzue islam sharifah sakinah

izzue islam ft sharifah sakinah sampaikan rindu chord

video kontroversi sharifah sakinah tak menyedari zip se..

gempar sharifah sakinah cetus kontroversi kerana pakaia..

gempar sharifah sakinah cetus kontroversi kerana pakaia..

mh370 sharifah sofia hilang selepas pendedahan mh370

lirik video sampaikan rindu izzue islam ft sharifah sak..

wajah sebenar sharifah anis al idrus kekasih baru sharn..

datuk sharifah aini meniniggal dunia

biodata sharifah anis al idrus

wajah sharifah anis al idrus kekasih baru sharnaaz ahma..

wajah sharifah anis al idrus kekasih baru sharnaaz ahma..

biodata sharifah anis al idrus

wajah sebenar sharifah anis al idrus kekasih baru sharn..

uji rashid pernah terlepas cakap bimbang sharifah aini ..

wajah sebenar sharifah anis al idrus kekasih baru sharn..

rtm hormati pemergian sharifah aini henti main lagu 44 ..

3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam sambil tayan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 613
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,321

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)