Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengenali SHARIFAH KASIF 313 hits  

Mengenali SHARIFAH KASIF

Mungkin ada di kalangan kita yang tidak mengenali siapa itu Sharifah Kasif dan kerana itu MMI catatkan sedikit cerita tentang wanita cantik ini supaya rakan rakan dan sesiapa sahaja yang singgah di blog MMI dapat sama sama mengenali siapa Sharifah yang MM

Teruskan Membaca..



gambar gambar sharifah sakinah bawa kawan kawan artis k..

sharifah sakinah sambut bridal shower di bali 10 gambar

patah kaki tidak halang sharifah shahira terus aktif

foto artis wanita raikan bridal shower sharifah sakinah..

2 foto terkini sharifah sakinah melentik tubuh

foto artis wanita raikan bridal shower sharifah sakinah..

ali abdullah cinta hati baharu sharifah aleya

ali abdullah nama anak lelaki sharifah aleya

gambar baju basah melekat sharifah sakinah nampak benda..

gambar sharifah sakinah nampak seluar dalam warna putih

foto artis wanita raikan bridal shower sharifah sakinah..

bridal shower sharifah sakinah di bali

makjemah patah kaki tidak halang sharifah shahira terus..

sharifah sakinah bawa bakal pengapit perkahwinan ke bal..

sharifah sakinah bawa bakal pengapit ke bali

sharifah shahira kini aktif di restoran miliknya

15 gambar sharifah sakinah bawa rakan rakan ke bali unt..

gambar sharifah sakinah bersama pengapit hot di bali

makjemah sharifah sakinah bawa bakal pengapitnya untuk ..

patah kaki tidak halang sharifah shahira terus aktif

patah kaki tidak halang sharifah shahira terus aktif




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 184
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)