Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Updated 369 hits  

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Updated

Drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta Saluran Astro Mustika HD 134.Bermula 9 Disember 2013Episod 60Genre Drama Adaptasi Karya E man SufiFan Page Bukan Kerana Aku Tak Cinta OST Pelakon Sharnaaz Nelydia Senrose Iqram Dinzly Shahrul RizwanTrailer Sinopsis Bukan K

Teruskan Membaca..



lelaki cuba jual teruna kecewa kerana tak laku sebab ti..

lelaki ini cuba jual teruna tetapi kecewa kerana tak la..

lelaki cuba jual teruna kecewa kerana tak laku sebab ti..

makjemah lelaki cuba jual teruna kecewa kerana tak laku..

murida cedera dicubit gurut kerana tak siap kerja sekol..

makjemah murida cedera dicubit gurut kerana tak siap ke..

tuhan berikan lah aku cinta mu kat pd pun bley k bos an..

aku cinta hujan

kenapa aku tak suka mad market season 3

kenapa aku rasa tak berbaloi makan main course dekat se..

kerana tak percayakan bank wanita rugi selepas wang han..

mas idayu perempuan kalau dia bukan dah lama aku balas ..

kenapa aku tak dapat brim 2015

murid cedera dicubit guru kerana tak siap kerja sekolah

lelaki cuba jual teruna kecewa kerana tak laku

lirik lagu masih aku cinta sudah diubah sejak september..

lelaki cuba jual teruna kecewa kerana tak laku

kecewa kerana tak laku lelaki ini cuba jual teruna

luahan status kecewa sharnaaz ahmad kerana putus cinta ..

bukan ibu tak nak bawak motor

bukan hanya dapigs tu sahaja yang tak jujur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 430
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,996

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,359
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • adik neelofa terlanjur
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • shopping baju kasual secara online di dearf..
  • bilik bacaan masih bersepah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • tupperware puasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kisah nabi ismail a s
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)