Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Program Terbaru Astro Oasis Pencetus Ummah 458 hits  

Program Terbaru Astro Oasis Pencetus Ummah

Program terbaru Astro Oasis menggantikan Imam Muda iaitu Pencetus Ummah adalah satu program realiti islamik yang akan membawa kita kepada dakwah dengan cara yang kreatif oleh pendakwah pendakwah muda. Dengan bertemakan Duniaku Dakwahku peserta akan berusa

Teruskan Membaca..



live streaming tonton online download pencetus ummah 2 ..

anda dialu alukan hadiri ujibakat pencetus ummah musim ..

ujibakat pencetus ummah sudah bermula

ujibakat pencetus ummah sudah bermula

hot news today perkembanga terbaru program pesawat temp..

ujibakat pencetus ummah sudah bermula

astro tak layan tuntutan waris ar tompel

astro tak layan tuntutan waris ar tompel

astro akan terus tayangkan biopik saloma

astro akan terus tayangkan biopik saloma

astro tak bertanding di anugerah skrin 2014

tuntutan waris ar tompel tidak dilayan astro

tuntutan waris ar tompel tidak dilayan astro

jadual astro live streaming argentina vs brazil 11 okto..

astro jawab punca sering ulang siaran

astro tidak layan tuntutan waris ar tompel

arwah ar tompel diaibkan astro enggan layan

arwah ar tompel diaibkan astro enggan layan

astro tak bertanding di anugerah skrin 2014

astro warna channel 132

siaran astro percuma sempena cuti sekolah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 687
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,539

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)