Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Program Terbaru Astro Oasis Pencetus Ummah 412 hits  

Program Terbaru Astro Oasis Pencetus Ummah

Program terbaru Astro Oasis menggantikan Imam Muda iaitu Pencetus Ummah adalah satu program realiti islamik yang akan membawa kita kepada dakwah dengan cara yang kreatif oleh pendakwah pendakwah muda. Dengan bertemakan Duniaku Dakwahku peserta akan berusa

Teruskan Membaca..



rancangan program astro sempena hari raya 2014

astro tawar program menarik sempena aidilfitri

pencetus ummah rahmat datang pms

live 200614 forum perdana keluarga bahagia pencetus umm..

ewahnya customer service astro

pratonton percuma saluran hd astro 1 november 2013 hing..

isu mb selangor puak hantu raya je bising ditambah oleh..

astro on the go untuk semua mahasiswa malaysia

astro awani lapor pesawat mas terhempas di ukraine

live streaming brazil vs belanda piala dunia 2014 astro..

jadual perlawanan bola sepak piala dunia fifa 2014 11 1..

punca fesyen terlalu ketat fazura di astro raya screeni..

terbaru mayat janin cukup sifat bersama lelaki ditemui ..

azwan ali buat pengakuan mengejut tentang astro

gambar terbaru tanah jerlus di berjaya times square

saksikan final piala dunia 2014 germany vs argentina ha..

pecat deejay terkenal terkejut diberhentikan astro

mh17 menyampah dengan pembaca berita astro awani sharna..

kritik pembaca berita astro awani sharnaaz ahmad ditegu..

kritik pembaca berita astro awani sharnaaz ahmad ditegu..

shuba jay bekas peserta mari menari astro antara mangsa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,139

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)