Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Program Terbaru Astro Oasis Pencetus Ummah 428 hits  

Program Terbaru Astro Oasis Pencetus Ummah

Program terbaru Astro Oasis menggantikan Imam Muda iaitu Pencetus Ummah adalah satu program realiti islamik yang akan membawa kita kepada dakwah dengan cara yang kreatif oleh pendakwah pendakwah muda. Dengan bertemakan Duniaku Dakwahku peserta akan berusa

Teruskan Membaca..



pencetus ummah ustazah fatimah syarha warna pakaian men..

astro oasis sahkan gambar mayat dililit ular rakaman ta..

live 200614 forum perdana keluarga bahagia pencetus umm..

penceramah pu pencetus ummah disiasat polis inikah oran..

program terbaik raya tv3 tv9 dan astro 2014

astro oasis sahkan gambar mayat dililit ular rakaman ta..

astro oasis sahkan gambar mayat dililit ular rakaman ta..

gambar terbaru neelofa bertudung semasa mengacara progr..

pencetus ummah rahmat datang pms

astro oasis sah gambar mayat dililit ular rakaman tanah..

gambar jenazah dililit ular milik astro oasis

astro tawar program menarik sempena aidilfitri

astro oasis sahkan gambar jenazah dililit ular babak da..

astro oasis sahkan gambar mayat dililit ular rakaman ta..

kajol turun ke kuala lumpur 20 ogos lancar saluran baru..

kajol bakal lancarkan saluran baharu astro

kajol bakal lancarkan saluran baharu astro

astro awani dedahkan dewan ulama pas mahukan azmin ali ..

lirik lagu kosong kosong azhael feat astro radio all st..

pengacara dan tenaga pengajar af 2014 astro ria

siaran langsung perlawanan manchester city vs arsenal f..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 429
Widget Aktif : 4,059
Banner Aktif : 6,180

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,292
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • 18 video aksi rakaman tanpa seurat benang d..
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • gadis buat aksi strip di jalan kuching

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • 26 fascinating films about food
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)