Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lirik Lagu Kau Pergi Jua IamNEETA ft Najwa Latif 726 hits  

Lirik Lagu Kau Pergi Jua IamNEETA ft Najwa Latif

Karaoke Kau Pergi Jua IamNEETA ft. Najwa Latif neeta Kau pergi jua...Dari hidup ku..Kini sendiri...Di hari hariku..Pulang ke dakapanku..Aku ingin kau selalunya di siniHanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua... najwa Kau pergi jua...Dari hidup ku...

Teruskan Membaca..



lirik lagu kotarayaku altimet ft hujan

lirik lagu bangkit altimet ft dj fuzz salam

lirik lagu oh my english altimet ft liyana jasmay

lirik lagu kalau aku kaya altimet ft awi rafael

lirik lagu kalau berpacaran altimet ft anna raffali suh..

lirik lagu havoc altimet ft joe flizzow

lirik lagu live my life balan kashmir ft mark adam

lirik lagu macam cantik jer macam comel jer amar ft sya..

lirik lagu hatiku kau pegang ana raffali

lirik lagu cemburu amanda imani ft malique

lirik lagu lagu raya sekumpulan orang gila ft ana raffa..

lirik lagu hari raya iamneeta najwa latif deanna hussin..

lirik lagu untuk dia sleeq ft najwa latif

lirik lagu kalau nak berjaya altimet ft najwa latif

lirik lagu seri puteh altimet ft oh chentaku

lirik lagu human karmal ft songstress vandal

lirik lagu takbir cinta amy search ft yassin

lirik lagu marry me iamneeta

lirik lagu who do it better altimet ft joe flizzow sona..

lirik lagu see you again wiz khalifa ft charlie puth

lirik lagu rentak laguku amy search ft bunkface




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 139
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,247

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,131,465
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kelebihan janggut lelaki yang anda perlu ta..
  • kalendar puasa sunat dan wajib 2015
  • benarkah gunung bergerak seperti awan dilan..
  • surat kepada ustazah
  • punca sebenar amar baharin cedera ditumbuk
  • day 2934
  • prk permatang pauh penyokong fanatik anwar ..
  • 11 fakta mengenai datuk siti nurhaliza yang..
  • rambut cantik bersama sunsilk
  • hutang luar malaysia bila ada yang terlebih..
  • impian amy search buka sekolah tahfiz terla..
  • betul ke kegunaan amoi ni dashyat sungguh

  • wajib baca :

  • sketsa cinta awak dan saya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • blog spammers sudah bijak
  • wang bukanlah segalanya
  • kahwin muda girls only
  • islam itu indah
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • 7 things you need to know about depression
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • byzanamn.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)