Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lirik Lagu Kau Pergi Jua IamNEETA ft Najwa Latif 803 hits  

Lirik Lagu Kau Pergi Jua IamNEETA ft Najwa Latif

Karaoke Kau Pergi Jua IamNEETA ft. Najwa Latif neeta Kau pergi jua...Dari hidup ku..Kini sendiri...Di hari hariku..Pulang ke dakapanku..Aku ingin kau selalunya di siniHanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua... najwa Kau pergi jua...Dari hidup ku...

Teruskan Membaca..



lirik lagu kalau nak berjaya altimet feat najwa latif

official music video lirik lagu najwa latif aku

lirik lagu simetri amy search ft hazama

lirik lagu takbir cinta amy search ft yassin

lirik lagu live my life balan kashmir ft mark adam

lirik lagu untuk cinta ost pilot cafe adira ft hafiz

official music video lirik lagu macam cantik je macam c..

lirik lagu joget dekat je diplomats of drum ft altimet

lirik lagu rentak laguku amy search ft bunkface

lirik lagu see you again wiz khalifa ft charlie puth

lirik lagu berharap kau setia d wapinz band

bila orang barat nyanyi lagu najwa latif

lirik lagu selamanya bahagia nora ft mosyi alif putri

lirik lagu aku kan pergi akira shukri hashtag

lirik lagu knock me out afgan

lirik lagu ku jatuh cinta saja

lirik lagu aku suka kamu shae

official music video lirik lagu cuba teka tasha manshah..

lirik semua lagu popular lyrics video sinopsis drama

lirik dan kunci chord gitar lagu firman kehilangan

lirik terima kasih cinta tasha manshahar ft rj




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 274
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • wang bukanlah segalanya
  • tanda orang sayang dekat kita
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati itu umpama gelas
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)