Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lagu Sandiwara Cinta 324 hits  

Lagu Sandiwara Cinta

source from google Aku tahu ini semua tak adilAku tahu ini sudah terjadiMau bilang apa aku pun tak sanggupAir mata pun tak lagi mau menetesAlasannya seringkali ku dengarAlasannya seringkali kau ucapKau dengannya seakan ku tak tahuSandiwara apa yang telah

Teruskan Membaca..



lirik lagu cinta tanpa syarat afgan

lagu sandiwara tak hina tg nik aziz ini penjelasan kru ..

lirik lagu cinta terbaik syed shamim

lirik lagu menakluk cinta taufik batisah

tasha shilla dan hans sudah putus cinta

tasha shilla putus cinta batal kahwin bersama hans

tasha shilla putus cinta batal kahwin bersama hans

tasha shilla putus cinta batal kahwin

tasha shilla dan hans putus cinta batal kahwin

tasha shilla hans putus cinta batal kahwin

tasha shilla dan hans sudah putus cinta

putus cinta pelajar maut terjun tingkat 10 sekolah

tasha shilla hans dah putus cinta betul ke

seluruh cinta siti nurhaliza cakra khan lirik

tasha shilla kini putus cinta batal persiapan kahwin

putus cinta pelajar 17 tahun maut terjun dari tingkat 1..

aznil nawawi ikon saya cinta malaysia lhdn

remaja 17 tahun maut terjun banggunan akibat putus cint..

punca sebenar tasha shilla dan hans putus cinta

putus cinta pelajar 17 tahun maut terjun dari tingkat 1..

putus cinta pelajar 17 tahun maut terjun dari tingkat 1..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 372
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 7,091

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,842
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • anak tan sri ditemui rentung dalam kereta
  • punca gadis dipukul dan dib gelkan kemudian..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..
  • gadis melayu dan keluarga ditetak 5 lelaki ..
  • ada apa dengan blogger dan dslr
  • foto hangat tiz zaqyah bersinglet nipis
  • benjy ditahan kali ke tiga disyaki miliki d..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • gundik kit siang memalukan dapigs
  • video yang mengerikan ibu awekan mayat anak..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tips nak jadi hotstufff
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)