Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lagu Sandiwara Cinta 328 hits  

Lagu Sandiwara Cinta

source from google Aku tahu ini semua tak adilAku tahu ini sudah terjadiMau bilang apa aku pun tak sanggupAir mata pun tak lagi mau menetesAlasannya seringkali ku dengarAlasannya seringkali kau ucapKau dengannya seakan ku tak tahuSandiwara apa yang telah

Teruskan Membaca..



lirik lagu seluruh cinta siti nurhaliza feat cakra khan

lirik lagu selamat malam cinta encik mimpi

lirik lagu buatmu cinta aiman hakim ridza

lirik lagu takbir cinta amy search yasin

lirik lagu cinta muka buku najwa latif

lirik lagu pesona cinta afzan a rahman

senarai lagu tema ost ajaibnya cinta tv3 ajaibnya cinta..

lirik lagu hidup tanpa cinta nidji

lirik lagu pesan cinta afgan

lagu cinta berkalung duri zulhuzaimy

lirik lagu cinta awangan aiman friends

lagu ajaibnya cinta sa orang lelaki

lirik lagu untuk cinta hafiz ft adira

sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta terlarang

akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta dengan hans

tasha shilla akui putus cinta bukan sebab orang ketiga

tasha shila akui sudah putus cinta dengan hans

akibat cinta terlarang mayat pasangan kekasih ditemui d..

majlis raikan cinta nazri dan asmalinda

hafiz feat adira untuk cinta lirik ost pilot cafe

seluruh cinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 464
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,206

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,111,283
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • inilah wajah ayah benjy
  • hutang dalam kehidupan
  • roti canai rm 6 70 sekeping sebab gst meman..
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua
  • anak gadis sudah 4 kali bersalin hasil maks..
  • tiada tajuk

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression
  • puisi terakhir imam syafie
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jenis jenis jerawat
  • tips nak jadi hotstufff
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)