Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lagu Sandiwara Cinta 278 hits  

Lagu Sandiwara Cinta

source from google Aku tahu ini semua tak adilAku tahu ini sudah terjadiMau bilang apa aku pun tak sanggupAir mata pun tak lagi mau menetesAlasannya seringkali ku dengarAlasannya seringkali kau ucapKau dengannya seakan ku tak tahuSandiwara apa yang telah

Teruskan Membaca..



cabaran 30 hari blogging day 11 5 lagu cinta kegemaran

cabaran 30 hari blogging day 11 5 lagu cinta kegemaran

lagu cinta era 90an

lirik lagu sayang gerhana ska cinta feat altimet salam ..

5 lagu cinta yang saya suka

pelajar lelaki tingkatan 3 minum racun selepas putus ci..

ucapan cinta terindah dari norman buat memey sempena ul..

penangan cinta

penangan putus cinta

kecewa cinta terbarai

penangan cinta minum racun rumpai

kegemaran si blogger stanza cinta

cinta baharu robert pattinson

sawah ladang ini negeri cinta

viral muzik video cinta songsang dari seberang kembali ..

kisah kita sebuah komik cinta

cinta yang indah

pelajar lelaki tingkatan 3 minum racun selepas putus ci..

pelajar lelaki tingkatan 3 minum racun selepas putus ci..

penangan cinta budak sekolah

terlalu sibuk antara punca maya karin putus cinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 531
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,460

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,534
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • aloha english
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • gadis bertudung upload gambar hanya memakai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)