Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014 389 hits  

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014

Selain dari tarikh cuti tarikh gaji adalah tarikh yang paling diingati oleh setiap orang Tidak terkecuali kakitangan kerajaan 8230 Yela senang sikit nak buat belanjawan kan Nak plan pergi bercuti pun senang

Teruskan Membaca..



bonus kakitangan awam dua bulan gaji

seorang kakitangan kerajaan ditangkap henjut dalam kere..

kakitangan kerajaan kantoi khalwat dalam kereta

semak gaji kakitangan awam online

bekas kakitangan agensi kerajaan diberkas disyaki terli..

kerja kosong kerajaan 133 kekosongan 26 sept 2014

isu kenaikan gaji tahunan sistem saraan baru kakitangan..

60 kakitangan awam yang gaji rm3 000 sebulan ke bawah t..

belanjawan 2012 gaji kakitangan kerajaan naik

potongan gaji menerusi angkasa buat kakitangan awam bak..

jawatan kosong kerajaan negeri perak 19 september 2014

jawatan kosong kerajaan negeri johor 20 september 2014

jawatan kosong kerajaan negeri perak spa perak 19 septe..

mahu beri latihan bidang tumpuan kerajaan

pemimpin dap tuduh kerajaan najib pekak dan munafik

kerajaan pulau pinang sedia beri kerjasama kepada sprm ..

kerajaan belum muktamad hapus akta hasutan pulak

riakkah peniaga tepi jalan atau pekerja kerajaan yang r..

pkr tak faham undang undang tubuh kerajaan pm

pkr tidak memahami kuasa undang undang tubuh kerajaan n..

gadis tak layan laki kerja kilang nak yang kerja keraja..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 3,908
Banner Aktif : 6,463

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 808,395
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • budak lelaki 13 tahun jalin hubungan dengan..
  • wanita malam merdeka diminta tampil
  • jom lihat muzium kapal terbang di russia
  • manusia specis ini pun ada islam atau bukan..
  • cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana say..
  • panduan membuat e book 2 e book percuma lag..
  • syura nafi bakal bercerai dengan suami
  • important tips for a great overseas vacatio..
  • bewokk hidup dok akan bertukor menjadi boye..
  • wakil rakyat kecam lagu negaraku di pawagam..
  • info grafik pasukan liga juara juara uefa 2..
  • selamat tinggal instagram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • 7 things you need to know about depression
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)