Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014 448 hits  

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014

Selain dari tarikh cuti tarikh gaji adalah tarikh yang paling diingati oleh setiap orang Tidak terkecuali kakitangan kerajaan 8230 Yela senang sikit nak buat belanjawan kan Nak plan pergi bercuti pun senang

Teruskan Membaca..



tarikh gaji kakitangan awam 2015

cadangan potongan gaji kakitangan awam bantu mangsa ban..

kerajaan sentiasa beri perhatian semakan kenaikan gaji

jadual bayaran gaji kakitangan awam 2015

makjemah kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas ..

tarikh keputusan rasmi pt3 2014 diumumkan keluar

tarikh rasmi pembayaran bonus kakitangan awam 2015

benarkah layanan kakitangan hospital kerajaan teruk

benarkah layanan kakitangan hospital kerajaan teruk

makjemah benarkah layanan kakitangan hospital kerajaan ..

jadual dan tarikh gaji guru tahun 2015

tarikh terkini pembayaran bonus 2015 kakitangan awam pe..

tarikh rasmi keputusan spm 2014 diumumkan

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

tarikh pengumuman keputusan stpm 2014

kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas

tarikh keputusan spm 2014 diumumkan

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

biasiswa kerajaan negeri sabah

temuduga terbuka pejabat setiausaha kerajaan negeri kel..

kerajaan perak ucap takziah kepada keluarga nik aziz




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 7,098

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,071,484
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • rakyat sudah meluat hanya 200 orang sertai ..
  • video bogel dan gambar tanyang buah dada ga..
  • unik pengantin bersanding dalam bas rapid p..
  • 5 ciri wanita ketagihan seks
  • alor setar ustaz dihukum gantung sampai mat..
  • gambar lana nordin mengenakan dress nipis l..
  • warden asrama belasah murid sampai mati dih..
  • gambar ombak besar membeku
  • nak cari penyembur lada murah
  • kafe ini mempunyai pelayan wanita yang cant..
  • zte grand s3 dilancarkan hadir dengan sokon..
  • sekadar renungan

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cinta vs materialistik
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • islam itu indah
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)