Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014 468 hits  

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014

Selain dari tarikh cuti tarikh gaji adalah tarikh yang paling diingati oleh setiap orang Tidak terkecuali kakitangan kerajaan 8230 Yela senang sikit nak buat belanjawan kan Nak plan pergi bercuti pun senang

Teruskan Membaca..



mengapa tarikh dan hari pada kalendar 2014 dan 1997 ada..

jumlah gaji yang dipertuan agung dan menteri kabinet ke..

gaji rendah sukar beli rumah

laporan tahun 2014 program transformasi kerajaan gtp da..

kakitangan pkns terima bonus raya 2 bulan gaji

kenaikan kos sara hidup dan gst yang melampau kakitanga..

jumlah gaji yang dipertuan agung dan menteri kabinet ke..

kerajaan kutip gst rm922 juta dalam tempoh 22 hari

kerajaan malaysia sudah buat silap tuan guru haji hadi

banyak inilah kerajaan mentekedarah duit rakyat dalam s..

kerajaan kutip gst rm42 juta sehari

jawatan kosong kerajaan terkini

nak kerja dengan kerajaan ni wajib ada kabel besar ke

kerajaan malaysia sudah buat silap hadi awang

ahmad maslan suruh pergi hospital kerajaan kalau tak ma..

kerajaan malaysia sudah buat silap hadi awang

senarai jawatan kosong kerajaan swasta pada bulan april..

ahmad maslan suruh pergi hospital kerajaan kalau tak ma..

satu family bakar diri kerana rumah mereka akan di robo..

pangeran william belum kenalkan anaknya soal kerajaan

menangkan calon pas untuk kerajaan batalkan gst prkromp..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 317
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • macam macam wau ada
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)