Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014 452 hits  

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014

Selain dari tarikh cuti tarikh gaji adalah tarikh yang paling diingati oleh setiap orang Tidak terkecuali kakitangan kerajaan 8230 Yela senang sikit nak buat belanjawan kan Nak plan pergi bercuti pun senang

Teruskan Membaca..



kerajaan digesa naikkan gaji dan elaun kakitangan awam

mungkinkah 50 000 kakitangan kontrak kerajaan bakal dib..

jadual bayaran gaji kakitangan awam 2015

makjemah kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas ..

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

terkini 50 000 kakitangan kerajaan bakal diberhentikan

kesian kakitangan kerajaan

tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal diberhentika..

tarikh bayaran dividen dan bonus asb 2014

tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal diberhentika..

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

gst perlu untuk tampung kenaikkan gaji menteri dan kaki..

macam babi 9 tahun kerajaan tanggung belajar 7 tahun me..

gaji kakitangan awam tertangguh sejak 15 tahun

cuepacs gesa kerajaan naikkan gaji kakitangan awam deng..

gaji kakitangan awam tertangguh sejak 15 tahun cuepacs ..

gaji kakitangan awam tertangguh sejak 15 tahun

penambahbaikan gaji kakitangan awam 2015

sayu kenaikan gaji elaun kakitangan awam tertangguh sej..

kerajaan digesa kaji skim gaji pembantu tabika kemas

kerajaan selangor mohon lanjut tarikh tamat perjanjian ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 139
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 7,214

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,108,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • rupanya ini punca sebenar sekumpulan awek c..
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • wajah sebenar ayah benjy didedahkan
  • tak sangka inilah 6 kes murtad yang terkena..
  • kenapa perempuan muda suka kahwen lelaki tu..
  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • video kereta bergesel sekumpulan gadis cun ..
  • benjy berdepan hukuman mati mandatori
  • wanted lelaki melancap dan kotorkan pakaian..
  • video yang tidak bertamadun ini di kecam he..

  • wajib baca :

  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • apa petanda jika mimpi ular
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)