Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014 419 hits  

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014

Selain dari tarikh cuti tarikh gaji adalah tarikh yang paling diingati oleh setiap orang Tidak terkecuali kakitangan kerajaan 8230 Yela senang sikit nak buat belanjawan kan Nak plan pergi bercuti pun senang

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 3,904
Banner Aktif : 6,757

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 915,164
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • amelina akui memang belum bertudung
  • 11 orang tersohor di dunia memeluk islam
  • apakah yang terjadi jika bersentuhan dengan..
  • gempar ikan keli emas terperangkap dalam bu..
  • mh17 pembunuhan beramai ramai yang dirancan..
  • rugosa nikmat hapus punca faraj berbau
  • pengalaman ngeri membangun video time lapse..
  • goat milk soap ameryllis and acne cream set..
  • budak 3 tahun dibunuh jiran kerana kerap me..
  • punca eizlan yusof enggan ceraikan isteriny..
  • parah pertandingan yang sangat lucah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tanda tanda kanser payudara
  • 26 fascinating films about food
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • supermummy - miza harun
  • tanda orang sayang dekat kita
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)