Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014 393 hits  

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014

Selain dari tarikh cuti tarikh gaji adalah tarikh yang paling diingati oleh setiap orang Tidak terkecuali kakitangan kerajaan 8230 Yela senang sikit nak buat belanjawan kan Nak plan pergi bercuti pun senang

Teruskan Membaca..



kakitangan kerajaan naik gaji 2015 adalah berita palsu

jpa nafi kenaikan gaji kakitangan kerajaan 2015

kakitangan kerajaan naik gaji 2015 adalah berita palsu

berita kenaikan gaji 2015 naik untuk kakitangan awam rm..

jpa nafi kenaikan gaji kakitangan kerajaan 2015

kakitangan kerajaan bakal terima kenaikan gaji

kenaikan gaji 2015 naik untuk kakitangan awam rm500 kak..

kenaikan awal gaji kakitangan kerajaan berita palsu

kakitangan kerajaan naik gaji 2015 adalah berita palsu

wtf berita kenaikan gaji 2015 naik untuk kakitangan awa..

berita kenaikan gaji 2015 naik untuk kakitangan awam rm..

luahan hati ramai kakitangan awam makan gaji buta

kakitangan awam terima kenaikan gaji baru awal januari ..

luahan hati ramai kakitangan awam makan gaji buta

luahan hati ramai kakitangan awam makan gaji buta

maaf berita kenaikan gaji kakitangan awam tidak benar

luahan hati ramai kakitangan awam makan gaji buta

luahan hati ramai kakitangan awam makan gaji buta benar..

luahan hati akmar hayati apabila ramai kakitangan awam ..

luahan hati ramai kakitangan awam makan gaji buta

luahan hati akmar hayati apabila ramai kakitangan awam ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 195
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,484

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,208
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan komander elit zionis pada hari pe..
  • kisah teksi di klia2
  • gambar penggodam mesin atm disiarkan
  • 16 lokasi menarik di semenanjung malaysia y..
  • perlu ke google street view malaysia
  • 9 gambar alamakk gadis ini jadi lebih menye..
  • drama suamiku encik sotong astro ria maya h..
  • suamiku encik sotong pengantin ekspres mena..
  • blog i love
  • sukan asia khairy akui lapan emas kian suka..
  • tahniah hazzirah izzati dapat phd di usia 2..
  • ketuanan barisan nasional

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cerita semalam hot spring kah
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)