Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014 376 hits  

Tarikh gaji kakitangan kerajaan 2014

Selain dari tarikh cuti tarikh gaji adalah tarikh yang paling diingati oleh setiap orang Tidak terkecuali kakitangan kerajaan 8230 Yela senang sikit nak buat belanjawan kan Nak plan pergi bercuti pun senang

Teruskan Membaca..



terkini jadual dan tarikh pembayaran gaji kakitangan aw..

belanjawan 2012 gaji kakitangan kerajaan naik

tawaran naik mas untuk pasangan kakitangan kerajaan

foto adegan ghairah seorang kakitangan kerajaan negeri ..

gempar foto adegan ghairah seorang kakitangan kerajaan ..

gambar aksi panas seorang kakitangan kerajaan negeri vi..

kakitangan kerajaan suka keluar minum jam 10 00 pagi

foto adegan ghairah seorang kakitangan kerajaan negeri ..

tips temuduga kerja kerajaan

kisah disebalik foto adegan ghairah seorang kakitangan ..

777 kekosongan jawatan kosong kerajaan di spa8 ogos 201..

bonus kakitangan awam dua bulan gaji

isu kenaikan gaji tahunan sistem saraan baru kakitangan..

semak gaji kakitangan awam online

potongan gaji menerusi angkasa buat kakitangan awam bak..

istimewa untuk kakitangan kerajaan 2014

tarikh pembayaran bonus hari raya 2014 kakitangan awam

bonus setengah bulan gaji atau minimum rm600 untuk kaki..

berita bonus raya kakitangan kerajaan selangor 2014 seb..

kerajaan negeri kaji modul pengajian pondok moden

kerajaan kaji cadangan iktiraf koperasi sebagai pks




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 281
Widget Aktif : 3,913
Banner Aktif : 6,406

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,878
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • polis tahan gangster youtube
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • 8 month natural bodybuilding motivational t..
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • supplement elak sembelit semasa berpantang
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)