Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mat Sabu mengaku bukan Syiah 200 hits  

Mat Sabu mengaku bukan Syiah

Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu gambar menegaskan untuk kesekian kalinya beliau bukan bermazhab Syiah akan tetapi hanya membawa nilai nilai baik dari Iran untuk diamalkan di negara ini Mohamad berkata beliau dan rakan rakannya yang membawa konsep kepim

Teruskan Membaca..



nak tanya zahid hamidi pernah beri kuasa kepada jakim b..

ops video mat sabu pula di dedahkan

apa hukum langgar bai ah mat sabu tolong jawab sat

giliran mat sabu pula nak jadi presiden

perbicaraan mat sabu diteruskan dengan tayangan video

pas tidak akan bekerjasama dengan umno selangor mat sab..

akhirnya mat sabu dapat masuk tv tanpa gari

mutakhir keputusan mesyuarat majlis presiden pkr dap da..

ayam sabung pas sudah menjadi ayam daging datuk seri an..

zuhdi dulu sokong anwarinas kini baru nak kritik mat sa..

mutakhir nik aziz juga u turn sokong azizah tunduk desa..

zuhdi pulak belasah mat sabu kow kow

pas langsung tidak ada maruah lagi mat sabu jadi wakil ..

pengarah penyelidikan pas dr zuhdi hentam mat sabu kata..

pas akan kekal bersama pr mat sabu

mat sabu dakwa pas tetap bersama pakatan rakyat

mat sabu di pecat

pas sentiasa buka pintu kepada khalid mat sabu

pas sentiasa buka pintu kepada khalid mat sabu

krisis mb allah hendak kita kenal khalid samad hanipa m..

pas pun munafik ada barua dalam parti apa kaitan dengan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 577
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,334

Domain Dibenarkan: 10,312
Jumlah Artikel : 791,297
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • 5 pela cur lari tanpa seurat benang
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • kisah cinta gadis bbm
  • 25 bandar paling berbahaya di dunia untuk d..
  • tips menjaga dan cara mudah mencuci buah pi..
  • kumpulan humor dewasa part 3
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • simply romantic summer backyard wedding
  • produk shaklee sebelum dan selepas mengamal..
  • jom tengok amalan tradisi pelik dengan meng..
  • gambar agenda gh irah wanita kakitangan neg..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2793)   wanita (1817)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)