Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mat Sabu mengaku bukan Syiah 218 hits  

Mat Sabu mengaku bukan Syiah

Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu gambar menegaskan untuk kesekian kalinya beliau bukan bermazhab Syiah akan tetapi hanya membawa nilai nilai baik dari Iran untuk diamalkan di negara ini Mohamad berkata beliau dan rakan rakannya yang membawa konsep kepim

Teruskan Membaca..



syiah dibawa jumpa presiden pas mat sabu hasut untuk be..

mat sabu masuk hospital tar klang sebab harga minyak na..

khalid buktikan pas sudah mula ikut saranan mat sabu

mb lawat mat sabu diserang demam denggi

mb baru lawat mat sabu di hospital tengku ampuan rahima..

perubahan fizikal mat sabu jadi tandatanya perwakilan k..

mat sabu masuk hospital kena denggi gambar

terkini keadaan mat sabu setabil masih di hospital

mat sabu masuk hospital disyaki denggi

pas dah mula pijak mat sabu and the gang

mat sabu to replace hadi to regain voters support to pa..

mat sabu muncul menyelamatkan iszuree dari dipecat

mb selangor terima kunjungan hormat mat sabu

apakah mat sabu gagal membela pas di pulau pinang

mat sabu mesti jawab isu dap ini pengkalankubor

saksi individu dalam video ceramah ialah mat sabu

boleh sahkan individu itu mat sabu

mat sabu saya tiada niat nak jatuhkan hadi awang

mat sabu larang pasma kekang mujahid husam

mb baru lawat mat sabu di hospital tengku ampuan rahima..

mat sabu masuk htar akibat demam denggi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 711
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,583

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,969
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • kisah wanita tua dengan seekor kucing di ta..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • aku penganggur
  • tupperware puasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)