Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mat Sabu mengaku bukan Syiah 255 hits  

Mat Sabu mengaku bukan Syiah

Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu gambar menegaskan untuk kesekian kalinya beliau bukan bermazhab Syiah akan tetapi hanya membawa nilai nilai baik dari Iran untuk diamalkan di negara ini Mohamad berkata beliau dan rakan rakannya yang membawa konsep kepim

Teruskan Membaca..



mat sabu bakal saman tv3 mat sabu bakal keluar kenyataa..

selepas audio suara mat sabu lepas ni video lucah siapa..

ponggah mat sabu puji komunis dap ada makna tuu

rakaman suara dakwa mat sabu cuba jatuhkan hadi awang

bukti mat sabu rancang guling presiden pas tersebar

video rakaman suara cubaan mat sabu menjatuhkan hadi aw..

jangan tanya saya pi tanya mat sabu

nasruddin tantawi sindir dalam tazkirah mat sabu mengam..

bicara mat sabu kes mat indera tangguh saksi tak datang

kes mat sabu saksi penting prof khoo kay kim tak hadir

mahkamah tetapkan 27 mac sambung bicara kes ceramah mat..

mat sabu enggan ulas dakwaan usaha jatuhkan hadi

pergi tanya mat sabu saya tak wakili dia

mat sabu beri kenyataan kpd jkuasa siasatan khas pas

video rakaman suara yang didakwa cubaan mat sabu jatuhk..

rakaman audio ini yang diperkatakan mat sabu

mat sabu ditegur berhenti cium bontot dapigs

pas tak tutup lagi nama mat sabu

wakil dewan ulama desak pecat mat sabu dan hatta

panasss mat sabu ditegur ulama pas kerana lebih ularmak

ulama pas saran pecat mat sabu segera




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 414
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,096

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,040
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • hati hati laman web hina islam
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • ciri ciri wanita solehah
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)