Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mat Sabu mengaku bukan Syiah 206 hits  

Mat Sabu mengaku bukan Syiah

Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu gambar menegaskan untuk kesekian kalinya beliau bukan bermazhab Syiah akan tetapi hanya membawa nilai nilai baik dari Iran untuk diamalkan di negara ini Mohamad berkata beliau dan rakan rakannya yang membawa konsep kepim

Teruskan Membaca..



lawak sabu mat sabu kata perwakilan keluar beramai rama..

malu ulama pas dikritik keras oleh mat sabu

ulama pas perlu upgrade dari retorik bosan mat sabu

wow bila mat sabu lebih ulama dari ulama pas

ulama pas perlu upgrade dari retorik bosan mat sabu

mat sabu tegur pimpinan ulama yang ghairah tampilkan im..

pas perlu tangani isu rasuah mat sabu

sabotaj pkr ke atas pas di pengkalan kubor didalangi ma..

mat sabu seru ulama dalam pas contohi khomeini jika ing..

nik abduh mat sabu seolah suruh pas buka baju

ini penjelasan mengejutkan dari mat sabu mengenai perwa..

mat sabu berucap perwakilan keluar dewan

mat sabu terima getah dalam muktamar pemuda pas bila di..

panas perwakilan pemuda pas keluar dewan ketika mat sab..

mat sabu seolah suruh pas buka baju

calon pas hina mat razi bukan pondok namanya tu

mat sabu mahu pas jadi dap apa kata wan rosdi

mat sabu desak ulamak pas mencontohi pemimpin dap mengg..

mat sabu malu sertai dap bersaksikan anwar mohon pertim..

mat sabu mungkin sertai dap bila diturun pangkat dari t..

memang betul mat sabu minat makan babi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 495
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,413

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,193
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • susah senang perjalanan syarikat toyota

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • islam itu indah
  • rahsia label pada buah buahan
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)