Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar ngeri dan identiti anak Tan Sri bakar diri 4083 hits  

Gambar ngeri dan identiti anak Tan Sri bakar diri

Gambar ngeri dan identiti anak Tan Sri bakar diri

Teruskan Membaca..



tan sri muhyiddin yassin menitipkan ucapan yang sangat ..

8 gambar kemalangan ngeri ibu anak maut digilis lori di..

tan sri shafee abdullah berani bersumpah di masjid atau..

makjemah kalau betul aniaya anwar di dunia ini saya dah..

tan sri dr muhammad shafee abdullah sanggup bersumpah d..

tak kan keputusan 5 hakim itu salah tan sri musa hassan

tan sri shafee abdullah berani bersumpah di masjid atau..

kalau betul aniaya anwar di dunia ini saya dah masuk ne..

4 gambar kantoi apabila si anak tersilap hantar gambar ..

dalam kenangan kalaulah allahyarham tan sri p ramlee ma..

makjemah saya percaya anwar saiful diberi keadilan secu..

saya percaya anwar dan saiful diberi keadilan secukupny..

dia bukan anak tan sri pun

bekas setiausaha akhbar tan sri mohd isa samad meningga..

jom kita tengok adakah rafizi ramli tian chua nurul izz..

tan sri robert kuok kekal individu terkaya di malaysia

majlis peguam sudah tidak relevan ambiga menangis kena ..

veteran umno tan sri ahmad nordin mohd amin meninggal d..

veteren umno tan sri ahmad nordin meninggal dunia

veteran umno tan sri ahmad nordin mohd amin meninggal d..

video tan sri muhyiddin yassin sindir wartawan ini jadi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 234
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 7,174

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,262
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • lana nodin bakal bernikah dengan david mcki..
  • parah gambar cikgu wanita pakai baju ketat ..
  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • mak aiii besarnya cik adik oii 10 foto
  • harga petrol ron95 ron97 diesel bulan april..
  • 15 fakta tentang david mckienzie bakal suam..
  • payu dara kanak kanak ini lebih besar dari ..
  • jeslina hashim pasang badan lepas 3 tahun m..
  • dialog sindiran pedas zizan razak buat emma..
  • kisah bagaimana guru berusia 52 tahun nikah..
  • 15 tanda anda terkena santau jenis santau c..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)