Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta 13942 hits  

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta

E man SufiKarya Seni 8220 Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu kau nak terjun? 8221 8220 Untuk buktikan cinta Mas kat abang 8230 terjun kolam pun Massanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang...Mas tak tahu berenang! 8221 8220 Mastura!!!

Teruskan Membaca..



kahwini norman bukan kerana cinta abby mahu peminat lup..

abby abadi lupakan niat dedah kisah kahwin dengan norma..

kahwini norman bukan kerana cinta abby mahu peminat lup..

kahwini norman bukan kerana cinta abby mahu peminat lup..

hafiz zainal cinta bukan jalan kita chord

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

makjemah izara aishah enggan seksi bukan kerana teman l..

kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

abby abadi dedah kahwin dengan norman bukan sebab cinta

abby kahwin dengan norman bukan atas dasar cinta

panas kahwin dengan norman bukan sebab cinta abby abadi

abby abadi dedah kahwin dengan norman bukan sebab cinta

sinopsis novel isteri separuh masa

izara aishah enggan seksi bukan kerana teman lelaki

tak ada yang mati jadi ini bukan menghasut wanita umno ..

ahmad maslan dedahkan bukan kerana gst harga barang nai..

makjemah ahmad maslan dedahkan bukan kerana gst barang ..

bukan cinta marvelicious wannie nordin

izara aishah enggan bergaya seksi bukan kerana teman le..

review novel keranamu aku rela




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 537
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 7,267

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,558
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • pengakuan gadis 20 tahun tiduri lebih 30 ke..
  • kalau ikut adat muhyiddin ganti tempat pm
  • bapa zizan razak sahkan anaknya mahu merisi..
  • geng 5 sekawan mereka dapat projek rm77 jut..
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..
  • awesome food penang pisang cheese
  • najib menari adalah dosa tidak terampun
  • ketahui kisah gambar paling rare jambatan p..
  • serangan peribadi ke atas bn boleh undang t..
  • menakjubkan rumah aneh ini seakan seperti t..
  • pesawat saya naik tidaklah besar kecil saha..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • emak abah opah dan atuk
  • wang bukanlah segalanya
  • never date a person who
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • puisi terakhir imam syafie
  • tips nak jadi hotstufff
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • supermummy - miza harun
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)