Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta 13779 hits  

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta

E man SufiKarya Seni 8220 Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu kau nak terjun? 8221 8220 Untuk buktikan cinta Mas kat abang 8230 terjun kolam pun Massanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang...Mas tak tahu berenang! 8221 8220 Mastura!!!

Teruskan Membaca..



baca novel on9 kerana terpaksa aku relakan

adira af8 bertudung sebab ikhlas bukan kerana ingin ber..

surat cinta kasanova darjah 6 yang bukan main jiwang la..

sinopsis novel akadku yang terakhir

sinopsis novel beautiful asmara

cinta bukan larangan cbl

surat terbuka digital untuk umno jauhi pas kerana merek..

bukan main lagi surat cinta kasanova darjah 6

bukan main lagi surat cinta kasanova darjah 6

dr mahathir kritik kerana najib tidak mendengar dan tak..

novel aku dia blog dan madu 10

nadia aqilah patah sayap lirik ost kerana terpaksa aku ..

novel aku dia blog dan madu 9

pelik gadis sunti dihukum lari tanpa pakaian kerana jat..

beli novel cerita cinta ahmad ammar buku rahsia solat t..

gantung diri kerana putus cinta

kelisa diremukkan kerana tak buang pelekat mcdonalds

kalau tak bodoh bukan macai umno lah namanya gambar

sex before marriage bukan cinta sejati

tembak diri kerana cinta terhalang

jika bukan kerana polis tersebut suruh pemandu tersebut..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 384
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,244

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 784,618
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah d..
  • suasana hiba selubungi majlis berkabung mal..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • top 10 paranormal entity by discovery chann..
  • jenazah muhammad afif dan ibunya selamat di..
  • rahsia perangai anak
  • malaysia berkabung untuk mh17
  • mh17 sayunya lihat wajah anak allahyarham a..
  • katak hidup disajikan kepada pengunjung seb..
  • kisah stokin koyak buat pengajaran
  • punca kematian robin williams kini didedahk..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)