Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta 13951 hits  

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta

E man SufiKarya Seni 8220 Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu kau nak terjun? 8221 8220 Untuk buktikan cinta Mas kat abang 8230 terjun kolam pun Massanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang...Mas tak tahu berenang! 8221 8220 Mastura!!!

Teruskan Membaca..



bukan cinta secondhand by ezza mysara novel review

sinopsis dan baca novel bukan isteri sempurna secara on..

perkahwinan lana nodin tak akan bertahan lama kerana be..

novel aku dia blog dan madu bab 18

wanita dan anaknya ditikam kejam hingga maut kerana tol..

aku bukan superman usah takut untuk bermimpi

aidil mengaku tak mampu bayar mutaah kepada rita rudain..

taubat sebenar almarhum sultan perak di masjidil haram ..

baca online novel bukan isteri sempurna

drama bukan isteri sempurna adaptasi novel

novel aku dia blog dan madu bab 17

abang sado pengsan kerana baju terlalu ketat darah tak ..

baca novel suami aku ustaz online

polis trafik pukul seorang ibu kerana tak bagi rasuah

drama bukan isteri sempurna adaptasi novel

novel seseorang untuk aku rehan makhtar review

review novel episod cinta harlys

lahanat aku tak rela duit tabung haji aku dilabur ke sy..

sinopsis novel cik bunga dan encik sombong

aku bukan tentera upahan najib

sinopsis novel black widow raja azmi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 338
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • biskut badam coklat chips

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kisah nabi ismail a s
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • spisis kawan yang femes
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • diari sedih seekor kucing
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • macam macam wau ada
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • resepicheff.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)