Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta 13897 hits  

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta

E man SufiKarya Seni 8220 Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu kau nak terjun? 8221 8220 Untuk buktikan cinta Mas kat abang 8230 terjun kolam pun Massanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang...Mas tak tahu berenang! 8221 8220 Mastura!!!

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 424
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,844

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 963,420
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..
  • fesyen gaun paras peha maya karin
  • bercinta 21 tahun elton john kahwini teman ..
  • keja gila jual isteri demi mendapatkan proj..
  • kate upton wanita paling s3ksi 2014
  • makjemah video lelaki ini selamat walaupun ..
  • nazri aziz ada perjanjian apa sampai setuju..
  • respon rosyam nor permohonan terbuka hamley..
  • doktor dihukum kerana selfie di dewan bedah
  • fatin liyana terima anugerah tokoh srikandi..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • 7 things you need to know about depression
  • di tubir bibir mataku
  • bahaya ajinomoto
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)