Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta 13956 hits  

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta

E man SufiKarya Seni 8220 Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu kau nak terjun? 8221 8220 Untuk buktikan cinta Mas kat abang 8230 terjun kolam pun Massanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang...Mas tak tahu berenang! 8221 8220 Mastura!!!

Teruskan Membaca..



bukan cinta secondhand by ezza mysara novel review

sinopsis dan baca novel bukan isteri sempurna secara on..

niat kerana allah bukan mengharap penghargaan manusia p..

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

novel aku dia blog dan madu bab 19

gadis nekad jual myvi kesayangannya kerana tak tahan di..

woit sprm aduan aku ni tak laku ka

ustaz bunuh janda anak empat depan sekolah agama kerana..

perangi pelik aku bukan ocd

aku bukan tentera upahan najib

aku bukan superman usah takut untuk bermimpi

wanita dan anaknya ditikam kejam hingga maut kerana tol..

cinta tak harus memiliki

lahanat aku tak rela duit tabung haji aku dilabur ke sy..

jasa novel cinta drama dan filem cinta karut

review novel episod cinta harlys

sinopsis novel cik bunga dan encik sombong

taubat sebenar almarhum sultan perak di masjidil haram ..

sinopsis novel m a i d karya suri ryana

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

perkahwinan lana nodin tak akan bertahan lama kerana be..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 336
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pengalaman jumpa cikgu yasmin noorul amin

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • monolog rasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)