Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta 13930 hits  

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta

E man SufiKarya Seni 8220 Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu kau nak terjun? 8221 8220 Untuk buktikan cinta Mas kat abang 8230 terjun kolam pun Massanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang...Mas tak tahu berenang! 8221 8220 Mastura!!!

Teruskan Membaca..



pas berpecah kerana pasma bukan ulama profesional

bukan saya tak boleh ditegur atau dikritik cuma neelofa

bukan saya tak boleh ditegur atau dikritik cuma neelofa

bukan senang untuk aku sampai ke tahap ini walaupun ian..

amelina kembali menyanyi untuk anak anak bukan kerana t..

amelina kembali menyanyi untuk anak anak bukan kerana t..

amelina kembali menyanyi untuk anak anak bukan kerana t..

amelina kembali menyanyi bukan kerana gelaran ratu dang..

khai rosma buka kafe bukan kerana sudah tidak laku

lirik lagu bukan hal aku kaka ft sleeq

sinopsis penuh pergilah air mata drama adaptasi novel h..

sinopsis ikut bab novel komsas jendela menghadap jalan

sinopsis novel assalamualaikum beijing

novel aku dia blog dan madu bab 12

kisah sadis cinta terlarang tak sama macam dalam novel

makjemah perbicaraan kes saman penulis novel aku bohsia..

perbicaraan kes saman penulis novel aku bohsia 19 oktob..

perbicaraan kes saman penulis novel aku bohsia 19 oktob..

amelina kembali menyanyi untuk anak anak bukan kerana t..

maza tak benarkan kazim elyas berceramah di perlis kera..

cinta kerana allah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 494
Widget Aktif : 4,027
Banner Aktif : 7,070

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • paha reput punggung pun reput
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita semalam hot spring kah
  • spisis kawan yang femes
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)