Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Video Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Zain Saidin 788 hits  

Gambar Video Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Zain Saidin

Gambar Video Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Zain Saidin Nampaknya majlis perkahwinan pasangan selebriti Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang telah di gelar Wedding Of The Year mula memanaskan suasana pentas hiburan negara apabila mereka tampil dengan gamba

Teruskan Membaca..



mesti tengok zain dakwa bayinya bersama che ta ada abs ..

tak sangka cepatnya rozita che wan dengan zain saidin d..

tahniah scha selamat bersalin rozita che wan dan zain b..

gambar hangat rozita che wan dengan baju ibu mengandung

5 gambar terkini rozita che wan usia kandungan 6 bulan

perubahan sikap rozita che wan yang amat mengezutkan

perubahan sikap rozita che wan yang amat mengejutkan

rozita che wan dah tak larat berlakon

perubahan sikap rozita che wan yang amat mengezutkan

rozita che wan kini fokus dengan syarikat produksi dan ..

rozita che wan dah tak larat berlakon

perjalanan kelahiran anak che ta zain saidin akan ditay..

perubahan sikap rozita che wan yang amat mengejutkan

rozita che wan ingin fokus pada keluarga

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan sudah penat berlakon

perjalanan kelahiran anak che ta zain saidin akan ditay..

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan memperlahankan kerjayanya

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan penat berlakon




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 791
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,148

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 764,559
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anda pasti terkejut melihat pakcik tua ini ..
  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • yuna tidak menutup aurat dengan betul
  • hos tv jordan bakar dan ludah bendera israe..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • lapangan terbang ben gurion israel seakan a..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • perdana menteri ukraine umum letak jawatan
  • ini dia wajah ahli parlimen britain yang be..
  • foto hafiz suip kemalangan patah tulang sel..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • the truth about frank lampard s curious car..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)