Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hot RPT Bahasa Melayu Tingkatan 4 dan 5 2014 3311 hits  

Hot RPT Bahasa Melayu Tingkatan 4 dan 5 2014

Sedikit sama dirasa kalau banyak sama dingap...Cuba angkat tangan sesiapa rakan guru yang berpeluh peluh nak menyiapkan RPT sedangkan orang lain syok bercuti? Jadi di sini mama nak kongsi RPT BM Tingkatan 4 dan 5 2014 tinggal download dan tukar nama sekol

Teruskan Membaca..



hot 5 gambar selfie gadis melayu yang tak sepatutnya be..

hot 5 gambar selfie gadis melayu yang tak sepatutnya be..

hot 5 gambar selfie gadis melayu yang tak sepatutnya be..

hot 5 gambar selfie gadis melayu yang tak sepatutnya be..

jawatan kosong malaysia airport 5 september 2014

mh17 5 jenazah 4 abu mayat mangsa tiba selasa ini

alcatel one touch flash diperkenalkan di thailand 5 5 i..

jawatan kosong utusan melayu malaysia berhad oktober 20..

kwsp catat keuntungan pelaburan rm10 4 bilion suku kedu..

pusa sarawak dalam wikipedia versi bahasa melayu

percubaan spm 2014 bahasa melayu k1 dan k2 beserta jawa..

meizu mx4 kini rasmi skrin 5 36 inci kamera 20 7 mp fly..

lenovo bakal lancarkan vibe x2 pada 4 september 2014

android 4 4 kitkat dan lg nexus 5 diura ura akan dilanc..

soalan pt3 bahasa melayu 2014

meizu mx4 kini rasmi skrin 5 36 inci kamera 20 7 mp fly..

perjawatan kosong di keretapi tanah melayu berhad ktmb ..

perjawatan kosong di perbadanan adat melayu dan warisan..

jawatan kosong keretapi tanah melayu berhad ktmb 12 sep..

tajuk penting dalam kertas penulisan bahasa melayu upsr

sky scanner drone garuda vs drone rp 4 5 triliun jokowi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 602
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 6,319

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)