Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie 4908 hits  

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie

Assalamualaikum...Pada 18 November 2013 yang lalu Telah berlangsungnya satu Majlis Pra Tonton bagi Filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang!. Majlis promosi ini telah dianjurkan pihak MiG Online di Cathay Cineleisure E Curve Damansara. Seperti biasa pihak Media a

Teruskan Membaca..



mu tunggu aku datang

mu duk diam deh kalu tak aku sembelih tekokmu

mu duk diam deh kalu tak aku sembelih tekokmu

terkini lautan manusia datang ke ceramah ustaz kazim el..

terkejut aku tengok gambar no 4 korang teka sape yg dat..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

pru 13 aku bukan undi ustaz azli musa pun

padah ugut aku bunuh mu kalu mu lari

telemovie aku tunggu kau ni

aku bunuh mu kalu mu lari

jika aku bukan jalan mu

belum rainforest resort aku datang

aku bunuh mu kalu mu lari buruh mengaku bersalah ugut b..

dengan mu aku tenang opick

ekonomi mycc pembekal perkhidmatan logistik perlu memat..

am simulasi banjir bagi persediaan bencana akan datang

kerana aku isteri bidaan tulip ungu

kenapa marah aku

menyesalkah aku tak mohon asrama

salahkah aku

simulasi banjir bagi persediaan bencana akan datang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,931
Banner Aktif : 7,206

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,370
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • keadaan terkini awal asaari
  • kain pelikat 2015
  • syiah houthi siapa sebenarnya mereka
  • pasangan romeo juliet bunuh diri disebabkan..
  • video jangan mudah terpedaya dengan penampi..
  • pendedahan gambar sebenar awal ashaari di t..
  • kartel tong gas buat hal mana menteri berke..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • monolog rasa
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)