Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie 4929 hits  

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie

Assalamualaikum...Pada 18 November 2013 yang lalu Telah berlangsungnya satu Majlis Pra Tonton bagi Filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang!. Majlis promosi ini telah dianjurkan pihak MiG Online di Cathay Cineleisure E Curve Damansara. Seperti biasa pihak Media a

Teruskan Membaca..



cendol bakar auntie sue teras jernang bangi mu tunggu a..

best ke filem romantik suami aku ustaz

baca novel suami aku ustaz online

terima kasih si babi hutan tuhan kini aku datang

novel aku dia blog dan madu bab 17

azwan ali pensyarah melayu bangsat hanya di bawah kaki ..

aku nak resign

bloggertalk aku dan sukan

aku suka yang panjang monahara

aku dah letih

kau dan aku cerita jiwa

status anak derhaka mak dan abah mati pun aku takkan ba..

lirik dan kunci gitar lagu dadali disaat aku tersakiti

setakat pensyarah melayu bangsat macam korang level baw..

aku tak ada mak miskin macam kau pergi kau dari sini sa..

official music video lirik lagu najwa latif aku

setakat pensyarah melayu bangsat macam korang level baw..

aku suka yang panjang monahara

kau dan aku hanya sebentar

mahathir maza dan agus semua bodoh aku yang pandai

novel seseorang untuk aku rehan makhtar review




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 112
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kek pisang awak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • never date a person who
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only
  • emak abah opah dan atuk
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)