Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie 4830 hits  

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie

Assalamualaikum...Pada 18 November 2013 yang lalu Telah berlangsungnya satu Majlis Pra Tonton bagi Filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang!. Majlis promosi ini telah dianjurkan pihak MiG Online di Cathay Cineleisure E Curve Damansara. Seperti biasa pihak Media a

Teruskan Membaca..



melaka mu tunggu aku datang

aidilfitri tunggu aku datang

perak aku datang hehe

ww aku terasa dengan kata kata mu

selamat datang ke dunia menggerunkan

bacalah al qur an sesungguhnya al qur an itu akan datan..

rekaan generasi akan datang kia sorento didedahkan

buaya sabah di kampung gentisan tuaran dari mana datang

batuk datang menyerang lagi

sekiranya hendak melihat islam hebat pada masa akan dat..

tragedi mh370 mh17 mengapa ujian datang bertimpa timpa

james datang isco ditendang

selamat datang ke blog sk tilis

majoriti trafik blog ini datang dari us

ibu jangan datang ibu terlalu hodoh ibu dikeji anak tun..

ibu jangan datang ibu terlalu hodoh

yakinlah pertolongan allah pasti datang

selamat datang ke laman informasi kerjaya terkini

ibu jangan datang ibu terlalu hodoh

ibu jangan datang ibu terlalu hodoh ibu dikeji anak tun..

running man nak datang malaysia adakah peminat dah mera..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 234
Widget Aktif : 3,824
Banner Aktif : 6,288

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kosongkosong selamat hari raya aidilfitri m..
  • penggusti the undertaker peluk islam
  • hiring planning engineers epc company malay..
  • selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan..
  • dropbox penyedia penyimpanan data popular 1
  • pewaris nabi dan penjaga wahyu
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • selamat hari raya aidilfitri 1435h
  • ucapan selamat hari raya mengikut sunnah
  • ramadhan telah melabuhkan tirai
  • salam syawal
  • video cara menanggalkan bom periuk api deng..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • supermummy - miza harun
  • kurang ajaran tak sesat
  • cinta vs materialistik
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • sedapmakan.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)