Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie 4903 hits  

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang Movie

Assalamualaikum...Pada 18 November 2013 yang lalu Telah berlangsungnya satu Majlis Pra Tonton bagi Filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang!. Majlis promosi ini telah dianjurkan pihak MiG Online di Cathay Cineleisure E Curve Damansara. Seperti biasa pihak Media a

Teruskan Membaca..



krabi mu tunggu aku datang

jakarta dan bandung mu tunggu aku datang

owner pencuri movie nak saman aku

aku berlindung kepada mu

telemovie aku tunggu kau ni

telemovie aku tunggu kau ni

rezeki datang dalam pelbagai cara

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

telemovie aku tunggu kau ni 2015 sdtvrip akutunggukauni

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

mat luthfi datang lagi

kenapa aku tidak di sukai rakan sekerja

rezeki yang datang bergolek

tidak akan datang kiamat selagi orang tidak menyembah b..

pesakit datang bersama ular tedung 3 meter cetuskan kek..

bukan saya tidak boleh terima kritikan tetapi kritikan ..

hobi lama datang balik

ramadhan datang lagi tips menggalakkan anak berpuasa

mamat khalid terkilan zizan emma tak datang previu

arwah suami datang setiap malam untuk meniduri saya

suka ati perut kempis aku la bro




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 315
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 7,107

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,781
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • never date a person who
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 7 things you need to know about depression
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)