Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 323 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



wan azizah layak bukan sebab beliau isteri saya anwar i..

wan azizah layak bukan sebab beliau isteri saya anwar

luahan isteri johan terhadap gambarnya kami bukan nak m..

wan azizah layak bukan sebab beliau isteri saya anwar i..

saya lantik azizah bukan kerana dia isteri saya anwar i..

alat seks harus untuk suami isteri bukan lesbian

gara gara semak whatsapp suami isteri sarat megandung d..

pengakuan isteri teransang dan tidak tahan digoda

10 bahasa tubuh isteri yang membuat suami tergoda

edisi malam jumaat cium kemaluan isteri tidak bau syurg..

pengakuan isteri gersang tidak tahan digoda

isteri terlanjur akhirnya menyesal

tergempar video rakaman aksi ranjang pasangan suami ist..

gelar isteri gemuk dianggap sebagai keganasan domestik

pengakuan isteri gersang tidak tahan digoda

isteri terlanjur akhirnya menyesal

fw isteri dera suami

baca apa ketum kata pasal isteri dia my wife qualified ..

2 gambar alyah isteri dato ramli ms dimasuk kan ke hosp..

apabila isteri dijadikan bahan eksperimen

apabila isteri dijadikan bahan eksperimen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 629
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 6,355

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,715
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • sebelum meninggal pilot garuda itu sempat m..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • gambar rasmi proton iriz
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cinta vs materialistik
  • tips nak jadi hotstufff
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)