Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 430 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



isteri sanggup tinggal kerjaya demi fahrin ahmad

kata kunci nama isteri fahrin elena hani

isteri fahrin ahmad berhenti bekerja demi keluarga

isteri fahrin ahmad berhenti bekerja demi keluarga

petanda awek anda tidak akan menjadi isteri anda kelak

ucapan hari lahir paling romantis zamarul hisham kepada..

isteri terima effa maembong bukti saya tidak curang dat..

tembelang isteri pasang suami akhirnya terbongkar

petanda awek anda tidak akan menjadi isteri anda kelak

mana suami kisah benar isteri sarat mengandung diabaika..

baca novel dia isteri luar biasa secara online




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 166
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • diari sedih seekor kucing
  • blog spammers sudah bijak
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)