Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 392 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



isteri orang dicekup khalwat dengan bukan islam

isteri orang dicekup khalwat dengan bukan islam

wanita islam berstatus isteri orang ditangkap bersama p..

wanita yang merupakan isteri orang ditangkap khalwat de..

gambar pengantin lelaki surprise isteri di hospital har..

mahkota isteri jadi habuan lepas geram

isteri gunting kemaluan suami curang dua kali

luluhnya hati suami melihat isteri curang dalam kereta

7 foto perubahan mendadak penampilan ezad exist dan ist..

kepada suami 8 tips romantis melayan isteri malam jumaa..

isteri pemain bola sepak naik angin

apa nak jadi suami ambil kesempatan dengan adik ipar se..

pemandu teksi didenda rm1 000 ugut bekas isteri

lelaki ini mengesan pemandu yang melanggar kereta ister..

isteri muda ini sanggup melacur

zahiril adzim mengerjakan umrah bersama isteri foto

suami tetak leher isteri dengan pedang

isteri sibuk kerja suami henjut adik ipar umur 15 tahun..

5 sikap isteri yang boleh meruntuhkan rumah tangga

aksi suami tetak leher isteri di hadapan orang ramai de..

4 foto wajah terkini puan khaleeda isteri tmj yang amat..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 260
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,137

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,020
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah pegawai dbkl ludah penunggang motosik..
  • penulis blog mati ditetak
  • shahrol shiro dan tauke dihentam peminat er..
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • aksi dewi remaja tudung berjoget sakan cetu..
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • komen bomba mengenai gambar mangsa kemalang..
  • komen bomba gambar mangsa kemalangan ngeri ..
  • ini cara orang malaysia berhimpun ini bukan..
  • menarik foto lawak giler 585
  • hadi awang bikin pasma cai sentap
  • babies blink 5in1 version baru 2015 murah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • apa petanda jika mimpi ular
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)