Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 417 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



isteri saya bukan janda fahrin

nadia adha nafi dia bukan bakal isteri fahrin ahmad

isteri saya bukan janda anak satu fahrin ahmad

nadia adha bukan bakal isteri fahrin ahmad foto bersama..

isteri saya elena hani bukan janda anak 1 fahrin ahmad

isteri saya elena hani bukan janda anak 1 fahrin ahmad

izreen azminda bukan saya bakal isteri fahrin ahmad

isteri saya bukan janda anak satu fahrin ahmad

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

nadia adha bukan bakal isteri fahrin ahmad foto bersama..

isteri duta malaysia maut dalam helikopter

isteri duta malaysia ke pakistan terkorban nahas heliko..

isteri pesuruhjaya tinggi malaysia ke islamabad terhemp..

isteri duta malaysia ke pakistan antara mangsa nahas he..

reaksi isteri selepas tahu boy iman ada hubungan dengan..

dato boy iman dedah perkara sebenar kisah isteri dan ef..

makjemah biodata gambar elena hani eleas isteri fahrin ..

isteri restu boy iman berkawan dengan effa maembong

tahniah fahrin ahmad elena hani kini sah suami isteri

dato boy iman dedah perkara sebenar kisah isteri dan ef..

baca online novel dia isteri luar biasa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 352
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • bufet berbuka di bangi golf resort

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • supermummy - miza harun
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • monolog rasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • aku penganggur
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tanda tanda kanser payudara
  • kisah nabi ismail a s
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)