Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 296 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



suami upah jiran buntingkan isteri

isteri benarkan ajak shiro pegang pipi sherry ibrahim

rozana isteri awie menipu dan berlakon

ezany buat laporan polis isteri dilarikan lelaki lain

gambar terkini rozana misbun isteri awie yang paling je..

isteri dilarikan lelaki lain ezany nizariff buat lapora..

sambut aidilfitri tanpa syamsul sarah isteri yusof hasl..

gempar isteri ezany nizarif dilarikan

pelakon ezany buat laporan polis isteri dilarikan lelak..

isteri perokok menang saman rm73bilion suami mati kanse..

isteri perokok dapat ganti rugi rm73 bilion

awie berpeluang jaga anak dan isteri di halang

ezany nizariff isteri dilarikan oleh lelaki lain

siasatan kes isteri ezany dihenti

rakam isteri berzina dengan lelaki lain

mh17 isteri tanjung batu biadap pemuda gerakan buat lap..

ezany nizariff buat laporan polis isteri dilarikan lela..

suami curang kembali kepada isteri selepas

isteri pemimpin dap biadap perlekeh negara

isteri di larikan lelaki ezany buat laporan polis




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 890
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,130

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,210
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • japan inc now exporting weapons
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)