Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 408 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



baca online novel bukan isteri sempurna

woww bertuah zizan bakal isteri zizan bukan gadis biasa..

drama bukan isteri sempurna adaptasi novel

sinopsis drama bukan isteri sempurna tv3

drama bukan isteri sempurna adaptasi novel

sembang santai tugas memasak bukan tugas wajib isteri

bukan dalang tapi tapi dah tahap jalang rosmah isteri v..

isteri yg baik

culik diri sendiri kerana malu gaji isteri lebih besar

enam cara elak bawa beg tangan isteri teman wanita

ost dia isteri luar biasa lagu tema

remaja dicekup intai isteri orang di tandas masjid

pasangan suami isteri sanggup besarkan lebih 40 anak ya..

drama isteri separuh masa

mufti perlis perjelas isu suami rogol isteri

remaja dicekup intai isteri orang di tandas masjid

mufti perlis perjelas isu suami rogol isteri

khasiat sperma suami untuk tegangkan payudara isteri

penting kenapa bahaya melakukan seks ketika isteri data..

biodata nor edura diyana hisham bakal isteri zizan raza..

kisah benar pengakuan isteri yang gersang selepas ditin..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 7,305

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,147,403
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • wajah sebenar gadis pemandu myvi fmc penyeb..
  • kisah tenggelamnya titanic dalam surah yass..
  • 3 gambar pasangan pelajar ke perpustakaan h..
  • khairy jamaluddin pukul permatang pauh prkp..
  • niloofar rahmani pilot wanita yang tercanti..
  • menarik foto lawak giler 1024
  • prk rompin kemajuan rompin jangan tak perca..
  • kerja kosong hospital kpj
  • benarkah umno menjadi penasihat kepada kump..
  • unik pasar untuk mencari calon isteri
  • 10 tempat wisata terbaik di laos
  • penampilan khas isteri a rahman hassan

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • monolog rasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)