Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 384 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



perbezaan isteri dengan perempuan simpanan yang wajib k..

suami naik gila curah nasi ditanak cat kepada isteri

kerana bermain kayu tiga isteri potong kemaluan suami d..

gempar gadis misteri buat pendedahan mengejutkan mengen..

bekas isteri jimmly shanley respon isu dipenjara 7 hari

status isteri ibu lengkapkan hidup fasha

bekas isteri jimmy shanley dipenjara 7 hari

rogol liwat isteri rakan baik sendiri

bekas isteri pengacara jimmy shanley dijatuhi hukuman p..

46 petua berguna untuk menambat hati isteri anda

bekas isteri jimmly shanley respon isu dipenjara 7 hari

isteri bermusafir ke luar negara tanpa ditemani suami

lelaki bagaikan dirasuk syaitan tergamak belasah isteri..

bekas isteri jimmy shanley dipenjara 7 hari kerana ingk..

dipenjara 7 hari bekas isteri jimmy shanley dedahkan se..

suami curah nasi ditanak dan cat kepada isteri

video isteri mengamuk tampar wanita indonesia kerana su..

kisah sedih surat isteri kepada suami curang dengan jan..

bekas isteri jimmly shanley respon isu dipenjara 7 hari

suami curah nasi ditanak dan cat kepada isteri

bekas isteri jimmy shanley dipenjara




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 7,034

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,336
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • 5 gambar rosyam nor bersama keluarga
  • sayu seniman tan sri jins shamsuddin kini k..
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • islam itu indah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)