Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 351 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



isteri menjadi mangsa rogol di depan mata

dera anak suami isteri tak mengaku salah

hot bakal isteri tmj

mereka ini tidak layak jadi isteri bini

gambar dan wajah terbaharu cik khaleeda bustaman bakal ..

gempar dua isteri bantu bomoh setubuh guru wanita

8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj..

12 gambar khaleeda bakal jadi isteri tmj

6 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj

kenapa isteri anda menipu

8 gambar cantik benor cik khaleeda bustamam bakal ister..

8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj..

lelaki ini miliki 4 isteri 7 tunang 5 teman wanita

tips isteri menggoda buat suami serah diri

video aksi ranjang pasangan suami isteri tersebar

info biodata 6 gambar terkini bakal isteri tmj cik khal..

menarik 6 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal is..

lelaki ini miliki 4 isteri 7 tunang 5 teman wanita

8 ungkapan yang menjamin hubungan suami isteri berkekal..

black dan isteri keracunan makanan ketika berbulan madu..

dera anak suami isteri tak mengaku salah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 271
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,620

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,576
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • katil bergoyang
  • video panas ustaz azhar idrus pula jadi tum..
  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • perhh ikan keli albino gergasi seberat lebi..
  • selamat menyambut tahun baru 1436 hijrah
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • bahaya ajinomoto
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • tanda tanda kanser payudara
  • tupperware puasa
  • cinta terlarang
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)