Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 347 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

jaga jaga taktik rompak rumah terbaru oleh pasangan sua..

saiz terlalu besar isteri buat laporan polis

akibat kesakitan melampau ketika bersama suami isteri b..

alat sulit suami terlalu besar isteri buat laporan poli..

pendakwa raya minta masa kemuka bukti awie cederakan is..

kesakitan yang amat kerana saiz kolopir terlalu besar i..

saiz terlalu besar isteri buat laporan polis

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

akibat kesakitan melampau ketika bersama suami isteri b..

suami curang kembali kepada isteri selepas

wajib baca niii apakah hukum suami menjil t dot dot ist..

halalkah mencintai isteri orang

isteri muda kunci nafsu suami dengan sihir jahat

nafsu dikunci mertua isteri muda

isteri buat laporan polis saiz suami terlalu besar gamb..

isteri buat laporan polis saiz suami terlalu besar gamb..

hukum mandi sama dengan suami isteri

isteri buat laporan polis saiz suami terlalu besar gamb..

sifat sifat isteri yang disukai suami




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 798
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,557

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,251
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 25 gambar punca sebenar kemalangan di lebuh..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • hiburan tunku mahkota johor tmj nikah cik k..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • date night in with target registry
  • kedah perlu terus fokus dan kekalkan moment..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • super duper cute
  • tips balik kampung dengan selamat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • jenis jenis jerawat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cerita semalam hot spring kah
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)