Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 304 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



pelakon ijoy tegaskan tidak ditanggung isteri

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

pelakon terkenal malaysia dedah gambar skandal isteri

eksklusif ezany nizariff dakwa disihir dedah wajah lela..

suami curang kembali kepada isteri selepas

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

ijoy nafi dakwaan makan duit isteri

agama isteri bantu suami bina rumah tangga bahagia

suami curang kembali kepada isteri selepas

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

mengandung ketika bercerai bekas isteri penumpang pesaw..

ijoy nafi dakwaan makan duit isteri

isteri solehah bila buat silap terus minta maaf pd suam..

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

pelakon ijoy tegaskan tidak ditanggung isteri

pelakon ijoy tegaskan tidak ditanggung isteri

ajak shiro dapat kebenaran isteri jalin hubungan dengan..

ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di facebook

tahniah isteri awal ashaari scha al yahya selamat lahir..

panas ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di fac..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 149
Widget Aktif : 3,826
Banner Aktif : 6,286

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,024
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • israel negara pengganas sebenar
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • nik aziz terus dimalukan
  • 5 tips hilangkan stretch mark dengan cepat ..
  • raya pertama di sungai petani
  • cucuk cebisan daging mangsa mh17 dengan kay..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)