Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 401 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



demi cinta isteri bawa suami lumpuh bersiar lihat bunga..

perangkap apa jika ditangkap di dalam bilik tidur di at..

unik pasar untuk mencari calon isteri berminat

rumah tangga apakah hak seorang isteri keatas suami

tips suami isteri posisi hubungan intim tentu jantina a..

sadis kejadian di seremban hanya mampu tengok isteri di..

sarimah gementar menjelang detik bergelar isteri

mesti baca kisah kahwin muda isteri 18 suami 21 tahun

inilah akibatnya apabila suami tak tahan melihat isteri..

mengejutkan para isteri tolong jangan memaki hamun suam..

rumah tangga hukum mengeluarkan air mani di luar faraj ..

isteri wajib baca leteran isteri punca suami pendek umu..

sarimah gementar menjelang detik bergelar isteri

al quran mengajar suami melayan isteri yang sedang saki..

adi putra ditahan di hospital isteri bimbang

isteri kekasih putri mardiana counter attack dakwaan pe..

menyayat hati kerana nafsu tidur isteri menyesal sepanj..

isteri mula bertanya berkaitan dunia blog

fuhh luahan hati 2 wanita si perampas bahagia si isteri..

6 gambar fesyen pelik rozita che wan di majlis hari jad..

isteri mula mengidam sesuatu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 519
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 7,153

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,437
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)