Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 370 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,938
Banner Aktif : 6,758

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,889
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • siapakah gerangan artis lelaki yang bercium..
  • 18 jawapan paling sentap kepada soalan bila..
  • kisah mengharukan makan malam terakhir bers..
  • ibu mati ditembak gara gara kecuaian bapa
  • wanita yang mempunyai banyak kedutan pada w..
  • sharifah shahira patah kaki kanan
  • 3 foto gambar dubai hadiahkan emas kepada p..
  • portal pro pembangkang mengaku berbohong
  • gempar penampakan hantu berlari dikawasan s..
  • nuffnang blogbuster maybank transact win
  • misteri penemuan mayat lelaki terapung di s..
  • design bantal sendiri pillow felt craft

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • diari sedih seekor kucing
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)