Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 366 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,726

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 916,174
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah benar mati hina dalam kemalangan nger..
  • gambar dari atas tingkat banggunan paling t..
  • petua menghilangkan resdung
  • anak dara zaman sekarang belum tentu tahu m..
  • awek gian dapatkan adik jiran sebab ketiada..
  • konsert gegar vaganza minggu kedua
  • ratu cantik muslimah sedunia 2014 milik fat..
  • pandalela kemalangan kereta chevrolet sonic..
  • menyerap tubuh wanita melalui cara kamasutr..
  • juliana evans bergaduh dengan emma maembong
  • rating drama besiri pinocchio melonjak gara..
  • video panasss ella pukul peserta mentor leg..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)