Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 334 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



isteri vs perempuan simpanan

bukan kerana takut kepada isteri

puteri sarah liyana isteri syamsul yusof kemalangan di ..

puteri sarah liyana isteri syamsul yusof kemalangan ter..

puteri sarah liyana isteri syamsul yusof kemalangan di ..

bingung isteri tak pulang

puteri sarah liyana isteri syamsul yusof kemalangan ter..

allah tahu lagu kisah rumahtangga sham kamikaze isteri

putera william dan isteri bakal menimang cahaya mata ke..

dadah alkohol penyebab isteri tinggal robin thicke

bingung isteri tak pulang

saya akan menjadi seorang isteri

bingung isteri tak pulang

suami curang kembali kepada isteri selepas

isteri syamsul yusof kemalangan

isteri tak pandai masak vs suami tidak boleh jadi imam

kesian puteri sarah liyana isteri syamsul yusof kemalan..

rahsia lagu bekas isteri sham kamikaze

rahsia lagu bekas isteri sham kamikaze

nafsu gila suami sumbat pelbagai objek dlm kemaluan ist..

puteri sarah liyana isteri syamsul yusof kemalangan ter..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 510
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,416

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,984
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • 18sx harga tubuh blogger kontroversi vivian..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • malaysia s second gold at the asian games 2..
  • doa buat kekasih
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kisah nabi ismail a s
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)