Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN ISTERI SIMPANAN 314 hits  

BUKAN ISTERI SIMPANAN

Sinopsis Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenarkau? Aku pelik sebab aku tak rasa yang aku ni macamisteri orang. Aku je yang beria ia nak jadi isteri solehah tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni isteri simpanan kau je? soal

Teruskan Membaca..



wahai para isteri saiz bukan ukuran

5 kali gagal bunuh isteri

suami curang kembali kepada isteri selepas

reman suami isteri curi wang mangsa mh370 dilanjutkan

lagi gambar budak sekolah selfie macam dah suami isteri

angkara jalan licin isteri meninggal dunia tercampak ke..

jawapan hukum suami update status di wall facebook saya..

isteri minta sperma cedera dibelasah

mh370 reman suami isteri dilanjut

7 gambar percutian ashraf bersama kedua isteri

suami meraung lihat mayat isteri di bilik bedah

isteri meninggal di pangkuan suami

luluh hati suami lihat mayat isteri terlantar keseorang..

gagal bunuh isteri 5 kali

isteri nekad bunuh diri selepas gaduh dengan suami di a..

isteri maut terjun koridor selepas bertengkar dengan su..

aidil zafuan mengamuk peminat kutuk isteri

suami meraung lihat mayat isteri terlantar

peniaga rusia 5 kali gagal bunuh isteri

8 gambar baby bump isteri fiz fairuz makin jelas tahnia..

sedih suami meraung lihat mayat isteri di bilik bedah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 268
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 784,690
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah d..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • jenazah muhammad afif dan ibunya selamat di..
  • rahsia perangai anak
  • malaysia berkabung untuk mh17
  • punca kematian robin williams kini didedahk..
  • katak hidup disajikan kepada pengunjung seb..
  • hasil kajiselidik dedahkan wan azizah lebih..
  • kisah stokin koyak buat pengajaran
  • menarik kisah budak yang yakin rezeki darip..
  • lokasi halal mart jenama ramly

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kangkung dan risikonya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)