Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akasia Aku Isterinya 10162 hits  

Akasia Aku Isterinya

Aku isterinya merupakan sebuah drama adaptasi novel Aku bukan Mistress dari novelis terkenal Acik Lana. Drama ini akan bersiaran di TV3 untuk mengisi slot Akasia bermula Mac 2014. Sinopsis drama. Kulit buku novel Aku bukan mistress. Barisan pelakon Aku Is

Teruskan Membaca..



aku nak resign

novel aku dia blog dan madu bab 17

setakat pensyarah melayu bangsat macam korang level baw..

aku dah letih

setakat pensyarah melayu bangsat macam korang level baw..

official music video lirik lagu najwa latif aku

azwan ali pensyarah melayu bangsat hanya di bawah kaki ..

baca novel suami aku ustaz online

apa yang aku dapat dengan ber blogging

aku suka yang panjang monahara

aku tak ada mak miskin macam kau pergi kau dari sini sa..

bloggertalk aku dan sukan

aku suka yang panjang monahara

lirik dan kunci gitar lagu dadali disaat aku tersakiti

kau dan aku cerita jiwa

tahniah lifestyle blog aku penghibur memenangi anugerah..

maafkan aku duhai suamiku aku membencimu selama 10 tahu..

5 barang yang nak aku shopping di rakuten malaysia

ucapan zamarul hisham sempena hari jadi bekas isterinya..

4 gambar ucapan berbunga zamarul khas buat bekas isteri..

aku dengan tunang katangku kena reject




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 277
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • emak abah opah dan atuk
  • aku penganggur
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • monolog rasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)