Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akasia Aku Isterinya 10131 hits  

Akasia Aku Isterinya

Aku isterinya merupakan sebuah drama adaptasi novel Aku bukan Mistress dari novelis terkenal Acik Lana. Drama ini akan bersiaran di TV3 untuk mengisi slot Akasia bermula Mac 2014. Sinopsis drama. Kulit buku novel Aku bukan mistress. Barisan pelakon Aku Is

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

24 gambar norman hakim beri kejutan manis ulangtahun ke..

zamarul hisham luah perasaan rindu kepada bekas isterin..

luahan sayu ajak shiro mengenai pengorbanan isterinya y..

kisah pengorbanan isterinya yang sangat menyentuh hati ..

dengarkan luahan ajak shiro mengenai pengorbanan isteri..

suami menitik air mata akan perbuatan isterinya tapi ke..

luahan sayu ajak shiro mengenai pengorbanan isterinya y..

lelaki ini cuba bayangkan wajah isterinya nanti

mak abah mati aku tak kan balik

judika aku yang tersakiti

amuk aku mahu pulang chord

makjemah suami menitik air mata kerana isterinya gambar..

dengarkan luahan ajak shiro mengenai pengorbanan isteri..

ajak shiro kongsi kisah pengorbanan isterinya yang sang..

lelaki arab cerai isteri serta merta selepas lihat waja..

kisah seorang pakcik penjual bunga yang sangat sayang i..

fuhh kanye west kongsi gambar separuh bogel isterinya d..

4 gambar lihat suami balas dendam kepada buaya yang mem..

lihat suami balas dendam kepada buaya yang membaham ist..

suami panggil isterinya sial dalam facebook




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)