Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akasia Aku Isterinya 10097 hits  

Akasia Aku Isterinya

Aku isterinya merupakan sebuah drama adaptasi novel Aku bukan Mistress dari novelis terkenal Acik Lana. Drama ini akan bersiaran di TV3 untuk mengisi slot Akasia bermula Mac 2014. Sinopsis drama. Kulit buku novel Aku bukan mistress. Barisan pelakon Aku Is

Teruskan Membaca..



lirik lagu aku najwa latif

kalaulah aku dapat tenangkan fikiran

krabi mu tunggu aku datang

dalam banyak banyak blogger aku kenal fatin liyana je

aku bekas peminat kpop

f o r siapalah aku

andai satu yang berjaya aku lah orangnya

aku nak benda ni

kuar crie burger dpt nie confius aku tgk hello kitty ni..

puisi aku engkau dan kelelahanku

makin lama makin sakaikah aku ni

kad kahwin aku

aku dia dan stiletto sri sarah

isu konsert k pop kerana kamu aku turut malu

kisah cinta agung aku ingin memukul mu

aku nak berubah esok

aku benci

aku tak mahu popular

pesanan buat aku semua

andai kemban membawaku ke neraka aku redha erma fatima

lirik aku tak rela farahdhiya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 489
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,964

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,760
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • suami belasah isteri curang video
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kangkung dan risikonya
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)