Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Zahid Hamidi dapat sokongan Tun M isu Akta Hasutan apa lagi Nazri Aziz mahu 189 hits  

Zahid Hamidi dapat sokongan Tun M isu Akta Hasutan apa lagi Nazri Aziz mahu

Mantan perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata undang undang termasuk Akta Hasutan 1948 tidak boleh dimansuhkan semata mata kerana desakan parti lawan Menurutnya jika kerajaan mahu memansuhkan dan menggubal undang undang baru menggantikannya kajia

Teruskan Membaca..



surat kepada fbi bukan surat sokongan jangan dakwa zahi..

isu bestinet zahid hamidi membisu

gambar comel tun m siti hasmah tarik perhatian

anwar ibrahim akan masuk umno lawan tun m

gambar comel tun m siti hasmah tarik perhatian

4 foto gambar aksi comel bekas pm malaysia tun m hasmah..

bersepah lirik tengok tun m datang

aksi comel tun m hasmah di muzium 3d langkawi 4 gambar

jangan ketinggalan saksikan aksi menarik tun m dan iste..

tun m sokong perkasa tentang fahaman ekstremisme terhad..

gempar tun m akan ambil alih ketua pembagkang jika anwa..

isu perkasa sila tanya tun m sendiri

gempar tun m akan ambil alih ketua pembangkang jika anw..

tun m tampil susulan didakwa tinggalkan perkasa

aksi comel tun m siti hasmah di muzium 3d langkawi

penghibur jalanan terkejut tun m datang

tun dr mahathir mohamad tidak mahu dikaitkan lagi denga..

8 gambar aksi mencuit hati tun m dan isteri di muzium 3..

sarawak can ask for more oil royalty but not 20 percent..

sirul azhar tak dapat apa pun berkaitan kes altantuya

apa yang anda akan dapat dengan hanya rm100




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 370
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,974

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,998
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • never date a person who
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)