Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Zahid Hamidi dapat sokongan Tun M isu Akta Hasutan apa lagi Nazri Aziz mahu 165 hits  

Zahid Hamidi dapat sokongan Tun M isu Akta Hasutan apa lagi Nazri Aziz mahu

Mantan perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata undang undang termasuk Akta Hasutan 1948 tidak boleh dimansuhkan semata mata kerana desakan parti lawan Menurutnya jika kerajaan mahu memansuhkan dan menggubal undang undang baru menggantikannya kajia

Teruskan Membaca..



senjata makan tuan rakan satu selimut bn mahu zahid ham..

gerakan mahu zahid disiasat bawah akta hasutan

teguran tun m nak bagi baik atau nak rosakkan orang mel..

pemuda pas mahu zahid hamidi mintak maaf pada unit amal

tun m tarik balik sokongan terhadap najib

pemuda parti gerakan mahu zahid hamidi didakwa menghasu..

seorang lagi pemimpin pakatan tuntut pm tunai janji man..

hot penubuhan pps secara haram di pulau pinang rejim da..

ketua umno bandar tun razak selar zahid hamidi

hanya kerana kritik umno rayer hadapi dua pendakwaan ak..

punca pr mahu hapuskan akta hasutan hari ini khalid sam..

zahid hamidi akui aktiviti perjudian sukar disekat deng..

pelajar tingkatan 5 disiasat akta hasutan

dapat ephyra lagi

najib akan jumpa tun m

wanita mic sokong pinda akta hasutan

pelajar disiasat di bawah akta hasutan

apa yang diberi itulah yang akan dapat

pelajar tingkatan lima disiasat mengikut akta hasutan

kerana suka i love israel di facebook pelajar tingkatan..

pelajar tingkatan 5 like i love israel disiasat akta ha..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 610
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 6,319

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)