Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6149 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



ustaz syed abd kadir salima af selamat diijabkabul

4 gambar terkini mawar abdul karim yang merah menyala d..

syed mokhtar dermawan asia

pusingan kedua batas syariat dalam perkahwinan ustaz az..

koleksi tazkirah ustaz abdul karim sidek

pasangan suami isteri ini jalani upacara perkahwinan se..

kadir perak ceramah perdana ustaz kazim part 2

gambar sekitar majlis perkahwinan park ji sung 7 gambar

ustaz azhar idrus uai sabar perangai isteri

3 gambar terkini rozana misbun isteri awie yang paling ..

isteri lucut pakaian perempuan simpanan suami di khalay..

wafa abdul kadir masuk hospital sebab apa

abdul basit abdul rahman 20120217 berkira dalam ibadah ..

doa khutbah doa menghilang ego ustaz syed mohd norhisya..

ustaz azhar hukum paksa isteri melakukan oral

4 gambar terkini mawar abdul karim yang merah menyala d..

tips petua untuk berkahwin sewaktu masih muda

punca sebenar nabil abdul iklan kit kat meninggal dunia

pelakon iklan kitkat nabil abdul telah meninggal dunia

gambar aksi romantik bade dan aida abdul madu erma fati..

kenapa orang sekarang lambat berkahwin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,239

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,386
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • profesor israel perkosa wanita palestina ca..
  • artis buka tudung kerana kecewa
  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • oh lelaki datang pameran kereta ambil gamba..
  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • belasah abang ipar tak puas hati tak pandan..
  • orang minyak dicekup di dataran pahlawan
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • gaza gencatan senjata tiga hari bermula pag..
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi
  • komisyen pertama rahsia hipnosis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)