Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6655 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



biodata dan gambar isteri ketiga ustaz azhar idrus izya..

4 gambar perubahan mengejut erin malek setelah berkahwi..

4 gambar panas abby bakal berkahwin dengan ustaz tak la..

isu peluk k pop hanya masalah kecil sahaja ustaz syed a..

panas live 250215 ustaz ahmad jailani b abdul ghani pen..

gambar edit isteri perdana menteri disamakan seperti se..

tahniah salima af selamat timang cahaya mata sulung

tomok dedah nama dan gambar anak keduanya

salima af timang cahayamata lelaki

salima af selamat bersalin anak sulung gambar

tahniah salima af selamat timang cahaya mata sulung

6 gambar percutian ulangtahun perkahwinan syamsul yusof..

3 gambar abdul rahman abdul kadir hina kematian tuan gu..

10 larangan semasa bergaduh suami isteri ustaz kazim el..

4 gambar perubahan mengejut erin malek setelah berkahwi..

ceramah ustaz abdul basit

makjemah jet kerajaan ada isu teknikal dan tidak diguna..

hanis zalikha berhijab kerana mahu berkahwin

pengantin cipta rekod diiringi 130 pengapit semasa berk..

baru sebulan berkahwin pengantin lelaki terbunuh selepa..

entah kenapa remaja perempuan ini berkahwin dengan lela..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 527
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 7,083

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,071,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar ombak besar membeku
  • 5 ciri wanita ketagihan seks
  • unik pengantin bersanding dalam bas rapid p..
  • gambar lana nordin mengenakan dress nipis l..
  • alor setar ustaz dihukum gantung sampai mat..
  • warden asrama belasah murid sampai mati dih..
  • video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelu..
  • kafe ini mempunyai pelayan wanita yang cant..
  • fuhh bunyi pelik dan aneh dalam bilik mandi
  • zte grand s3 dilancarkan hadir dengan sokon..
  • sekadar renungan
  • jom lihat kediaman mewah salah seorang pali..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • tanda tanda kanser payudara
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • cinta terlarang
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)