Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6347 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



10 gambar leez af yang akan berkahwin 6 bulan lagi deng..

hiburan 20 gambar perkahwinan fiffy natasya kawaii dan ..

20 gambar perkahwinan fiffy natasya kawaii dan suami

gambar isteri johan ozlyn berpakaian sendat kau 3 gamba..

adira af kini bertudung nafi sebab mahu berkahwin

kisah gadis cantik menyesal berkahwin dengan ustaz

syria ustaz lutfi arifin telah syahid

3 gambar anggota polis ditangkap ketika henjut dengan i..

sekitar perkahwinan fiffy natasya 83 gambar

sekitar perkahwinan fiffy natasya 83 gambar

ucapan aidil fitri ustaz suhaimi abdul aziz ketua pemud..

10 gambar leez af yang akan berkahwin 6 bulan lagi deng..

merajuk dengan isteri suka membebel lelaki tidur atas p..

leez af yang semakin cun melecun dan bakal berkahwin ti..

21 gambar fiffy natasya kini sah isteri muslim azman

alyah datuk ramli ms sah sudah berkahwin

gambar brad pitt dan angelina jolie berkahwin hujung mi..

disangka berkhalwat rupanya sudah berkahwin

jais sahkan datuk ramli ms alyah sudah berkahwin

jururawat maut seminggu sebelum berkahwin

selepas 9 tahun couple brad pitt angelina berkahwin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 210
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,501

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,282
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan komander elit zionis pada hari pe..
  • 16 lokasi menarik di semenanjung malaysia y..
  • gambar penggodam mesin atm disiarkan
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • 9 gambar alamakk gadis ini jadi lebih menye..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • perlu ke google street view malaysia
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • drama suamiku encik sotong astro ria maya h..
  • suamiku encik sotong pengantin ekspres mena..
  • blog i love
  • tahniah hazzirah izzati dapat phd di usia 2..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • islam itu indah
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)