Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6598 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



isu peluk k pop hanya masalah kecil sahaja ustaz syed a..

ceramah ustaz abdul khairi lawak baru 2015

gambar sempoi dari ustaz azhar idrus mencandat sotong

anak hasil perkahwinan que hadir linda jasmine yang com..

kisah gadis cantik menyesal berkahwin dengan ustaz

kisah wanita cantik menyesal berkahwin dengan ustaz

kerajaan negeri terima rm300 000 untuk bantu mangsa ban..

bekas yang dipertua negeri sarawak tun abdul rahman yak..

tun abdul rahman ya kub meninggal dunia

tun abdul rahman ya kub meninggal dunia

najib dan muhyiddin rakam ucapan takziah kepada keluarg..

pm tpm rakam takziah kepada keluarga tun abdul rahman y..

pm tpm rakam takziah kepada keluarga tun abdul rahman y..

strategi abdul rahman bin auf dalam perniagaan

bantuan banjir jangan ambil kesempatan abdul azeez

kadir jasin ulas tindakan tun m

banjir menjadi fokus utama dalam perancangan tahun 2015..

mangsa banjir di perak akan terima bantuan rm 1000 dsd ..

acp abdul razak dilantik pemangku ketua jsj kl

a kadir jasin buat kerja bodoh sebab kritik najib kata ..

jangan ambil kesempatan ke atas bantuan banjir ds abdul..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 156
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,928
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • adik neelofa terlanjur
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..
  • wajah sebenar artis terkenal menjadi escort..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • monolog rasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • never date a person who
  • bahaya ajinomoto
  • emak abah opah dan atuk
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)