Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6391 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

gambar dan biodata salima habibi af4 isteri kedua ustaz..

tips rumahtangga cara atasi isteri degil ustaz abdullah..

10 gambar leez af yang akan berkahwin 6 bulan lagi deng..

8 gambar cantik benor cik khaleeda bustamam bakal ister..

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

12 gambar khaleeda bakal jadi isteri tmj

erma fatima dan madu nya aida abdul sambut raya bersama..

gambar dan wajah terbaharu cik khaleeda bustaman bakal ..

10 gambar resepsi perkahwinan erin malek dan farriz fau..

8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj..

8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj..

leez af yang semakin cun melecun dan bakal berkahwin ti..

ustaz tv9 puji kehebatan faraj isteri orang

6 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj

ustaz tv9 puji kehebatan faraj isteri orang

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

10 gambar leez af yang akan berkahwin 6 bulan lagi deng..

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 351
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,560

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • nasi gunting pasar besar melaka
  • gambar bumbung rumah tercabut di pandamaran..
  • pelukis wanita yang cantik ini hobinya mema..
  • 10 random facts when i m travelling
  • sedih bekas kekasih datang peluk di majlis ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • islam itu indah
  • hati hati laman web hina islam
  • tips balik kampung dengan selamat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)