Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6724 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



luahan sayu suami mahu isteri yang dibawa lari seorang ..

comment on gambar suami isteri melayu serah borang sert..

ustaz biadap adjust dan larikan isteri orang ketika men..

isteri rantai suami layan seperti banduan gambar

luahan sayu suami mahu isteri yang dibawa lari seorang ..

warkah pilu seorang suami yang mahu isteri yang dibawa ..

suami kedekut nak bagi duit kat isteri ustaz azhar idru..

kisah ustaz larikan isteri orang ketika ajar ilmu agama

12 gambar bekas isteri awie arni nazira selamat lahirka..

5 gambar terkini arni nazira bekas isteri awie anak ke ..

rupanya ini punca sebenar abby abadi terpaksa setuju be..

rupanya ini punca sebenar abby abadi terpaksa setuju be..

tradisi memilih lelaki untuk disetubuhi sebelum berkahw..

pasangan lesbian tetap berkahwin walaupun diharamkan je..

pengawal keselamatan baru berkahwin rentung dibakar

rupanya ini punca sebenar abby abadi terpaksa setuju be..

yati sugiman makan sepingan selama 26 tahun berkahwin

wawa zainal tinggalkan aeril zafrel lepas beberapa tahu..

perbezaan hidup sebelum dan selepas berkahwin

zizan nafi akan berkahwin jun ini

alhamdulillah zizan bakal berkahwin jun ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 228
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 7,234

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,998
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • berita gempar dari umno bahagian batu pahat
  • lamborghini pamer kereta paling sporty dan ..
  • marahkan suami punca ibu muda dera bayi
  • kantoi lagi tomboi terkulai bersama suami o..
  • beli buku dapat rm100 000
  • dobi layan diri perniagaan menguntungkan
  • siapa sebenarnya song ji hyo membuatkan ram..
  • 5 gambar panas kerana haziq baby diana hila..
  • kasih seorang abang sanggup jaga adiknya be..
  • first lady boleh hancurkan kerjaya pemimpin..
  • promosi shaklee bulan ini
  • remaja 15 tahun terpaksa mengemis demi meny..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • kangkung dan risikonya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • never date a person who
  • kahwin muda girls only
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)