Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6116 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



ustaz syed abd kadir salima af selamat diijabkabul

wafa abdul kadir masuk hospital sebab apa

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

gambar perkahwinan amar baharin dan izreen azminda

syed mokhtar dermawan asia

ustaz azhar idrus hukum suami isteri bercium mulut

doa khutbah doa menghilang ego ustaz syed mohd norhisya..

koleksi tazkirah ustaz abdul karim sidek

siapakah zarinah abdul majid gadis islam yang berkahwin..

juara wimbledon djokovic berkongsi gambar isteri untuk ..

siapakah zarinah abdul majid gadis islam yang berkahwin..

siapakah zarinah abdul majid gadis islam yang berkahwin..

video kisah benar meninggal dunia 10 jam selepas berkah..

cheryl cole berkahwin selepas 3 bulan bercinta

garangnya barang dia warga emas bekas guru dan pernah b..

akhirnya pengacara dan juga pelakon terkenal jimmy shan..

datuk berkahwin 25 kali di tangkap khalwat

datuk kepada 48 cucu 4 cicit berkahwin 25 kali ditangka..

status terkini penyerang sensasi kebangsaan rozaimi abd..

kenapa orang sekarang lambat berkahwin

tips petua untuk berkahwin sewaktu masih muda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 800
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,118

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,150
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel..
  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • peluklah si pengganas
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • islam itu indah
  • 26 fascinating films about food
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)