Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6315 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



kisah gadis cantik menyesal berkahwin dengan ustaz

10 gambar leez af yang akan berkahwin 6 bulan lagi deng..

4 gambar persiapan kematian orang jepun

adira af kini bertudung nafi sebab mahu berkahwin

10 gambar leez af yang akan berkahwin 6 bulan lagi deng..

lawak ustaz abdullah khairi tips rumahtangga cara atasi..

leez af yang semakin cun melecun dan bakal berkahwin ti..

punca sebenar adam af dan fiza elite berkahwin semula

ustaz azhar idrus suami larang isteri pakai tudung

pasangan bahagia adam af fiza elite 15 gambar

punca sebenar adam af dan fiza elite berkahwin semula

elak berkahwin dengan awek kaki melancong

jais sahkan datuk ramli ms alyah sudah berkahwin

disangka berkhalwat rupanya sudah berkahwin

jururawat maut kemalangan seminggu sebelum berkahwin

shaheizy sam ingin berkahwin tinggalkan dunia lakonan

shaheizy sam ingin berkahwin tinggalkan dunia lakonan

sejak berkahwin saya tak pernah guna duit dia satu sen ..

shaheizy sam ingin berkahwin tinggalkan dunia lakonan

jururawat maut seminggu sebelum berkahwin

shaheizy sam ingin berkahwin tinggalkan dunia lakonan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 199
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,451

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,830
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • melayu kena buka minda
  • panas pemberi petua untuk bunuh kucing dike..
  • batu dari neraka ditawar harga sebanyak rm ..
  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • rahsia label pada buah buahan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)