Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6397 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



gambar dan biodata salima habibi af4 isteri kedua ustaz..

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

terkini isteri pertama ustaz iras video 18sx mahu fail ..

isteri ketiga ustaz azhar dikaitkan dengan video

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

10 gambar leez af yang akan berkahwin 6 bulan lagi deng..

benarkah gambar yang didakwa penceramah tersohor ustaz ..

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

baru fasal hubungan suami isteri oleh ustaz kazim elias

sayu bekas kekasih datang peluk kekasih di majlis perka..

tonton video lucah buat modal untuk jimak isteri ustaz ..

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

2 gambar ustaz azhar idrus disebarkan oleh pihak yang t..

isteri menjadi mangsa rogol di depan mata

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..

5 gambar ulangtahun perkahwinan fizo omar dan mawar abd..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,649

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,744
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wake up call poem
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • dutch wife pemuas nafsu popular di jepun
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)