Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6268 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



punca sebenar adam af dan fiza elite berkahwin semula

2 gambar perkahwinan aaron aziz dan siti saleha

zizan jelaskan gambar pra perkahwinan dia dan emma di j..

adira af kini bertudung nafi sebab mahu berkahwin

cara pasangan berkahwin berdakwah melalui perkahwinan

gambar perkahwinan aaron aziz dan siti saleha tersebar

punca sebenar adam af dan fiza elite berkahwin semula

gambar perkahwinan aaron aziz dan siti saleha tersebar

hukum ber couple dengan tujuan untuk berkahwin ustaz az..

kejutan 2 gambar perkahwinan aaron aziz dan gadis mirip..

senyum isteri cantik pakai tudung ikut trend aryani ust..

gambar anak nora danish erra fazira dikecam

gambar perkahwinan aaron aziz dan siti saleha

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

gambar perkahwinan aaron aziz dan siti saleha

adira af8 bertudung sebab ikhlas bukan kerana ingin ber..

wanita dipaksa berkahwin keluar dari islam

nabila huda berbaik dengan amy search kerana bakal berk..

kami belum ada rancangan untuk berkahwin emma dan zizan

lady gaga mahu berkahwin di angkasa lepas

dakwaan neelofa bakal berkahwin dengan kerabat diraja t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 6,268

Domain Dibenarkan: 10,290
Jumlah Artikel : 787,352
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kanak kanak ini melantak makan 14 kg nasi 8..
  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • biodata aimi najwa bt jul baharin 5 gambar ..
  • video terbang a malaysian story filem pende..
  • atm bedil kota bharu
  • rayer celaka umno didakwa di bawah akta has..
  • masalah gigi kuning dan berkarat
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • pengalaman shopping online
  • gaza masih kalah
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bahaya ajinomoto
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • gogelabah.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1205)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)