Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF 6692 hits  

GAMBAR PERKAHWINAN Ustaz Syed Abdul Kadir yang berkahwin dengan isteri keduanya Salima AF

Tahniah Ust Syed Abdul Kadir atas perkahwinan kedua dengan Salima AF.Pesan murabbi kita berkahwin bkn sbb kita tgok org lain berkahwin maka kita pun nak kahwin. Tapi kerana kita jelas matlamat perkahwinan tu sendiri...ada target yg hendak dicapai dlm sesu

Teruskan Membaca..



isteri penyumbang kemudaan seorang suami 14 keping gamb..

5 gambar isteri kepada driver lori yang cantik

salima af selamat bersalin anak sulung gambar

salima af timang cahayamata lelaki

tahniah salima af selamat timang cahaya mata sulung

6 gambar suami isteri maut bayi parah dalam kemalangan ..

14 02 2015 ustaz wan ji secebis kisah tentang tuan guru..

ceramah ustaz abdul basit abdul rahman

datin tuan sabariah isteri tuan guru nik aziz cerita de..

3 gambar abdul rahman abdul kadir hina kematian tuan gu..

dikatakan sudah berkahwin dengan ustaz abby abadi tampi..

makjemah kisah gadis 20 tahun menyesal berkahwin dengan..

tahniah salima af selamat timang cahaya mata sulung

gambar isteri awal ashaari scha alyahya menjelaskan kea..

tahukah anda 10 tanda yang anda dah wajib berkahwin

lana nodin bakal berkahwin 15 mei 2015

pelik pasangan nenek lesbian ini berkahwin setelah umur..

unik pasangan ini menggeliling dunia 83 hari dan berkah..

seronok berkahwin dengan lelaki mat salleh

2015 tahun berkahwin

ucapan johan as ari buat bekas kekasihnya lana nodin ya..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,163

Domain Dibenarkan: 11,143
Jumlah Artikel : 1,108,404
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • penjelasan sebenar sambungan video amukan g..
  • subhanallah keadaan sungai golok di kelanta..
  • dicekup dalam semak
  • gambar kantoi ambil gambar sendiri
  • video kereta bergesel sekumpulan gadis maki..
  • imej baru
  • 2 gambar budak lelaki hiburkan 1 stadium pe..
  • kisah sebenar sekumpulan awek berbaju ketat..
  • cerita sebenar amukan gadis myvi pakcik di ..
  • gadis myvi wwc 1402 mengganas di shah alam
  • rakam video awek myvi hitam wwc bergaduh te..
  • perbuatan terkutuk seorang penumpang wanita..

  • wajib baca :

  • supermummy - miza harun
  • jika memang engkau jodohku
  • skandal pejabat
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cinta terlarang
  • aku penganggur
  • hati itu umpama gelas
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2971)   wanita (1967)   diari (1702)   produk (1330)   rojak (1297)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)