Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5397 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



vin diesel namakan anaknya pauline sempena paul walker

vin diesel breaks down honoring paul walker at furious ..

menakjubkan budak ajaib ini kembali hidup dari kematian..

makjemah suspek sebar berita palsu kematian lee kuan ye..

tidak benar saya masih hidup mr os

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

tidak benar saya masih hidup mr os

mr os masih hidup minta peminat doakan kesihatannya

mh370 bapa merasakan sofuan masih hidup tapi disorok

bayi ditemui masih hidup selepas 13 jam kereta dipandu ..

mengerikan sebuah pisau terbenam dikepala kucing ini ma..

selfie di tempat paling bahaya wanita ini beruntung mas..

kereta terjun sungai bayi ditemui masih hidup lepas 13 ..

berita palsu kematian mr os tersebar hanya jalani pembe..

selfie di tempat paling bahaya wanita ini beruntung mas..

makjemah bayi ditemui masih hidup selepas 13 jam kereta..

2 bulan 54 kematian kerana demam denggi

mr os alhamdulillah saya masih hidup

dr maza puji tindakan najib saat tahu berita kematian n..

reaksi dato seri najib razak menerima berita kematian t..

tony parker politically correct after obama says he s b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 714
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 7,138

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,740
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)