Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5389 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



ayah paul walker tuntut rm7 juta

zahid masih berdalih isu paul phua mahfuz

pemain golf allenby lega masih hidup selepas diculik

bukti orang batu masih hidup

utusan online nafi keluarkan berita kematian nik aziz

pemain golf allenby lega masih hidup selepas diculik

ww 2 mengapa aku masih hidup hari ini

utusan online nafi keluarkan berita kematian tg nik azi..

utusan online nafi keluarkan berita kematian nik aziz

wajah selebriti terkenal jika mereka masih lagi hidup

surat sulit kepada fbi zahid hamidi kena kelentong deng..

oh yeah bagaimanakah rupa wajah selebriti terkenal yang..

utusan online nafi keluarkan berita kematian nik aziz

kenyataan media zahid hamidi berkenaan surat kepada fbi..

bantuan paul phua kepada kerajaan berstatus rahsia besa..

surat kepada fbi bukan sokongan tidak dakwa paul phua

general letter to fbi isn t support letter not to charg..

general letter to fbi isn t support letter not to charg..

bantuan paul phua kepada kerajaan berstatus rahsia besa..

status kes paul phua didengar hari ini

surat pada fbi zahid hamidi bukan bela penjudi paul phu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 586
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,978

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • toyota alphard and estima jdm new look

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • wang bukanlah segalanya
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • cinta vs materialistik
  • tanda tanda kanser payudara
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)