Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5394 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



ayah paul walker tuntut rm7 juta

dr maza puji tindakan najib saat tahu berita kematian n..

mengerikan sebuah pisau terbenam dikepala kucing ini ma..

dr maza puji tindakan najib saat tahu berita kematian n..

dr maza puji tindakan najib saat tahu berita kematian n..

baby walker baik atau buruk

gibson 2015 les paul deluxe guitar

reaksi dato seri najib razak menerima berita kematian t..

pm henti berucap ketika terima berita kematian tuan gur..

video mengerikan sebuah pisau terbenam dikepala kucing ..

kejam bayi dibuang di lubang tandas didapati masih hidu..

15 perkara yang mengujakan bakal berlaku apabila anda h..

mengerikan sebuah pisau terbenam dikepala kucing ini ma..

satu satunya sahabat nabi s a w yang masih hidup

andainya rasullulah masih hidup apakah kita mengamalkan..

video ngeri pisau terbenam dikepala kucing yang masih h..

video ngeri pisau terbenam dikepala kucing yang masih h..

pm henti berucap ketika terima berita kematian tuan gur..

taylor swift omg i rocked with paul mccartney

tony parker politically correct after obama says he s b..

paul scholes manchester united are miserable under loui..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 4,029
Banner Aktif : 7,068

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,462
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..
  • pasar ngeri di afrika ini boleh buatkan and..
  • ratu brazil masuk hospital lagi punggung be..
  • misteri hajarul aswad

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • jika memang engkau jodohku
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • emak abah opah dan atuk
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)