Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5284 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



3 gambar ngeri mayat paul walker hangus terbakar

paul walker punca kematian didedahkan

dua saudara kandung mendiang paul walker dan teknologi ..

video sahabat nabi saw yang masih hidup subhanallah

hidup ibarat roda adakalanya kita di bawah adakalanya k..

masih hidup walaupon gunting tercucuk dalam mata

terengganu terima royalti rm1 billion tetapi rakyat mas..

terkini berita penuh dan gambar mengenai mh17 yang dika..

setiap waktu kita masih seorang insan yang masih bertat..

keluarga terbang ke ukraine yakin anak masih hidup

video terharu saat saat si ibu tahu anaknya masih hidup

kematian tg nik aziz adalah berita palsu

paul sonne minta maaf mengaku tweetnya adalah sesuatu y..

tak sangka pemandu dan penumpang kereta ini masih hidup

keluarga terbang ke ukraine yakin anak masih hidup

setiap waktu kita masih seorang insan yang masih bertat..

mengejutkan pemandu dan penumpang kereta ini masih hidu..

berita berita terkini dari gaza netanyahu dah mula gela..

ajaib bayi masih hidup tertimbus bangunan runtuh gambar..

semporna konstabel zakia aliep masih hidup




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 271
Widget Aktif : 3,821
Banner Aktif : 6,291

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,677
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penggusti the undertaker peluk islam
  • hiring planning engineers epc company malay..
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • selamat hari raya aidilfitri 1435h
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • koleksi gambar lawak 419
  • video cara menanggalkan bom periuk api deng..
  • ramadhan telah melabuhkan tirai

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie
  • aku penganggur
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • sedapmakan.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)