Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5325 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



video rakaman video keselamatan semasa kemalangan pelak..

actor movie fast furious paul walker reportedly killed ..

gambar paul walker masih hidup palsu

pelik lelaki ini masih hidup walaupun kembarnya mati da..

nba star paul george cops arrest burglary suspect

kejam lembu dilapah ketika masih hidup

kucing masih hidup selepas kena langgar hingga melekat ..

biar gambar berbicara berita dari utusan meloya yang di..

4 gambar persiapan kematian orang jepun

texas basketball player martez walker suspended

kucing masih hidup selepas kena langgar hingga melekat ..

kucing masih hidup selepas kena langgar hingga melekat ..

13 gambar anak legend bola sepak british paul gascoigne..

paul low nafi terlibat bantu rakan baik dapat projek di..

microsoft co founder paul allen joins ebola fight

novel salmon fishing in the yemen paul torday

gereja st paul melaka

israel yang mencipta hamas ron paul ahli kongres amerik..

paul the octopus belum mati

paul low nafi sebarang kaitan dengan ngau boon keat

aku keliru dengan berita berita terbaru




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,424

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 793,037
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • foto b0gel kim kardashian tersebar lagi kes..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • sales promotion original pineng powerbank
  • ayo itu sam ketot sudah naik angin woo
  • hafiz hamidun sedia sahut jihad
  • mencari sponsor makanan kucing
  • 3 gambar letak anak kecil di tebing curam u..
  • portal pro pembangkang dikecam isu upsr boc..
  • 5 tips menjaga kulit yang cantik dan sihat
  • gara gara di ejek setan oleh anak sendiri w..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)