Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5437 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



kalaulah ayah masih hidup

ceramah kit siang kalaulah tgna masih hidup

isu tabung haji adakah ulama upahan umno ini masih hidu..

makjemah subhanallah pokok terbesar di dunia yang masih..

paul pogba ditawar gaji pemain tengah tertinggi di duni..

subhanallah bayi ditanam hidup hidup selama lapan hari ..

subhanallah pokok terbesar di dunia yang masih hidup de..

waspadalah real madrid paul pogba telah kembali

kelab terkemuka dunia berlumba dapatkan paul pogba

kisah riwayat hidup imam haji mursyidi tokoh pentadbir ..

wanita diperk0sa enam lelaki adalah berita palsu

hidup biar memberi

hidup mat syabun ni dalam angan angan je la

inilah rahsia bangla hidup mewah di malaysia

video gambar berita terkini gegaran gempa bumi di ranau..

gempar berita terkini keychain tanda salib matrikulasi ..

bahaya berita terkini sijil halal secret recipe ditarik..

gempar berita palsu kapal terbang firefly terhempas di ..

berita terkini gambar video ribut petir di uitm shah al..

neelofa mahu hidup bahagia walaupun bersendirian

berita terkini gambar letupan di bandar kinrara puchong..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 173
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • supermummy - miza harun
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • emak abah opah dan atuk
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • never date a person who
  • hati itu umpama gelas
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)