Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5276 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



3 gambar ngeri mayat paul walker hangus terbakar

dua saudara kandung mendiang paul walker dan teknologi ..

guardianship case for paul walker s daughter ends

paul walker punca kematian didedahkan

terkini koperal zakia hubungi isteri bukti masih hidup

semporna penculikan mangsa masih hidup

anggota polis yang diculik lanun sulu telefon isteri da..

kematian ariel sharon tanda datangnya isa al masih

sahabat nabi saw yang masih hidup sehingga kini

semporna konstabel zakia aliep masih hidup

setiap waktu kita masih seorang insan yang masih bertat..

hidup ibarat roda adakalanya kita di bawah adakalanya k..

masih hidup walaupon gunting tercucuk dalam mata

alhamdulillah kpn sahkan konstabel zakia masih hidup

berita terkini gaza jumlah kematian meningkat 166 orang..

isa al masih akan datang selepas kematian ariel sharon ..

anggota polis di culik masih hidup

video dan gambar bayi ajaib tertimbus 16 jam namun masi..

tiada istilah gagal dalam hidup kerana hidup sebenar ha..

kematian tg nik aziz adalah berita palsu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 338
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,137

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 760,717
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hujan meteor di ruang angkasa malaysia pada..
  • pasti anda akan terkejut melihat kambing in..
  • bagaimana israel tembak kediaman gaza
  • cover lagu raya terbaik sepanjang zaman
  • gambar sensasi awie dan erra fazira naik mo..
  • xiaomi memperkenalkan mi4 telefon terpantas..
  • russia dakwa jet pejuang ukraine terbang be..
  • gambar yang di ambil tepat pada waktunya
  • 7 sekeluarga nekad minum racun
  • tragedi mh17 sikap berbaik sangka kerajaan ..
  • luahan hati aaleeyaantasha anak tiri rozana..
  • seram pelajar sesat ketika merentas desa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati hati laman web hina islam
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kembali menjadi burung pipit
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)