Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan 5302 hits  

Paul Walker Dikatakan Masih Hidup Berita Kematian Paul Walker Meragukan

Assallamualaikum.....Tadi aku sempat melayari facebook dan ternampak status rakan blogger Pendekar Berkudayang sedang mengingau kerana rindukan Paul Walker yang kononya dah meninggal dalam nahas tu Paul Walker masih hidupAku pikir adakah Pendekar Berkuda

Teruskan Membaca..



berita semasa pkr pecat abdul khalid ibrahim serta mert..

gadis cantik masih hidup lepas jatuh flat tingkat 7

gadis cantik masih hidup lepas jatuh flat tingkat 7

13 gambar anak legend bola sepak british paul gascoigne..

gadis cantik tanpa pakaian masih hidup jatuh flat tingk..

gadis cantik masih hidup lepas jatuh flat tingkat 7

gadis cantik masih hidup lepas jatuh flat tingkat 7

gadis masih hidup lepas jatuh flat tingkat 7

gadis 18 tahun masih hidup jatuh dari tingkat tujuh

adakah pengasas apple inc steve jobs masih hidup

pekerja stesen minyak menjumpai mayat dalam kenderaan m..

lelaki mirip steve job cetus kontroversi beliau masih h..

gadis cantik masih hidup lepas jatuh flat tingkat 7

perbuatan pelik warga emas ini dikatakan berpunca dari ..

steve job masih hidup

steve jobs masih hidup

gadis cantik masih hidup lepas jatuh flat tingkat 7

artwork star wars at at walker yang kreatif

paul sonne minta maaf mengaku tweetnya adalah sesuatu y..

luis suarez memalukan paul scholes

tshirt vintage paul simon tour 1987




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 666
Widget Aktif : 4,069
Banner Aktif : 6,170

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 787,321
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri 4 gambar jasad mangsa di hempap konkr..
  • 10 gambar gadis melayu meletop
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • shahrul nasrun bersyukur doanya termakbul b..
  • rintihan anak kahwin dengan mat indon dari ..
  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • lihat wanita b ogel punca jem teruk di jala..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • 10 gambar inilah wajah anak anak gadis awie..
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • sup tulang meletop
  • 8 gambar kejam lihatlah kezaliman tentera a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)