Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 4056 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



cendol bakar auntie sue teras jernang bangi mu tunggu a..

mu tunggu aku datang

singapore aku datang

aku bukan dengki bodo terbaik ustaz azhar idrus

belum rainforest resort aku datang

korea aku datang lagi part 2

baca novel suami aku ustaz online

korea aku datang lagi part 1

wow kutipan filem fast and furious 7 mencecah rm4 15 bi..

kerana perempuan itu menjadi asbab aku berubah kerana a..

status anak derhaka mak dan abah mati pun aku takkan ba..

konsert aku dia lagu meriah hafiz hazama

kisah aku dan adsense

pulangkan semula 32 jam aku

nasiblah jia nak melayan customer cerewet macam aku

terdetik jika aku berdua sahaja dengan anak

group family blogger ke 3 yang aku sayang

bahagia kah aku mesti laaaa tengok badan laaaa mcm belo..

tolong ingatkan aku

kau dan aku ii

lirik lagu aku memilih setia fatin shidqia lubis




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 276
Widget Aktif : 4,020
Banner Aktif : 7,241

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,141,775
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • wanita sanggup buat ape sahaja kalau dah sa..
  • sayu remaja perempuan seakan tahu ajalnya
  • tali bra tiz zaqyah kecoh di media sosial
  • shanna avril tidak mengaku salah dia tidak ..
  • pakai telekung tapi nampak dalam
  • bungkusan ngeri sampai di rumah tapi mujurl..
  • kecantikan plastik gadis ini beri anda sera..
  • gambar tmj alamak stadium larkin dah hilang..
  • kartunis acai dan isu kwsp
  • cerita sebenar lelaki tua diterajang di ked..
  • doa ketika berasa susah hati
  • biodata dewi remaja tak tahu gst mawar rash..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • monolog rasa
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tanda tanda kanser payudara
  • tanda orang sayang dekat kita
  • bahaya ajinomoto
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)