Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 3853 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



sinopsis filem suami aku ustaz

kena tinggal bandung aku tak jadi datang

selamat datang umat akhir zaman ustaz yaakob yusra no3

filem review kawan aku mati dalam rumah sewa

aidilfitri tunggu aku datang

aidilfitri tunggu aku datang

seorang ustaz bercerita kisah sebenar keluhan seorang a..

aku masih tunggu 11 september untuk kali kedua

baju kebaya nyonya mu tunggu aku pakai

persoalan aku tentang kemelut politik selangor

nah ni jawapan aku untuk alasan lelaki curang

assalamualaikum selamat malam blogger tak tau nk wt ent..

berpantang cara aku

nadia aqilah patah sayap lirik ost kerana terpaksa aku ..

aku yang berdosa shahir lirik

maafkan aku asfan ost rndu awak 200

kau aku kita sama

aku nak cari job dari rumah

zulaikha buat kad raya untuk aku dan pak wan

bila aku tiada

kan aku dah kata pas konfirm akan buat u turn




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 543
Widget Aktif : 4,021
Banner Aktif : 6,234

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 784,488
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video wanita nyaris jadi mangsa cabul ustaz..
  • ciri ciri perempuan gatal
  • rozita che wan mengalami pendarahan
  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • sauna pants kurus cara bijak dan cepat
  • suasana hiba selubungi majlis berkabung mal..
  • wanita pkr kecewa khalid fail aduan pada ro..
  • gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah d..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • top 10 paranormal entity by discovery chann..
  • solat jenazah ghaib penghormatan kepada jen..
  • malaysia berkabung mourning day

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • tanda tanda kanser payudara
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)