Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 3825 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



melaka mu tunggu aku datang

aidilfitri tunggu aku datang

perak aku datang hehe

ustaz azhar idrus dibayar rm30 000 untuk berlakon filem

video lelaki mengaku ustaz datang hospital untuk urut p..

10 filem dengan kutipan tertinggi dalam sejarah dunia

ww aku terasa dengan kata kata mu

ehh aku nak tuju kat sapa nih

macam mana aku dapat angry bird merah hitam dan kuning

tabik hormat aku dengan awek cdm25 anda mewarisi semang..

puisi jika aku bukan lagi aku yang kesendirian

wanita iblis nerakalah tempat kamu walaupun aku belum t..

novel aku dia blog dan madu 6

khamis 8 kalaulah aku hero

antara hidangan berbuka yang menambat selera aku

maafkan aku teman

penamat drama kerana terpaksa aku relakan mengecewakan ..

maafkan aku oii

germany menang aku lari bogel keliling klcc

penamat drama kerana terpaksa aku relakan mengecewakan ..

kau setan aku malaikat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 239
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,122

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,615
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video sniper al qassam tembak mati tentera ..
  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • cip pengesan ditemui dalam kulit tentera is..
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • handmade soap ameryllis door gift
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • tempat yang sama
  • resepi biskut arab susu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • tupperware puasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)