Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 3896 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



langkawi mu tunggu aku datang

ampunkanlah aku dalam hidup mencari syurga mu

baju kebaya nyonya mu tunggu aku pakai

cabaran 30 hari hari 16 aku 10 tahun akan datang

isu swift hutang puluhan ribu david teo tunggu wawa zai..

isu swift hutang puluhan ribu david teo tunggu wawa zai..

cabaran30hari day 30 apa yang aku dapat dengan berblog

maafkan aku

setakat hebat kat keyboard je aku pun boleh

wajib baca menyesal gila aku kahwin

segmen topup by hanya aku dan dia

aku janji azmin pada sultan bersumpah tak akan ulangi p..

cabaran 30 hari hari 29 bunga kegemaran dan ertinya pad..

cabaran30hari day 21 tempat yang aku ingin pergi tak pe..

cabaran30hari day 23 pekerjaan yang aku ingin selain ke..

cabaran30hari day 24 rumah impian aku

langkah bertatih aku dapat income dengan blog

cabaran30hari day 29 bunga kegemaran dan ertinya untuk ..

segmen top up by hanya aku dan dia

one aku rindu lirik

aku sihat aku tak perlukan supplement




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 599
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 6,458

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 816,903
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • jambatan gantung menakutkan di dunia
  • hukum suami
  • lelaki paling murah di tempat kerja
  • kisah penuh lelaki digoda bakal adik ipar t..
  • atm digodam amaran di whatsapp adalah palsu
  • gambar kereta baru ammar anak rozita che wa..
  • selebriti wanita popular jalin hubungan den..
  • sekali lagi menteri ini mengeluarkan kenyat..
  • katalog october 2014
  • selamat hari lahir ke 28tahun suamiku

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • hati hati laman web hina islam
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)