Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 3991 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



jakarta dan bandung mu tunggu aku datang

krabi mu tunggu aku datang

aril tunggu aku ye bang

aril pilus tunggu aku ye bang

aril tunggu aku ye bang

aril pilus tunggu aku ye bang

aril tunggu aku ye bang

aril tunggu aku ye bang

filem suamiku encik perfect 10 akan datang

kisah cinta agung aku ingin memukul mu

org tua pesan jgn trlampau gembira nanti ko mnangis tha..

aril tunggu aku ye bang

tuhan berikan lah aku cinta mu kat pd pun bley k bos an..

ustaz robby kerana kalimah allah aku peluk islam

tunggu jumaat ini

video rumah tangga aku dah musnah dengan kecurangan sua..

kenapa aku tak suka mad market season 3

viral video rumah tangga aku dah musnah tersebar apa ya..

pengakuan berani mati pengalaman kali pertama aku main ..

ww tunggu di simpang

plagiat novel aku bohsia syamsul yusof dan datuk yusof ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 415
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,961

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,863
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • suami belasah isteri curang video
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • blog spammers sudah bijak
  • never date a person who
  • bahaya ajinomoto
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)