Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 4013 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



jakarta dan bandung mu tunggu aku datang

krabi mu tunggu aku datang

telemovie aku tunggu kau ni 2015 sdtvrip akutunggukauni

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

wanita ini sanggup datang ke singapore hanya kerana men..

masa nazak setan datang kiri dan kanan woi ustaz abdull..

kakak dafi sanggup datang singapore hanya untuk menonto..

rezeki datang dalam pelbagai cara

aku berlindung kepada mu

10 filem bollywood dengan kutipan tertinggi

telemovie aku tunggu kau ni

telemovie aku tunggu kau ni

tok guru yang aku hormati

novel aku dia blog dan madu bab 12

dah besar dah adik adik aku

muka aku tak pandai

ini fakta bukannya auta izinkan aku menjadi macai umno ..

jangan kacau aku

aku suka kena maki

monologdalaman patutlah aku beriye nak jumpa dia

mini giveaway by aku jejaricomel




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 536
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,078

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,677
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • anak tan sri ditemui rentung dalam kereta
  • punca gadis dipukul dan dib gelkan kemudian..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • ada apa dengan blogger dan dslr
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • presiden pas nak tunggu ada yang mati dulu ..
  • papiss cisse accepts spitting charge faces ..
  • gundik kit siang memalukan dapigs
  • video yang mengerikan ibu awekan mayat anak..
  • ayda jebat bengang ditegur wajahnya seiras ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tanda tanda kanser payudara
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • di tubir bibir mataku
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)