Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 4019 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



mu tunggu aku datang

mu duk diam deh kalu tak aku sembelih tekokmu

kutipan filem the red warriors the movie dijangka cecah..

terkejut aku tengok gambar no 4 korang teka sape yg dat..

pru 13 aku bukan undi ustaz azli musa pun

jika aku bukan jalan mu

kakak dafi sanggup datang singapore hanya untuk menonto..

dengan mu aku tenang opick

padah ugut aku bunuh mu kalu mu lari

mu duk diam deh kalu tak aku sembelih tekokmu

telemovie aku tunggu kau ni

sanggah mahathir kutipan filem anak tiri najib rm1 bili..

aku bunuh mu kalu mu lari buruh mengaku bersalah ugut b..

aku bunuh mu kalu mu lari

belum rainforest resort aku datang

10 filem bollywood dengan kutipan tertinggi

terkini lautan manusia datang ke ceramah ustaz kazim el..

kaka azraff pertaruh bukan hal aku bersama sleeq

lirik lagu di saat aku tersakiti dadali

lirik lagu masih adakah aku republik

bini aku tomboy ke arisa eriza




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 446
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 7,203

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,462
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awas si penipu gst
  • pendedahan gambar sebenar awal ashaari di t..
  • 10 gambar sekitar kemalangan ngeri awal ash..
  • 5 gambar superman datang ke johor
  • gst dilaksanakan mulai 1 april 2015
  • kekejaman manusia yang pasti buatkan anda m..
  • penghargaan khas buatmu sakiti hatiku
  • the weirdest and rarest
  • keadaan ratusan mayat pesawat malang german..
  • berpisah dari malaysia detik paling seksa
  • berkonsepkan garden wedding sharifah sakina..
  • pensyarah di tangkap ketika asyik menikmati..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • monolog rasa
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)