Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang 3838 hits  

Kutipan filem Ustaz Mu tunggu aku datang

Filem lakonan Ustaz Azhar Idrus bersama kumpulan Shiro yang dianggotai Sharul dan Ajak dalam Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ! meraih kutipan sebanyak RM1.4 Juta dalam masa 4 hari ditayangkan.MiG mengumumkan dalam laman facebook mereka.Nampaknya penangan UAI s

Teruskan Membaca..



melaka mu tunggu aku datang

aidilfitri tunggu aku datang

kenapa aku selalu cakap filem melayu basi

ww aku terasa dengan kata kata mu

10 filem dengan kutipan tertinggi dalam sejarah dunia

perak aku datang hehe

aku nak pergi mati kata kata akhir bapa sebelum bunuh d..

aku tidak tahan dengan godaan ini

puisi amir hamzah aku dan kenangan

ya allah bantulah hati ini memahami menghayati dan mera..

aku rindu padamu ning baizura

aku dan bintang noah

opps aku dah ter cat farish tiga swagger zizan echa

aku tidak tahan dengan godaan ini

siapalah yang letak anak kat depan rumah aku ni

comment on aku ingat mau tembak najib itu bukan akaun f..

ya allah sungguh aku berlindung kepadamu dari kesempita..

lirik lagu asbak band aku tanpa kamu

taubat aku beli age domain

kerana terpaksa aku relakan full episod tonton online

aku ada ramai kawan cina tapi tak ada yang bangang maca..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 222
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,235

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,914
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • monopod
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • kini anda turut boleh menyumbang kepada wik..
  • brazilian artist creates dresses made of co..
  • format lengkap peperiksaan penolong penguas..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tanda tanda kanser payudara
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)