Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Setor Dipercayai Menyimpan Barang Kes Polis Terbakar Di Jinjang 105 hits  

Setor Dipercayai Menyimpan Barang Kes Polis Terbakar Di Jinjang

Kebakaran dipercayai berlaku pada jam 5.30 petang 1 12 2013 dimana orang ramai melihat kepulan asap hitam di udara. Setor yang terletak di Taman Fadason Jinjang tersebut dipercayai tempat menyimpan barang barang kes polis Balai Polis Jinjang Selangor. Men

Teruskan Membaca..



apa kes pelakon lapor polis kehilangan isteri

kes buli kiki cdm25 ditahan polis

polis siasat kes wanita korea pakai baju tertera ayat a..

polis siasat kes wanita korea pakai baju tertera ayat a..

kes buli polis cari pengunci stereng kiki

polis tahan lelaki disyaki terbabit 10 kes tipu samun

polis johor tahan lelaki 2 wanita suspek kes samun

gambar 2 suspek kes perkosa oleh 21 lelaki di ketereh d..

polis hentikan sisatan kes bini pelakon ezany yang mela..

kes buli kiki cdm25 ditahan polis

fuhh video kes gadis peugeot saya sudah maafkan dia ini..

perompak curi barang barang berharga milik mangsa mh17

polis hentikan sisatan kes bini pelakon ezany yang dida..

komen berbaur ugutan jpj p pinang lapor polis

gro antarabangsa mabuk dicekup polis bukit aman

pelakon ezany buat laporan polis bini kesayangan dilari..

polis kpdnkk siasat penjual pakaian bercetak ayat

ahli pkr buat laporan polis rafizi ramli fitnah sultan ..

isteri dilarikan lelaki lain ezany nizariff buat lapora..

surat terbuka kepada ketua polis negara antara kiki cdm..

ezany buat laporan polis isteri dilarikan lelaki lain




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 707
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,126

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • aging symptoms
  • kami seolah olah bertempur dengan hantu kat..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)