Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Banjir Teruk di Kuantan 2013 1342 hits  

Banjir Teruk di Kuantan 2013

Hujan tanpa henti lebih 3 hari telah mengulang kembali becana banjir di Kuantan seperti tahun lepas sebelum ini. Malah ia mungkin lebih buruk lagi berbandang sebelumnya. Kepada orang yang berada di Kuantan silalah berhati hati dan jaga anak anak anda dari

Teruskan Membaca..



banjir teruk landa sao paulo

banjir teruk landa sao paulo

kelantan banjir teruk kerana pas doa kejatuhan umno bun..

benarkah layanan kakitangan hospital kerajaan teruk

nora danish kongsi foto tak berbaju dikecam teruk pemin..

makjemah benarkah layanan kakitangan hospital kerajaan ..

nora danish kongsi foto tak berbaju dikecam teruk pemin..

gambar terkini juliana evans tayang belah buah dada dik..

koleksi kanye west dikritik teruk kerana hodoh

nora danish kongsi foto tak berbaju dikecam teruk pemin..

panas nora danish kongsi foto tak berbaju dikecam teruk..

benarkah layanan kakitangan hospital kerajaan teruk

ibu zizan razak sedih anak difitnah teruk

mengamuk sakan jihan raja lawak geram keretanya di cont..

ibu zizan sedih anak di fitnah teruk

ibu zizan razak sedih anak difitnah teruk anggap satu p..

ibu zizan razak sedih anak difitnah teruk

ibu zizan razak sedih anak difitnah teruk anggap satu p..

nora danish kongsi foto tak berbaju dikecam teruk pemin..

ibu zizan razak sedih anak difitnah teruk anggap satu p..

luahan hati ibu zizan razak sedih anak difitnah teruk




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,157

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,045
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)