Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Sekitar Banjir Di Kuantan Pahang Disember 2013 2014 hits  

Gambar Sekitar Banjir Di Kuantan Pahang Disember 2013

Menurut Jurucakap Bilik Gerakan Banjir Ibu Pejabat Polis Kontinjen Pahang sehingga kini terdapat 9 030 mangsa yang melibatkan 2 095 keluarga dipindahkan di lima daerah dan 69 pusat pemindahan beroperasi di daerah Maran Pekan Rompin Kuantan dan Jerantut. G

Teruskan Membaca..



makjemah 13 gambar fenomena halo sekitar malaysia hari ..

3 gambar kejadian aneh berlaku di langit sekitar negara..

eza alwadi homestay kuantan pahang

sungai di pahang dibersih elak banjir

am kes melioidosis di pahang catat peningkatan berikuta..

sungai di pahang dibersih elak banjir

homestay taman selamat kuantan pahang

baju kurung pahang terkini 2015 tsr

sekitar majlis harijadi emelda rosemila 9 gambar

sekitar harijadi memey suhaiza 21 gambar

makjemah kucing hilang sekitar puchong tuan tawarkan ga..

harap lebih banyak kapal kargo singgah di pelabuhan kua..

politeknik metro kuantan pencalonan anugerah politeknik..

ustaz homestay kuantan pahang

lepak malam di benteng kuantan

keputusan ltdl 2015 peringkat kelima kuala terengganu k..

ambil barang di poslaju kuantan

5 sebab kenapa anda perlu hadir ke hari herbalife kuant..

restoran dallah nasi arab kuantan

video kes ragut pelajar kptm di taman guru kuantan

bercuti di kuantan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,173

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jika memang engkau jodohku
  • taman di dalam shoping mall
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)