Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Memperbaiki Masalah Windows Explorer Has Stopped Working 438 hits  

Memperbaiki Masalah Windows Explorer Has Stopped Working

Assalamualaikum has stopped working 1 Scanning Pada Windows Buka Command Prompt dengan cara Pergi ke Start kemudian pilih Run pada kotak textbox taipkan cmd kemudian klik button OK Atau pergi Start kemudian pilih Program Acessories Command Prompt Pada com

Teruskan Membaca..



apple working on products no one has guessed at says ti..

add tabs to your windows explorer on windows 8

vee spray penyelesai masalah keputihan

aktifkan tab browsing dalam windows explorer dengan clo..

aplikasi facebook untuk windows phone dikemaskini denga..

10 things we want in windows 9

gambaran terbaru jam pintar windows

uninstall disable or remove windows 7 media center

windows phone 8 1 update 1 sedia dimuat turun oleh peng..

10 perisian pc stress test untuk windows 7 8

how to enable start up sounds on windows 8 1

10 perisian pc stress test untuk windows 7 8

fungsi live folder pada windows phone diperlihatkan dal..

download windows 8 1 iso using product key

microsoft merancang untuk mengintegrasikan cortana pada..

aplikasi swarm sedia dimuat turun untuk pengguna window..

finding the best windows xp registry cleaner

aplikasi swarm daripada foursquare sedia dimuat turun u..

microsoft bakal memperkenalkan telefon selfie windows p..

cara install windows 7 dengan menggunakan pen drive

how to sync any folder with skydrive on windows 8 1




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 446
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,420

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,794
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • elyana komen isu buka tudung
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • pbs tema geografi tingkatan 1

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)