Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

DOAKU BUATMU SAYANG 363 hits  

DOAKU BUATMU SAYANG

Assalamualaikum kedengaran sayup sayup azan Subuh membangkitkan aku dari tidur yang lena lantas ku bangun berwuduk dan menunaikan kewajipan tpi perkara pertama yang terdetik diminda apabila mata terbuka adalah awak awak sentiasa dalam hati dan ingatan nih

Teruskan Membaca..



kasih sayang yang tidak betul mampu merosakan anak

jangan rosakkan anak dengan kasih sayang

perjumpaan kasih sayang

santai kasih sayang haiwan

nazri buktikan dia memang sayang penang

isteri pelakon terkenal pendam rahsia suami berzina sel..

koleksi kata jiwa antara suka sayang cinta

why sayang jatuh cinta dekat i eh

sayang dia

iklim aduhai seribu kali sayang

antara kasih sayang kejayaan dan kekayaan

scarlett kucing yang berani dan penuh kasih sayang

sayu kasih sayang seekor kucing 3 gambar

comment on sanggup dukung adik 500 meter kasih sayang s..

selamat hari lahir sayang ucap rozana misbun buat rezzk..

selamat hari lahir sayang ucap rozana misbun buat rezzk..

selamat hari lahir sayang ucap rozana misbun buat rezzk..

sayang mahu abang pergi dahulu ke sayu impian hari bahg..

ds nazri aziz rasmi majlis di pulau pinang lagi sayang ..

template saya sayang malaysia sempena hari merdeka 2014

kalau sayang ibu baca la tak lama pun 5 minit je




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 331
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 6,442

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 806,547
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • seni pasir di tepi pantai ynag sangat mengk..
  • luahan hati wartawan murai terhadap sikap b..
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • peserta af2014 perlu jual diri datuk ac miz..
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • shisha haram bagi umat islam
  • selamat menyambut hari malaysia ke 51
  • kempen cpuv nuffnang ke 8
  • kerja kosong setiausaha
  • arkitek
  • idea inovasi sumbangan kepada negara

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)