Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

DOAKU BUATMU SAYANG 324 hits  

DOAKU BUATMU SAYANG

Assalamualaikum kedengaran sayup sayup azan Subuh membangkitkan aku dari tidur yang lena lantas ku bangun berwuduk dan menunaikan kewajipan tpi perkara pertama yang terdetik diminda apabila mata terbuka adalah awak awak sentiasa dalam hati dan ingatan nih

Teruskan Membaca..



doa untukmu sayang monata pati

salam sayang

tanda lelaki sayang anda

menantu yang di sayang mertua adalah

oit honey sayang anje sekalian

janin dibuang di tandas kfc taiping binatang pun sayang..

antara cinta sayang suka dan minat

alangkah buruknya nilai kasih sayang yang meletakkan ba..

azeez jugak masjid seluruh negara diraikan inilah sebab..

jangan pernah terdetik menyesal mengenali seseorang yan..

happy father s day saya sayang bapa

doa untukmu sayang sonata koplo

dangdut koplo hot doa untukmu sayang alvi damayanti mon..

beza antara cinta sayang suka minat

sorry sayang

allah sayang semua

tips kasih sayang eratkan hubungan adik beradik

lirik lagu kemana kasih sayang tegar

alangkah buruknya nilai kasih sayang yang meletakkan ba..

mengelak dari menerima kasih sayang

penjelasan bapa tiri isteri saya sayang firdaus




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 363
Widget Aktif : 3,840
Banner Aktif : 6,272

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,817
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • israel negara pengganas sebenar
  • gafim dipinggirkan
  • raya pertama di sungai petani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)