Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

DOAKU BUATMU SAYANG 463 hits  

DOAKU BUATMU SAYANG

Assalamualaikum kedengaran sayup sayup azan Subuh membangkitkan aku dari tidur yang lena lantas ku bangun berwuduk dan menunaikan kewajipan tpi perkara pertama yang terdetik diminda apabila mata terbuka adalah awak awak sentiasa dalam hati dan ingatan nih

Teruskan Membaca..



3 gambar gadis melayu selfie tak senonoh dengan status ..

payudara besar abang pun sayang rahsia zofea beauty sec..

sayang sibuta lihat reaksinya bila pertama kali melihat..

tanda peminat masih sayang saya zamani

blogger pas sayang nik aziz hanya di bibir

lirik lagu sayang janganlah pergi sanny

2 gambar gadis melayu selfie tak senonoh dengan status ..

3 gambar gadis melayu selfie tak senonoh dengan status ..

comment on peranan suami ketika isteri berpantang yang ..

bila hati dah sayang scorr

rotan sebab sayang

untuk gadis jangan obsess kejar cinta kasih sayang

te amo sayang oleh adra adlina

sayang anak tangan tangankan dengan matematik math2ever

masih ada yang sayang

cinta dan kasih sayang dalam islam

terima kasih sayang

lirik lagu sayang kinabalu nikki palikat jimmy palikat

jika sayang lepaskan

sayang anak tangan tangankan masih relevan

kasih sayang singa betina masih ingat penyelamat nyawan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 559
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 7,067

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,047
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • ratu brazil masuk hospital lagi punggung be..
  • cikgu cantik ini upload status yang paling ..
  • lindsay lohan muat naik ayat al quran dalam..
  • kantoi aksi henjut pengetua dan guru diraka..
  • 4 gambar kemalangan ngeri di kuchai lama me..
  • trend pakai lampin dewasa di jepun demi jim..
  • gempar wanita tempatan buka pakaian lalu be..
  • 2 foto kereta mewah syamsul yusof
  • aksi melampau ustaz ketika berkhutbah terim..
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • sungguh mudah jadi sugar baby di malaysia s..
  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cinta terlarang
  • skandal pejabat
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)