Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar 1438 hits  

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar

Walaupun seluruh kawasan di sekitar Kampung Sungai Isap Kuantan ini di tenggelami air banjir namun sekitar kawasan Masjid Kampung tersebut tidak di tenggelami air itu lah keajaiban kuasa Allah melindungi tempat suci umat islam .Jika semalam Masjid Masjid

Teruskan Membaca..



gambar likas banjir kilat air sungai moyog melimpah pag..

gambar kejadian banjir berikutan limpahan sungai moyog ..

share info cas handphone guna air sungai

banjir di penampang akibat sungai melimpah

gambar likas banjir kilat air sungai moyog melimpah pag..

aksi tidak senonoh pasangan kekasih di tepi masjid putr..

sungai buatan di taman tema air di tengah padang pasir ..

banjir di rumah bilal di sungai keli

info lot banglo untuk di jual di sungai lang banting

air mani cair menunjukkan anda tidak subur

wajib baca taubat nasuha dan cara melaksanakan solat su..

info bagaimana air ketuban pecah

web info banjir kelantan terengganu dan pahang

gambar hangat di bilik air tersebar kerana iphone dicur..

azmin akui ke pen rakyat hakim negara lesu dan tidak be..

malaysian insider fitnah berniat jahat siar artikel sen..

ninja tidak lagi dihargai jadi bencilah diriku

angel falls air terjun tertinggi di dunia

teori isi petrol ikut liter lebih berbaloi tidak tepat ..

pastikan program sentuh anjing tidak berulang

pemandu bas halau pasangan gay kerana melakukan perbuat..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 523
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,647

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,757
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • romantik itu sunnah nabi
  • ban ipad seminggu
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tanda orang sayang dekat kita
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • bahaya ajinomoto
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • tupperware puasa
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)