Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar 1325 hits  

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar

Walaupun seluruh kawasan di sekitar Kampung Sungai Isap Kuantan ini di tenggelami air banjir namun sekitar kawasan Masjid Kampung tersebut tidak di tenggelami air itu lah keajaiban kuasa Allah melindungi tempat suci umat islam .Jika semalam Masjid Masjid

Teruskan Membaca..



menyusuri sungai terengganu melihat masjid kristal dan ..

pesawat air algerie tidak diserang

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

exco air hujan selangor berang cubaan pam air lombong b..

tragedi mh17 perdana menteri ukraine letak jawatan tida..

hangat isu menteri besar haji hadi tidak amanah tengok ..

seandainya ada 10 orang mengatakan anda tidak boleh tid..

rossa tidak gelap mata

haji hadi perosak ego sombong tidak relevan kata anwari..

penyair adalah orang yang tidak bahagia kerana betapa p..

doa memberikan kekuatan pada orang yg lemah membuat ora..

raya aaron aziz tidak lengkap tanpa isteri anak

setiap perkataan yang kita ucapkan melambangkan peribad..

bersabar dalam marah bukan semudah kata kata lidah diam..

kalau kamu sudah tidak punya malu lagi tidak punya akhl..

ajaklah sahabat kita berbuat kebaikan tidak kira mereka..

kata kata tidak mengenal waktu kamu harus mengucapkanny..

kotak hitam mh17 tidak diganggu kata tiong lai

jangan membuang waktu barang seminit pun untuk memikirk..

anda pasti tidak percaya gambar ngeri yang anda lihat i..

7 sepele hal yang tidak boleh dilakukan setelah makan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • dulu nyah kini daie
  • kadar tol harus dikaji
  • foto selfi proses penyembuhan luka di wajah..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tanda tanda kanser payudara
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)