Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar 1517 hits  

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar

Walaupun seluruh kawasan di sekitar Kampung Sungai Isap Kuantan ini di tenggelami air banjir namun sekitar kawasan Masjid Kampung tersebut tidak di tenggelami air itu lah keajaiban kuasa Allah melindungi tempat suci umat islam .Jika semalam Masjid Masjid

Teruskan Membaca..



info terkini jumlah mangsa banjir sarawak setakat jam 1..

info terkini mangsa banjir di sarawak setakat jam 8 mal..

banjir bah kuning berubah menjadi air jernih dalam bili..

hero yang tidak didendang sewaktu banjir tempohari

gambar fenomena air pasang besar di sungai sarawak 20 1..

sebak hati kami bila tengok pakcik ni ambil air sungai ..

air sungai sarawak naik mendadak ekoran fenomena air pa..

air sungai sarawak naik mendadak ekoran fenomena air pa..

info terkini mangsa banjir di sarawak setakat jam 8 pag..

info terkini mangsa banjir di sarawak setakat jam 4 pet..

banjir sabah 2015 penampang dan papar di naiki air

dap berkuasa beberapa masjid di p pinang tidak lagi lau..

pelik bah kuning tapi air jernih dalam bilik masjid

sesuatu yang pelik telah berlaku dalam masjid ini ketka..

subhanallah kisah banjir air jernih bertakung dalam bil..

aksi pasangan beromen yang liar tapi mana nak buang air..

pelajar perempuan bangga pegang air mani gejala akhir z..

concert air supply 40th anniversary world tour live in ..

air terjun dari gunung uhud mekah banjir

7 manfaat air mineral bagi tubuh

56884 rumah di hulu langat sepang bakal terjejas bekala..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 519
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,987

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,016,813
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kekasih baru hazama genervie kam kini dalam..
  • tahniah lisa surihani kini hamil anak perta..
  • gambar koleksi pakaian pramugari yang klasi..
  • gadis melayu hilang harga diri buang tabiat..
  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sari yanti tolak tawaran cerita hantu
  • qu puteh di gunakan oleh obama
  • saya saman zizan razak dayang nurfaizah
  • harian metro senarai 10 artis wanita jadi p..
  • kenapa paris hilton teruja datang malaysia ..
  • tahniah cikgu yasmin noorul amin dari malay..
  • sharifah aleya kongsi gambar anak lelaki al..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)