Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar 1472 hits  

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar

Walaupun seluruh kawasan di sekitar Kampung Sungai Isap Kuantan ini di tenggelami air banjir namun sekitar kawasan Masjid Kampung tersebut tidak di tenggelami air itu lah keajaiban kuasa Allah melindungi tempat suci umat islam .Jika semalam Masjid Masjid

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 349
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 6,779

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,349
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tauke jambu nafi gambar bercium itu milikny..
  • mia sara kini hipokrit dengan puteri balqis
  • jawatan kosong drb hicom berhad 12 disember..
  • dimanakah pija mentor sekarang
  • saya gigit dia tolak
  • sharifah shahirah dikejarkan ke hospital
  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • gadis berlitup bangga membuat pengakuan 18s..
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • suami isteri menonton video lucah untuk bel..
  • takde tajuk takpe kannn
  • cara kurus berkesan dan selamat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • blog spammers sudah bijak
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cerita semalam hot spring kah
  • super duper cute
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta vs materialistik
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)