Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar 1378 hits  

info Masjid Sungai Isap tidak di tenggelami air banjir Allahuakhbar

Walaupun seluruh kawasan di sekitar Kampung Sungai Isap Kuantan ini di tenggelami air banjir namun sekitar kawasan Masjid Kampung tersebut tidak di tenggelami air itu lah keajaiban kuasa Allah melindungi tempat suci umat islam .Jika semalam Masjid Masjid

Teruskan Membaca..



info wajib baca hukum mengeluarkan air mani di luar rah..

info islam hukum mengeluarkan air mani di luar rahim

gambar sungai buatan taman tema air di tengah padang pa..

sungai buatan di taman tema air di tengah padang pasir ..

2 gambar lelaki keluar air mani selepas tergesel anu ny..

info islam hukum mengeluarkan air mani di luar rahim

info agama apakah hukum buang air mani diluar rahim

penonton tegur majalah 3 siar gambar sharifah aini tida..

pemilik myvi kuning yang tidak ada adab berjiran

bimbang akan jadi riak punca ummi nazeera tidak bertemu..

pbnj tidak anggap sathianathan kecam jdt

ayda jebat minta kontroversi fotonya dengan zul ariffin..

mahathir tidak ada faedah gencatan senjata israel

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

sejarah tugu negara yang tidak diketahui umum

anwar bidas langkah pemberhentian 6 000 staf mas hukuma..

memalukan pegawai tldm yang tidak beradab

saya perlu berehat tidak dibenarkan bercakap shiha

tip melancong untuk anda sedia hadapi bencana yang tida..

celakanya bila tidak faham agama islam menegakkan hukum..

jika kolopir tidak berdiri tegak guna cincin getah atau..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,365

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)