Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 984 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...Salam BloggerTasha Aqisha

Teruskan Membaca..



ini rumah bapak aku bukan bapak kau

cuba bunuh diri kerana putus cinta heret remaja ke penj..

kisah benar aku bertahan kahwin di usia muda ini kerana..

cuba bunuh diri kerana putus cinta heret remaja ke penj..

aku bukan terbaik

obama di tertawakan kerana kad kredit tak laku

sebenarnya aku mangsa cinta

hanya aku cinta kau

aku tengok live band sehaja bukan mabuk mabuk

aku bangga walaupun aku bukan siapa siapa

bayi tak bergerak dalam kandungan

ayat murah rezeki dan tak putus putus

eina azman saya tak seksi

kenapa masih tak kurus setelah ambil set kurus shaklee

dah pegang anjing kenapa tak peluk biawak pula bab ni s..

saya jamin ronaldo tak akan pindah ke old trafford

gadis perlu tahu kenapa lelaki memilih gadis tak mekap

u melayu kolot anjing pun u tak berani pegang

ok tak hobi macam ini

bodoh dan pembodek saja tak berani kritik istana

kit siang tak puas hati malaysia jadi anggota unsc




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,562

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • nasi gunting pasar besar melaka
  • gambar bumbung rumah tercabut di pandamaran..
  • pelukis wanita yang cantik ini hobinya mema..
  • 10 random facts when i m travelling
  • sedih bekas kekasih datang peluk di majlis ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • islam itu indah
  • hati hati laman web hina islam
  • tips balik kampung dengan selamat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)