Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 988 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...Salam BloggerTasha Aqisha

Teruskan Membaca..



sebenarnya aku mangsa cinta

aku bangga walaupun aku bukan siapa siapa

gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

kisah benar aku bertahan kahwin di usia muda ini kerana..

kisah mengapa aku tak mahu jadi kaya raya

aku tengok live band sehaja bukan mabuk mabuk

wanita tinggal di kfc selama seminggu kerana putus cint..

aku bukan terbaik

cuba bunuh diri kerana putus cinta heret remaja ke penj..

hanya aku cinta kau

bajet 2015 fokus pada bumiputera bukan kerana rasis

ini rumah bapak aku bukan bapak kau

cuba bunuh diri kerana putus cinta heret remaja ke penj..

video wanita berjemur tak pakai baju cuba memukul pesaw..

fakta tentang angelina jolie yang tak semua orang tahu

diana danielle dah tak cemburu

adel af2014 saya tak sangka tersingkir

epl mourinho tak kisah krisis penyerang kian memuncak

eina azman saya tak seksi

sentuh anjing ada kepala tapi tak ada otak nik aziz




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 411
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,588

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,387
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • bikini boomz
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)