Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 991 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...Salam BloggerTasha Aqisha

Teruskan Membaca..



wanita tinggal di kfc selama seminggu kerana putus cint..

habiskan masa 7 hari 7 malam di kfc kerana putus cinta

hanya aku cinta kau

kerana putus cinta awek ni tinggal dekat kfc selama sem..

quotes 9 kerana aku perempuan

bajet 2015 fokus pada bumiputera bukan kerana rasis

gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

aku tengok live band sehaja bukan mabuk mabuk

aku bukan terbaik

novel terbaru kaki novel dan bila aku jatuh cinta

gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

lirik aku yang dulu bukan yang sekarang tegar

kisah mengapa aku tak mahu jadi kaya raya

kisah benar aku bertahan kahwin di usia muda ini kerana..

sebenarnya aku mangsa cinta

hiburan tak kisah pakai bikini depan fizz fairuz miera ..

kami tak pasti bagaimana mahu lalui highway ini memang ..

bam tak perlu kepoh

tetamu tak di undang

felda utd tak gemar corak bertahan

safwan anang kena sound pas mula buang boneka mahasiswa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,641

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,989
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • janda sangap batang
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • foto siti saleha berlegging mengancam jiwa ..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • robotic hand uses the power of static elect..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kisah nabi ismail a s
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)