Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 2968 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



kate middleton dan putera william bakal menimang anak k..

cinta kedua kami

avril lavigne bakal bercerai buat kali kedua

nak anak kembar boleh

si anak mami ina bersanding socket pocket the rocket ey..

awasi anak anak anda dari dijangkiti demam denggi

lelaki tanpa kedua belah tangan lulus ujian memandu

lelaki tanpa kedua dua belah tangan lulus ujian memandu

lelaki tanpa kedua dua belah tangan lulus ujian memandu

beri usahawan peluang kedua

13 gambar keadaan rakyat rakyat amerika semasa pra pera..

gambar keadaan ketika tercetusnya perang dunia kedua

gambar ayah ajak anak buat oral s3ks

gambar keadaan rakyat amerika semasa pra perang dunia k..

bertemu ajal semasa melahirkan anak

polis china tahan anak jackie chan kerana dadah

anak nik aziz iktiraf lofti ariffin sebagai syahid

didik anak berbudi bahasa

anak sakit tekak rupanya dipaksa bapa hisap kemaluan

majlis aqiqah dan kesyukuran paling simple untuk anak p..

peraduan anak comel aniq s babywear gadgets abwg




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 295
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,451

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,179
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • 121 ketua bahagian boikot pm najibrazak sat..
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • bakal kembali beraksi katanya
  • isu hina melayu jawa di fb
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)