Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 3282 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



inilah wajah anak kedua nurul depp

fakta fakta kejam semasa perang dunia kedua

inilah wajah anak kedua nurul depp

kerjaya impian kembali untuk musim kedua

aidil zafuan diarah bayar nafkah anak rm3000 sebulan

komisyen kedua dari job di rumah

asus zenfone 2 dijangka akan memasuki malaysia pada suk..

aidil zafuan diarah bayar nafkah anak rm3000 sebulan

asus zenfone 2 dijangka akan memasuki malaysia pada suk..

asus zenfone 2 dijangka akan memasuki malaysia pada suk..

aidil zafuan diarah bayar nafkah anak rm3 000 sebulan

isu nafkah rita rudaini titipkan warkah sedih buat anak..

kerjarumah anak anak

rita rudaini lahir rasa syukur berjaya perjuangkan hak ..

deejay radio buat laporan polis anak didera di taska

deejay radio buat laporan polis anak didera di taska

cara semakan keputusan rayuan sbp 2015 tingkatan 1 ambi..

rita rudaini lahir rasa syukur berjaya perjuangkan hak ..

di antara kutu rausyan fikir dan anak dara sunti

zamani akui bersalah mohon diberi peluang kedua

office 2016 akan dilancarkan pada pertengahan kedua tah..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 278
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,985

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,036
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 9 gambar maria farida berhijab
  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • panas pendedahan mengejutkan rita rudaini t..
  • lelaki lumpuh selepas digigit semut
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • seram wanita ini mendayung tanpa sedar ada ..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • video tengah sedap sedap makan kena tembak ..
  • akibat balkoni berlubang budak 5 tahun maut..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • hati itu umpama gelas
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)