Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 3385 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



eksklusif 10 gambar terbaru anak tomok yang kedua

nama anak kedua tomok bernama andrashah iman

andrashah iman nama anak kedua tomok

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

15 gambar comel anak tomok yang kedua

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

nama anak kedua tomok andrashah iman

tahniah gambar anak kedua tomok

andrashah iman nama anak kedua tomok

2 foto anak lelaki kedua tomok andrashah iman

foto anak kedua tomok yang comel

2 foto anak lelaki kedua tomok andrashah iman

eksklusif 10 gambar terbaru anak tomok yang kedua

andrashah iman nama anak kedua tomok

2 foto anak lelaki kedua tomok andrashah iman

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

15 gambar comel anak tomok yang kedua

rozana misbun saya larikan anak darah daging sendiri

blackberry lancar telefon pintar kedua tanpa papan kunc..

khazanah agih rm1 6b fasa kedua pembiayaan mas

video anak anjing comel teruja nampak tuannya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 4,025
Banner Aktif : 7,072

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,274
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • paha reput punggung pun reput
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • rahsia label pada buah buahan
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • jenis jenis jerawat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)