Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 2817 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



irma hasmie teruja timang anak kedua

isteri nabil hamil anak kedua

hiburan isteri nabil hamil anak kedua

awie dapat hak penjagaan anak rozana dilarang mendekati..

ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak k..

petua dapat anak

anwar perjuang nama isteri sebagai calon mb selangor ya..

aidilfitri2014 ahad tarikh lihat anak bulan syawal

pesawat taiwan terhempas terbakar selepas gagal mendara..

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

irma hasmie selamat lahirkan anak kedua 18 julai lalu

irma hasmie selamat lahirkan anak kedua 18 julai lalu

tentara rusia tempati peringkat kedua di dunia

perkuburan kereta dari perang dunia kedua

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

dapat katil dan anak baru

gambar wajah wajah penumpang dan anak kapal mh17

tiada perintah mahkamah polis dapatkan anak indira

lihat anak bulan petang ahad

hiburan anak sayang awie tak suka rozana misbun

tarikh dan tempat melihat anak bulan syawal untuk menet..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 845
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,111

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,456
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • bongkar inilah punca sebenar marshanda buka..
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • gambar mazidul akmal sidek wartawan tv3 ken..
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • japan inc now exporting weapons
  • marshanda buka tudung selepas bercerai
  • isu mh17 berikut pendedahan mengejutkan ker..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • untungnya insan bergelar wanita
  • spisis kawan yang femes
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)