Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 3479 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



pergaduhan di stesen minyak polis akan menyiasat kedua ..

dinosaur di malaysia fosil kedua yang ditemui di pahang

10 gambar aaisyah dhia rana anak che ta zain saidin cip..

ibu keji sanggup rakam anak diratah teman lelaki untuk ..

foto anak anak makan ais krim

hampir 60 anak gadis di malaysia tiada dara

terkini masa kedua malaysia u 23 0 1 jepun u 23

peluang hidup kali kedua

penyiasat perancis masih buru kotak hitam kedua germanw..

terkini masa kedua malaysia 1 2 vietnam

terkini masa kedua malaysia 2 0 macau

apabila isteri pertama dapat tahu tentang isteri kedua

spr pamer kali kedua syor persempadanan semula pilihan ..

pengakuan pondan bahagia hidup bersama suami dan anak a..

duka anak hidap sindrom asperger

anak kucing hampir mati dicat warna kuning

cara meningkatkan kesuburan lelaki untuk cepat dapat an..

anak che ta kini artis termuda lol entertainment

impak positif perceraian ibu bapa terhadap anak anak

rahsia wanita yang mempunyai 69 orang anak

presiden china beri hadiah kepada anak najib




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,188

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,270
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • bukti cinta tidak mengenal usia dan paras r..
  • gst pasaraya mydin tipu kenyataan 2 hari le..
  • video ngeri jenazah jatuh dari keranda menj..
  • semua rakyat malaysia kini kena membayar cu..
  • rakaman terakhir penumpang germanwings yang..
  • pelajar wanita kongsi gambar mela di twitte..
  • mustafa ali halang pemuda pas serah memo
  • pemandu teksi nafi tumbuk 3 gadis myvi dan ..
  • perkara sebenar isu pemandu teksi di serang..
  • 7 foto luahan hati shila amzah my date for ..
  • video masya allah jenazah jatuh dari kerand..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • 7 things you need to know about depression
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 26 fascinating films about food
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cerita semalam hot spring kah
  • super duper cute
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • monolog rasa
  • spisis kawan yang femes
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)