Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 3862 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



wawa zainal sahkan hamil anak kedua tahniah

kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

sijil kelahiran anak kedua william kate jadi bahan lawa..

wawa zainal sah hamil anak kedua harap dapat anak perem..

sijil lahir anak kedua william kate jadi bahan lawak

tan sri harussani mufti perak di label anak haram

anak bekas ketua polis negara telah membunuh seorang le..

warkah dari si ibu kepada anak anak sempena hari ibu in..

gaya hidup mewah anak anak tun mahathir pula dipersoal

berhati hati dengan manusia seperti ini pastikan anda t..

anak kucing parsi yang comel

video dibunuh labah labah ini keluarkan ratusan anak la..

perlukah ibu meninggikan suara pada anak

kecik kecik dah mengandung anak luar nikah gambar

majlis pertunangan anak saudara

ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan imej ..

guru paksa anak murid 16 tahun lakukan intim di kereta

amalan anak untuk ibu bapa yang telah meninggal dunia

ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan gamba..

wujud conflict of interest pengurusan penasihat th juga..

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 225
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • supermummy - miza harun
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • kangkung dan risikonya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)