Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 3088 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



anak kedua putera william kate dijangka dilahirkan apri..

anak kedua putera william kate dijangka dilahirkan apri..

anak kedua putera william kate dijangka dilahirkan apri..

anak kedua lahir april

makjemah anak sharifah aini selamat bernikah hari ini

terkini masa kedua felda unted 3 2 johor dt

najib yakin jokowi bakal eratkan hubungan kedua negara ..

anak gadis tergamak buat maksiat depan ibu

duoscreen skrin kedua boleh lipat untuk komputer riba

anak gadis tergamak buat maksiat depan ibu

mo ki bakal buka butik kedua di ioi city mall putrajaya..

anak gadis derhaka buat maksiat depan ibu

doa tidur anak

anak sebar gambar aksi ranjang ibunya 5 gambar

duoscreen skrin kedua boleh lipat untuk komputer riba

4 tahap mendidik anak

dugaan lelaki nak meminang anak dara orang

makanan paling teruk untuk anak kita

anak gadis derhaka buat maksiat depan ibu

3 gambar anak kambing berkepala manusia

royalti anak muda k tan perluas kempen boikot




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 832
Widget Aktif : 4,020
Banner Aktif : 6,525

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,649
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)