Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 2832 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



tahniah irma hasmie lahirkan anak kedua seorang baby gi..

alicia keys umum sedang hamil anak kedua

irma hasmie selamat lahirkan anak kedua 18 julai lalu

irma nur naylie nama anak kedua irma hasmie redza syah

irma nur naylie nama anak kedua irma hasmie

diantara dosa dosa yang paling besar adalah berkata kas..

gambar antara wajah wajah penumpang dan anak kapal mh17

anak anak kekuatan untuk teruskan kehidupan

suami norazita jadikan anak anak kekuatan untuk teruska..

raya aaron aziz tidak lengkap tanpa isteri anak

pusingan kedua batas syariat dalam perkahwinan ustaz az..

rozita che wan bakal timang anak perempuan

sukan komanwel impian nicol david buru emas kedua skuas..

4 langkah mudah untuk menceriakan anak anak yatim raya ..

imam masjid di xinjiang china mati ditikam pada hari ra..

raya aaron aziz tidak lengkap tanpa isteri anak

tukang sapu tidak tahu gambar anak tersebar

seorang ibu sanggup memelihara 10 orang anak tetapi 10 ..

anak anak norazita tiada mood nak beraya tanpa ibu

warga emas maut ditetak anak kurang siuman

biadab politisi perancis menyebut anak anak gaza sebaga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,239

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,386
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • profesor israel perkosa wanita palestina ca..
  • artis buka tudung kerana kecewa
  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • oh lelaki datang pameran kereta ambil gamba..
  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • belasah abang ipar tak puas hati tak pandan..
  • orang minyak dicekup di dataran pahlawan
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • gaza gencatan senjata tiga hari bermula pag..
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi
  • komisyen pertama rahsia hipnosis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)