Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak Kedua 3768 hits  

Fakta Anak Kedua

ni pulak aku jumpa kat Incik Google.. terima kasih ye incik sebab bagi info pasal nie... kalau yang ni aku tak tau la nak komen camner.. nak kena interview adek aku la.. hahahha.... yang aku tau kalau aku macam singa dia of course macam rimau.. tak mengal

Teruskan Membaca..



wawa zainal sahkan hamil anak kedua tahniah

fakta tentang anak kedua keempat dan kelima

kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

sijil kelahiran anak kedua william kate jadi bahan lawa..

wawa zainal sah hamil anak kedua harap dapat anak perem..

sijil lahir anak kedua william kate jadi bahan lawak

rebecca ambil 5 anak yatim kerana kemalangan jadi anak ..

anak saya bukan billionaires tun mahathir

makjemah keluarga gila letak anak di tebing curam untuk..

keadaan terkini anak mangsa nahas myvi duke amira aqila

keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini sujud bole..

keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini sujud bole..

foto pokok kedua terbesar didunia bersaiz raksasa berus..

makjemah keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini s..

anak saya bukan billionaires kata tun m

keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini sujud bole..

tarikh pembayaran kedua br1m 2015

panas ini adalah bukti rita rudaini tak bagi kebenaran ..

makjemah 7 cara mudah ibu bapa boleh kenalkan allah pad..

makjemah catatan dari hati anak jati perak tentang sult..

rebecca ambil 5 anak yatim kerana kemalangan jadi anak ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tanda tanda kanser payudara
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • jenis jenis jerawat
  • taman di dalam shoping mall
  • tatu yang amat realistik 29 gambar

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)