Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Evidens Band 6 Tingkatan 3 2621 hits  

Senarai Evidens Band 6 Tingkatan 3

TOPIK SUBTOPIK EVIDENS Bab 1 Respirasi Menganalisa mekanisma pernafasan manusia B6D1E1 Membina model sistem respirasi manusia untuk menunjukkan proses tarikan dan hembusan nafas Bab 1 Respirasi Menyedari kepentingan sistem respirasi yang sihat. B6D2E1 Pem

Teruskan Membaca..



pelajar tingkatan 3 dibelasah kerana komen twitter

menakjubkan bayi lelaki seberat 6 3 kg bayi terberat di..

pelajar tingkatan 2 kantoi memipit dalam tandas sekolah

pelajar tingkatan 2 kantoi memipit dalam tandas sekolah

gambar adik neelofa yang baru tingkatan 1 jadi bualan

adik neelofa ni baru tingkatan 1 tapi cantik bukan main

adik neelofa ni baru tingkatan 1 tapi cantik bukan main

epal dapat tingkatan dalam keseronokan se ksual wanita

pelajar tingkatan 2 kantoi main dalam tandas sekolah

jadual tarikh ujian pt3 2014 pentaksiran tingkatan 3

lantak hangpa la pelajar tingkatan dua dirogol pelajar ..

berita sarawak pelajar tingkatan dua dirogol pelajar ti..

pelajar tingkatan tiga dakwa menjadi mangsa rogol bekas..

pelajar tingkatan 3 ditemui mati terjerut di besut

pelajar tingkatan 3 ditemui mati di dalam bilik tidur

pelajar tingkatan enam menempuh maut

berita sarawak pelajar tingkatan dua dirogol pelajar ti..

pelajar tingkatan 3 hamil selepas berasmara dengan tema..

adik neelofa ni baru tingkatan 1 tapi cantik bukan main

pelajar tingkatan 2 dirogol beramai ramai

pelajar tingkatan 2 dirogol empat rakan wechat di kemam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • petua mengatasi biskut lemau
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • blogger porno larikan diri
  • gleneagles penang
  • ujian 1 lesen memandu
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)