Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Evidens Band 6 Tingkatan 3 2634 hits  

Senarai Evidens Band 6 Tingkatan 3

TOPIK SUBTOPIK EVIDENS Bab 1 Respirasi Menganalisa mekanisma pernafasan manusia B6D1E1 Membina model sistem respirasi manusia untuk menunjukkan proses tarikan dan hembusan nafas Bab 1 Respirasi Menyedari kepentingan sistem respirasi yang sihat. B6D2E1 Pem

Teruskan Membaca..



rpt update 3 china aug factory growth slows to near 6 y..

written test schedule pentaksiran tingkatan 3 pt3 2014

pelajar tingkatan 5 dirogolll oleh 6 lelaki

senarai lagu af 2014 konsert minggu 3

menakjubkan bayi lelaki seberat 6 3 kg bayi terberat di..

3 senarai pemenang mini give away by aimie mokhtars

pelajar tingkatan 1 bimbang foto bogel disebar teman le..

pelajar tingkatan 1 bimbang foto bogel disebar teman le..

pelajar tingkatan 1 bimbang foto tanpa seurat benang di..

zaman tingkatan 6 atas

budak sekolah tingkatan dua berjunub dalam tandas sekol..

gara gara like i love israel di facebook pelajar tingka..

pentaksiran tingkatan 3 pt3

semakan tawaran kemasukan murid tingkatan tiga 3 2013 b..

pelajar tingkatan 4 dakwa dipipit anggota polis di hote..

pelajar tingkatan 4 dakwa diperkosa anggota polis di ho..

pelajar tingkatan 4 dakwa dipipit anggota polis di hote..

pelajar tingkatan dua maut motosikal terbabas

pelajar tingkatan 4 dakwa diperkosa anggota polis di ho..

pelajar tingkatan 4 dakwa diperkosa anggota polis di ho..

pelajar tingkatan 1 bimbang foto bogel disebar teman le..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 496
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,446

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,691
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)