Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Evidens Band 6 Tingkatan 3 2670 hits  

Senarai Evidens Band 6 Tingkatan 3

TOPIK SUBTOPIK EVIDENS Bab 1 Respirasi Menganalisa mekanisma pernafasan manusia B6D1E1 Membina model sistem respirasi manusia untuk menunjukkan proses tarikan dan hembusan nafas Bab 1 Respirasi Menyedari kepentingan sistem respirasi yang sihat. B6D2E1 Pem

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,662

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,883
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • wow artis pun minum bless
  • good luck adik adik spm
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • liebster award lagii
  • kisah stim tengok cikgu ani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tupperware puasa
  • kahwin muda girls only
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)