Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG 5563 hits  

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG

Walau usia dah cecah 60an.. pelakon wan maimunah tetap di pertemukan jodoh setelah lama hidup sebagai ibu tunggal. Alhamdulillah.. Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah kan.. cuma yang tak berapa best dengar bila bakal suami beliau itu adalah suami ke

Teruskan Membaca..



wan azizah diumum bakal mb selangor

pelakon dosa seorang suami

bersedia untuk zina suami orang dan mahasiswi dihadapka..

rozita che wan bakal timang anak perempuan

rozita che wan bakal timang anak perempuan

jom temui pelakon drama raya ni nak kahwin dengan berbe..

rahsia menambat nafsu suami buku orang dewasa bacaan de..

mengidam ikan masin rozita che wan bakal timang anak pe..

gadis pelik dengan status facebooknya saya hanya suka t..

mesti tengok rozita che wan bakal menimang anak perempu..

wan azizah diumum bakal mb selangor

hot saya hanya suka tidur dengan suami orang

saya hanya minat tidur dengan suami orang

wan nor azlin mengaku hidup sunyi tanpa suami

wan azizah bakal menteri besar selangor yang baru

wan azizah bakal menteri besar selangor yang baru

raja muda selangor masuk agama khatolik kononnya nak ka..

tahniah scha selamat bersalin rozita che wan dan zain b..

pelakon ezany bakal bercerai dengan isteri

suami isteri

kuasa mutlak suami dan ibu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 317
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • dulu nyah kini daie
  • kadar tol harus dikaji
  • foto selfi proses penyembuhan luka di wajah..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)