Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG 5623 hits  

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG

Walau usia dah cecah 60an.. pelakon wan maimunah tetap di pertemukan jodoh setelah lama hidup sebagai ibu tunggal. Alhamdulillah.. Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah kan.. cuma yang tak berapa best dengar bila bakal suami beliau itu adalah suami ke

Teruskan Membaca..



4 gambar persiapan kematian orang jepun

suami dan isteri orang antara dicekup

suami orang dan janda dicekup khalwat

suami orang dan janda kantoi khalwat walaupun sorok mot..

wan sharmila tidak mahu melenting dengan gosip kahwin

wan sharmila tidak mahu melenting dengan gosip kahwin

fitri zainal af 2 bakal kahwin tahun depan

kantoi suami orang dicekup bersama janda di sebuah hote..

syura nafi bakal bercerai dengan suami

suami orang dicekup bersama janda di hotel bajet

suami dan isteri orang antara dicekup

suami orang dan janda dicekup khalwat

suami dan isteri orang antara dicekup

walaupun motor sorok dalam bilik suami orang dan janda ..

prk pengkalan kubor wan rosdi pas bakal tentang mat raz..

artis berhijab buat maksiat dengan suami orang

wan sharmila bingung di tuduh bakal berkahwin

pas mahu orang lain tapi terpaksa pilih dr wan azizah

gadis dinoda suami orang nekad saman malu

isteri cantik bersetubuh dengan suami orang terbongkar

disebut rebut suami orang alasan depe ngamuk




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 370
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,439

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,213
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penceroboh lompat pagar white house
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • 9 gambat kereta bersepai di timpa papan tan..
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • beg cari makan
  • masih sempat korban
  • siapakah pembeli pertama iphone 6
  • siti sally the sisters closet dress giveawa..
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • emak abah opah dan atuk
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)