Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG 5806 hits  

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG

Walau usia dah cecah 60an.. pelakon wan maimunah tetap di pertemukan jodoh setelah lama hidup sebagai ibu tunggal. Alhamdulillah.. Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah kan.. cuma yang tak berapa best dengar bila bakal suami beliau itu adalah suami ke

Teruskan Membaca..



kantoi lagi tomboi terkulai bersama suami orang

7 panduan jika mahu kahwin awal

jaclyn victor suami bakal timang anak pertama

wan azizah bakal letak jawatan di kajang

makjemah sekali lafaz sam bunkface sah bergelar suami o..

suami wajib baca di sebalik gambar biasa ini tersembuny..

kahwin lari budaya orang melayu

gambar majlis kahwin pelakon siti elizad

makjemah biodata nor edura diyana hisham bakal isteri z..

apa yang suami hensem ni buat kat isteri dia bakal buat..

gst kahwin dengan air matalah gamaknya

isteri hadiahkan tubuh sepupu kepada suami

isteri hadiahkan tubuh sepupu kepada suami

jom lihat 5 gambar kahwin anak pm

sebab syafinaz tidak kahwin

jue aziz beru kenyataan jika kahwin tanpa anak

siapa di kalangan keluarga suami atau isteri yang menja..

elfira loy ingin kahwin

kahwin dengan air mata gst lah nampaknya luahan bakal p..

10 kebaikan kahwin muda

isteri hadiahkan suami tubuh sepupu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 668
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 7,248

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,139,014
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • wanita melayu serba salah dengan buah dadu ..
  • gambar fazura terbaring berbaju ketat bikin..
  • tali bra putus artis jadi panik
  • video najib rosmah berjoget sakan di kazakh..
  • serangan peribadi ke atas bn boleh undang t..
  • opps gadis ni sanggup menunjukkan aksi hang..
  • menakjubkan rumah aneh ini seakan seperti t..
  • ahmad maslan boleh jadi pm pm dalam mimpi
  • 5 foto sekitar majlis cukur jambul aqiqah a..
  • siti kongsi kisah peribadi yang belum perna..
  • tun m dedahkan siapa sebenarnya tunku abdul..
  • pemandu mitsubishi diserang sekumpulan bike..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 26 fascinating films about food
  • kembali menjadi burung pipit
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)