Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG 5600 hits  

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG

Walau usia dah cecah 60an.. pelakon wan maimunah tetap di pertemukan jodoh setelah lama hidup sebagai ibu tunggal. Alhamdulillah.. Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah kan.. cuma yang tak berapa best dengar bila bakal suami beliau itu adalah suami ke

Teruskan Membaca..



bakal mak janda takut tak dapat undi orang melayu

nabila huda buka mulut isu bakal kahwin

gempar pihak istana keluarkan kenyataan rasmi neelofa b..

neelofa bakal kahwin sultan pihak istana keluar kenyata..

berat hati saya untuk menyatakan kepada bakal suami bah..

bakal timang cahaya mata bade masih suami erma fatima

anwar makin sasau wakil pas bakal mb baru selangor keru..

gambar bekas suami rozita che wan saksikan

mimpi wan azizah jadi mb selangor bakal berkubur

gempar pihak istana keluarkan kenyataan rasmi neelofa b..

gempar pihak istana keluarkan kenyataan rasmi neelofa b..

drama korea temptation kisah godaan dan suami orang

kisah khalwat bini dan suami orang

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

apa petunjuk mimpi suami kahwin lagi

awie wings tidak pernah daftar nikah sejak kahwin

neelofa bakal beri kenyataan isu kahwin kerabat

neelofa bakal kahwin sultan pihak istana keluar kenyata..

neelofa bakal kahwin sultan pihak istana keluar kenyata..

pelakon dan penerbit muda diana johor bakal disaman

gempar pihak istana keluarkan kenyataan rasmi neelofa b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 488
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,332

Domain Dibenarkan: 10,303
Jumlah Artikel : 790,514
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pasangan baharu bertunang mengaku cuba berz..
  • seram video penampakan hantu di tandas cath..
  • video panas lge cabar igp kbab51 dan pdrmsi..
  • pengakuan isteri teransang dan tidak tahan ..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • makanan halal di jepun
  • jangan sesekali guna cincin untuk kekalkan ..
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • hamil sama setan
  • masih hidup walau tertusuk batang besi
  • anwar ibrahim batal saman rm 100 juta

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • diari sedih seekor kucing
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2791)   wanita (1816)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)