Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG 5758 hits  

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG

Walau usia dah cecah 60an.. pelakon wan maimunah tetap di pertemukan jodoh setelah lama hidup sebagai ibu tunggal. Alhamdulillah.. Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah kan.. cuma yang tak berapa best dengar bila bakal suami beliau itu adalah suami ke

Teruskan Membaca..



peragut wan maimunah jadi bahan troll

tradisi kahwin 2 suami 1 isteri di perkampungan terpenc..

lawak peragut wan maimunah jadi troll di fb

panas pelawak dan pelakon zizan razak bakal muflis

kisah anak dara tua ghairah dengan suami orang

luahan isteri berusia suami nikahi orang gaji sendiri y..

remaja rancang berkahwin hadapi masalah kerana bakal su..

macam mana khat orang kahwin boleh bertukar jadi khat m..

tanda tanda suami anda ingin kahwin lagi

pelakon liyana jasmay anti promosi anak dan suami di la..

raja azmi masih dilema mahu rujuk bekas suami

bekas suami mahu rujuk raja azmi keliru

fobia dengan penceraian raja azmi dilema mahu rujuk bek..

akibat beri suami makan darah haid dan air mani

rahsia ramli ms kahwin lain akhirnya terbongkar

bekas suami mahu rujuk raja azmi keliru

azab sakarotul maut si isteri pengamal ilmu hitam tundu..

luahan sayu alyah selepas ramli ms kahwin wanita lain

raja azmi masih dilema mahu rujuk bekas suami

pasangan suami isteri dituduh membunuh

suami melihat lakonan seks isteri sendiri di hadapan ma..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 381
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 6,938

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,245
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • lelaki ini akhirnya sedar selepas menghabis..
  • foto miley cylus dan teman lelaki tanpa pak..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pasma cai terus meng anjing hadi awang
  • gadis ini dicuri rakam di fitting room kola..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • cerita semalam hot spring kah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)