Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG 5644 hits  

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG

Walau usia dah cecah 60an.. pelakon wan maimunah tetap di pertemukan jodoh setelah lama hidup sebagai ibu tunggal. Alhamdulillah.. Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah kan.. cuma yang tak berapa best dengar bila bakal suami beliau itu adalah suami ke

Teruskan Membaca..



wanita di belasah dan di b gelkan kerana tidur dengan s..

hukuman paling wajar buat wanita yang tiduri suami oran..

di bogelkan kerana tiduri suami orang

samm bidas tajaan bersalin kepada pelakon sensasi rozit..

artis bertudung didapati bermaksiat dengan suami orang

hot satu lagi kampung warisan orang melayu di pulau pin..

gambar padah tidur dengan suami orang

shila amzah sedia terima johan as ari sebagai bakal sua..

4 gambar kahwin pelakon fiffy natasya di usia 21 tahun

kecoh gambar dyana sofia skandal dengan suami orang

panas ragam manusia wanita dibogelkan kerana tidur deng..

katrina ranbir bakal kahwin

samm bidas tajaan bersalin kepada pelakon sensasi rozit..

padah tiduri suami orang

panas pelakon adi putra disiasat polis kerana skandal d..

panas dyana sofya ada skandal dengan suami orang

wanita di belasah dan di b gelkan kerana tidur dengan s..

makjemah pelakon lucah maria ozawa sedang mencari calon..

katrina ranbir bakal kahwin

aeril wawa didenda rm1800 kerana kahwin tanpa kebenaran

kahwin baru adda butterfly kekal isteri kedua




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 601
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,582

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,561
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • kebaikan habbatussauda
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • skandal pejabat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • emak abah opah dan atuk
  • di tubir bibir mataku
  • 7 things you need to know about depression
  • kangkung dan risikonya
  • diari sedih seekor kucing
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)