Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG 5630 hits  

PELAKON WAN MAIMUNAH BAKAL KAHWIN SUAMI ORANG

Walau usia dah cecah 60an.. pelakon wan maimunah tetap di pertemukan jodoh setelah lama hidup sebagai ibu tunggal. Alhamdulillah.. Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah kan.. cuma yang tak berapa best dengar bila bakal suami beliau itu adalah suami ke

Teruskan Membaca..



13 gambar baby shower rozita che wan seperti majlis kah..

anak prof ramzi alamuddin bakal kahwin dengan pelakon h..

anak prof ramzi alamuddin bakal kahwin dengan pelakon h..

13 gambar baby shower rozita che wan macam majlis kahwi..

anak perempuan prof ramzi alamuddin bakal kahwin pelako..

anak perempuan prof ramzi alamuddin bakal kahwin pelako..

sesuatu perkara pelik terjadi ketika abby menyambut har..

orang kelantan bakal kuasai ekonomi

hiburan anak gadis prof ramzi alamuddin bakal kahwin pe..

anak perempuan prof ramzi alamuddin bakal kahwin pelako..

13 gambar baby shower rozita che wan macam majlis kahwi..

apa kes 98 orang bakal haji terkandas di lapangan terba..

4 gambar kahwin pelakon fiffy natasya di usia 21 tahun

detik cemas suami di lebuhraya elite

sepasang suami isteri warga emas maut

detik cemas suami sambut kelahiran anak di tepi lebuh r..

detik cemas suami sambut kelahiran anak tepi lebuh raya

bila suami isteri bergaduh disebabkan seluar dalam

luahan hati bila bekas isteri suami ambil kesempatan

suami saman isteri kerana lahirkan anak hodoh

khas buat pasangan muda yang baru kahwin dan tinggal de..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,466

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,496
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..
  • cara membuat subscribe form
  • resepi laksa utara yang sedap
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)