Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

4 Gambar majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin 886 hits  

4 Gambar majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin

Suasana majlis ijab kabul antara Zain Saidin dan Rozita Che WanSHAH ALAM Dengan sekali lafaz pelakon Zain Saidin 29 sah menjadi suami kepada aktres Rozita Che Wan 40 pada majlis akad nikah yang diadakan di Gazebo Setia City Convention Centre di sini pada

Teruskan Membaca..



ada pihak cuba gagalkan perkahwinan zain saidin dan roz..

zain saidin tak kisah anak tiri ke kelab malam

makjemah kos bersalin tidak cecah ratusan ribu ringgit ..

hiburan rozita che wan komen kontroversi tajaan hospita..

kos bersalin tidak cecah ratusan ribu ringgit rozita ch..

rozita che wan minta jangan pertikai rezeki

reaksi samm mengenai tajaan bersalin kelas pertama hosp..

kos bersalin tidak cecah ratusan ribu ringgit rozita ch..

kos tajaan bersalin tidak cecah ratusan ribu ringgit ro..

rozita che wan sedih isu tajaan bersalin dipertikai

rozita che wan sedih isu tajaan bersalin dipertikai

taja rozita che wan bersalin lebih bernilai tulis blog ..

persatuan ngo samm bangkang hospital taja rozita che wa..

luahan rozita che wan isu tajaan bersalin dipertikai

rozita che wan minta jangan pertikai rezeki

luahan sedih rozita che wan isu tajaan bersalin diperti..

boleh tahan jugak miang anak rozita che wan ni yer

makjemah rozita che wan luah perasaan marahnya di insta..

tajaan layanan kelas pertama seumpamanya hospital taja ..

rozita che wan mohon tajaan yang diterima tidak diperti..

luahan sedih rozita che wan isu tajaan bersalin diperti..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 561
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,583

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,224
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • kebaikan habbatussauda
  • wordless wednesday cornetto red velvet
  • syahdu ustaz abdullah khairi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 27 kesan perbuatan zina
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • emak abah opah dan atuk
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)