Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

4 Gambar majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin 870 hits  

4 Gambar majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin

Suasana majlis ijab kabul antara Zain Saidin dan Rozita Che WanSHAH ALAM Dengan sekali lafaz pelakon Zain Saidin 29 sah menjadi suami kepada aktres Rozita Che Wan 40 pada majlis akad nikah yang diadakan di Gazebo Setia City Convention Centre di sini pada

Teruskan Membaca..



zain saidin muatnaik gambar apabila che ta buat love bi..

panas rozita che wan buat love bite kat zain saidin

apabila rozita che wan buat love bite zain saidin

rozita che wan buat love bite kat zain saidin

zain saidin buat kontroversi muatnaik foto love bite ro..

wow love bite rozita che wan buat kat zain saidin

gosip zain saidin tayang gigitan cinta rozita che wan

zain saidin tayang lovebite dari mulut rozita che wan

zain saidin muat naik foto love bite rozita che wan di ..

zain saidin muat naik foto love bite rozita che wan di ..

gambar raya terkini rozita che wan dan zain saidin

apabila rozita che wan buat love bite zain saidin

gambar rozita che wan buat love bite kat zain saidin

rozita che wan buat love bite kat zain saidin

5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan dan zain ..

5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan dan zain ..

hiburan 5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan d..

5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan dan zain ..

5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan dan zain ..

aidilfitri bersama rozita che wan zain saidin

rozita che wan buat love bite kat zain saidin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 264
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • 3 gambar sungguh memalukan gadis bangga bua..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • soal jawab main bomoh
  • emak abah opah dan atuk
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)