Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mereka Benci Isteri Nabi s a w 159 hits  

Mereka Benci Isteri Nabi s a w

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang Tergerak tangan untuk menulis perihal kebencian puak syiah terhadap ummul mukminin saidatina aisyah dan juga hafsah isteri baginda rasul s.a.w Mereka dalam tajuk entri di atas merujuk kepada

Teruskan Membaca..



4 yg nabi muhammad s a w ajar sblm slps bgn tidur

30 fadhilat dan kelebihan berselawat ke atas nabi muham..

nabi muhammad s a w melarang berborak melepak tepi jala..

kisah nabi musa a s dengan seekor burung helang

kisah nabi sulaiman a s dan cincin yang di curi jin ifr..

100 tahun dihidupkan kembali kisah nabi uzair a s

cara rasullulah s a w menjaga kesihatan diri

p e n i s e n l a r g e m e n t p i l l s articsphenome..

dua adun belot pas adalah pertolongan dari allah s w t

articsphenome farah p e n i s e n l a r g e m e n t p i..

benarkah nabi s a w dan sahabat berperang dalam keadaan..

p e n i s e n l a r g e m e n t p i l l s articsphenome..

p e n i s e n l a r g e m e n t p i l l s articsphenome..

articsphenome farah p e n i s e n l a r g e m e n t p i..

possible to earn rm30 000 a month for malaysian blogger..

4 tips kesihatan amalan nabi muhammad s a w

askar a s yang kencing atas mayat pejuang taliban ditem..

lagi kisah menghina nabi muhammad s a w

kelebihan berselawat ke atas nabi muhammad s a w

tangisan nabi muhammad rasulullah s a w untuk wanita se..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 192
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,277

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,729
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • menarik foto lawak giler vol 241
  • 18 only inilah artis korea lee hyori yang m..
  • 18 video aksi rakaman se ks dua artis terso..
  • selepas 37 hari nahas mh17 jenazah dihantar..
  • malaysia sentiasa prihatin nasib rakyat gaz..
  • biadap khalid samad kata sultan tidak sepat..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)