Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Anak BONGSU 472 hits  

Fakta Anak BONGSU

Happy weekend semua orang Start this week dah mulalah operasi menghadiri kenduri kawen sanak saudara rakan taulan semua Kira wedding marathon la Phew Utara selatan semua redah Pergi mana sempat Yang tak sempat tu maaf sesangat Nak share sikit dengan koran

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 443
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,644

Domain Dibenarkan: 10,629
Jumlah Artikel : 874,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • 3 gambar pasangan kekasih bawah umur kantoi..
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • lagi 3 foto artis artis malaysia sambut par..
  • 18 keputusan yang anda akan kesali di masa ..
  • pelajar diperkosa dan dipaksa telan air man..
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • jawatan kosong kwsp

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • skandal pejabat
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kahwin muda girls only
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2849)   wanita (1860)   diari (1614)   produk (1329)   rojak (1233)   lelaki (1160)   berita (859)   ilmiah (812)   informasi (811)   bisnes (556)   santai (503)   agama (365)   pelik (346)   politik (320)   hiburan (301)   review (300)   original (288)   lawak (242)   kesihatan (236)   gosip (201)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (168)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (118)   jawatan (103)   indonesia (100)   gadget (99)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)