Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO CIKGU GILIS 2 KALI MURID TENGAH BERBARIS 265 hits  

VIDEO CIKGU GILIS 2 KALI MURID TENGAH BERBARIS

Cikgu bernama Marini baru saja membeli kereta auto Pedal minyak yang disangka brek telah ditekan kuat hingga menyebabkan sekumpulan murid digilis dibawah kereta Sumber

Teruskan Membaca..



terima kasih cikgu noh tak label orang munafik

cikgu mengamuk belasah murid dengan buku teks sampai pa..

kisah sebenar di sebalik tragis 2 bikers kecundang di k..

video menakjubkan ratusan tasik muncul di tengah padang..

tengah driving pun sempat buat ehem ehem video

2 video dan foto puting beliung di pandamaran klang mul..

program tarian bogel di pusat beli belah terkenal alor ..

wanita period 2 kali sebulan

cikgu mengamuk belasah murid dengan buku teks sampai pa..

anwar ibrahim difitnah lagi kali ini kepalanya sengaja ..

10 gambar 2 video ribut melanda klang

aku mahu jadi murid kesayangan jugak

guru merotan murid

murid perempuan darjah 6 kemaruk seks

kasut jadi punca murid dihalau kelas

semakan calon ke sesi serlahan seni pengambilan murid k..

murid penghidap dyslexia saman kerajaan kerana cuai ups..

ngeri tetak teman wanitanya sebanyak 34 kali

bumbung pusat peperiksaan terbang 2 murid guru pengawas..

murid darjah 3 dirogol diliwat dan ditoreh kemaluannya

eduriders kl meraikan murid pendidikan khas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 600
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,583

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,561
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • kebaikan habbatussauda
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kangkung dan risikonya
  • skandal pejabat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • emak abah opah dan atuk
  • di tubir bibir mataku
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)