Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO CIKGU GILIS 2 KALI MURID TENGAH BERBARIS 257 hits  

VIDEO CIKGU GILIS 2 KALI MURID TENGAH BERBARIS

Cikgu bernama Marini baru saja membeli kereta auto Pedal minyak yang disangka brek telah ditekan kuat hingga menyebabkan sekumpulan murid digilis dibawah kereta Sumber

Teruskan Membaca..



murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan jari

murid darjah 1 muka ditampar cikgu sampai lekat kesan j..

murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan jari

gambar murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan..

murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan jari

kesian murid darjah 1 muka ditampar cikgu sampai lekat ..

3 gambar murid sekolah membakar kereta cikgu

anak murid cinta cikgu

van putih kembali menganas 2 murid tahun 3 dakwa diculi..

murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan jari

murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan jari

pipi murid berbekas ditampar cikgu

3 gambar murid sekolah membakar kereta cikgu

fikir 2 3 kali nak makan putu mayam lepas tengok gambar..

murid darjah 1 ditampar cikgu

gempar murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan..

van putih kembali menganas 2 murid tahun 3 dakwa diculi..

murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan jari

murid ditampar cikgu sampai melekat kesan jari

3 gambar murid sekolah membakar kereta cikgu

kesian murid darjah 1 ditampar cikgu sampai lekat kesan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 6,336

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,450
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • awek malam merdeka diminta tampil
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • one summer night lyrics temptation ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)