Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar anak kembar Aein kembar EkinMawi 1399 hits  

Gambar anak kembar Aein kembar EkinMawi

Korg kenal x kembar Ekin Mawi tu.Ala ain tu.yang kawen ngan dato tu.Dato Embros apa ntah.Dia dh bersalin.dpt anak kembar taw.Omei omei anak dia.Kembar pulak dpt sorg laki sorg pompuan.Sonok dapat sepasang.Adik aku yg kembar ni nt mstSalah sorg akan dpt ke

Teruskan Membaca..



ibu terkejut anak kembar punya bapa berlainan

makjemah inilah jadinya apabila seorang ibu sukar membe..

inilah jadinya apabila seorang ibu sukar membezakan ana..

viral gambar kembar muka selebriti malaysia yang kamu e..

kekuasaan tuhan anak kembar punya 2 bapa

ibu terkejut anak kembar punyai bapa yang berlainan men..

makjemah ibu terkejut anak kembar punyai bapa yang berl..

anak kembar tapi lain bapa

pelik tapi benar ibu terkejut hamil anak kembar berlain..

anak kembar tapi lain bapa

hamil kembar erin malek kini rehat dari berlakon

hamil kembar erin malek kini rehat dari berlakon

hamil anak kembar erin malek berehat dari berlakon

makjemah petua hamil anak kembar makjemah com

wow gambar dua beradik kembar dicantumkan tapi masih na..

bayi kembar siam bercantum di kepala di aceh kini kriti..

saudara kembar hidup bersarang di dalam kepala

pelik bagaimana bayi kembar ini dilahirkan dalam dua ne..

bayi kembar perempuan dilahirkan dengan kepala bercantu..

4 gambar ibu bawa anak 17 tahun dan 2 tahun menagih dad..

petua hamil anak kembar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 291
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tips memilih susu formula untuk anak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • blog spammers sudah bijak
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • aku penganggur
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • hati itu umpama gelas
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)