Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar anak kembar Aein kembar EkinMawi 749 hits  

Gambar anak kembar Aein kembar EkinMawi

Korg kenal x kembar Ekin Mawi tu.Ala ain tu.yang kawen ngan dato tu.Dato Embros apa ntah.Dia dh bersalin.dpt anak kembar taw.Omei omei anak dia.Kembar pulak dpt sorg laki sorg pompuan.Sonok dapat sepasang.Adik aku yg kembar ni nt mstSalah sorg akan dpt ke

Teruskan Membaca..



panda kembar tiga pertama di dunia selamat dilahirkan d..

lawak ini kaedah seorang ibu untuk membezakan anak kemb..

inilah jadinya apabila seorang ibu sukar membezakan ana..

serius lawak inilah jadinya apabila seorang ibu sukar m..

guna warna untuk bezakan tiga kembar

terpaksa warnakan kuku 3 anak kembar yang seiras

4 gambar ibu kembar 8 rela berlakon filem p orno demi b..

serius lawak inilah jadinya apabila seorang ibu sukar m..

anna faith kembar watak utama katun frozen

gambar kembar sama dengan artis barat

inilah jadinya apabila seorang ibu sukar membezakan ana..

ikan lumba lumba kembar siam mati terdampar

penemuan ikan lumba lumba kembar siam ni mengejutkan se..

bangkai ikan lumba lumba kembar siam di temui di pantai..

lawak kembar

gambar kembar seiras datuk lee chong wei tersebar

china umum kelahiran 3 ekor kembar panda

panda kembar tiga baru dilahirkan di china

gambar kembar kembar selebriti barat saksikan

17 gambar kembar selebriti barat

inilah dua saudara kembar sultan melaka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 754
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,344

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar biodata sharifah nur athirah syed az..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • online 24 7
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)