Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar anak kembar Aein kembar EkinMawi 867 hits  

Gambar anak kembar Aein kembar EkinMawi

Korg kenal x kembar Ekin Mawi tu.Ala ain tu.yang kawen ngan dato tu.Dato Embros apa ntah.Dia dh bersalin.dpt anak kembar taw.Omei omei anak dia.Kembar pulak dpt sorg laki sorg pompuan.Sonok dapat sepasang.Adik aku yg kembar ni nt mstSalah sorg akan dpt ke

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 463
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,743

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 919,555
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kalender tarikh cuti umum 2015
  • penjelasan eina azman parking kereta di pet..
  • eksport kereta proton terus menurun
  • lelaki ini gali kubur untuk foto selfie den..
  • blackberry wooing iphone users with cash
  • pengasuh kejam dari uganda
  • suami jarang balik rumah isteri dihenjut ja..
  • infant born with third eye in japan
  • amelina ratu dangdut kembali membuka auratn..
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • 18sx pengakuan bangga gadis bertudung
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • spisis kawan yang femes
  • hati itu umpama gelas
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cerita semalam hot spring kah
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)