Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pantun Raya 535 hits  

Pantun Raya



Teruskan Membaca..



luahan hati awie dikikis duit hinggakan duit raya anak ..

dua terbunuh dalam insiden tebusan di pasar raya paris

lassana bathily wira yang selamatkan pelanggan pasar ra..

persempadanan baharu dijangka dapat diguna pada pilihan..

persempadanan baharu dijangka dapat diguna pada pilihan..

harta saya dikikis duit raya anak pun dia kebas donate ..

mesir umum pilihan raya parlimen bermula 21 mac

luahan hati peniaga kecewa mangsa banjir rompak pasar r..

pasar raya perdaya pelanggan

harta saya dikikis duit raya anak pun dia kebas

awie harta saya dikikis duit raya anak pun dia kebas

mesir umum pilihan raya parlimen bermula 21 mac

pembuat batu nisan maut dalam kemalangan jalan raya

insiden pohon tumbang di kebun raya bogor tewaskan 4 or..

kisah raya pak nil apa yang menarik sangat tu

penumpang bas persiaran maut di tapah lebuh raya plus

15 petua kaya raya oleh lelaki tua misteri berkain peli..

siang miskin malam kaya raya 8 gambar ini akan membuatk..

najib jumpa pemimpin bahagian umno bincang gerak kerja ..

kenapa bunga raya dipilih sebagai bunga kebangsaan

3 gambar suami isteri yang menggemparkan pengguna di le..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,975

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,002
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • never date a person who
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)