Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pantun Raya 440 hits  

Pantun Raya



Teruskan Membaca..



cerita lepas raya

daripada kuala berlumpur ke bandar raya

riang ria raya

bermuhasabah diri di pagi raya ustaz kazim elias

jawatan kosong institut penyelidikan keselamatan jalan ..

penyanyi dangdut goyang pancing maut nahas jalan raya 3..

7 gambar raya ashraf muslim sakinah dan dayana 2014

jawatan kosong institut penyelidikan keselamatan jalan ..

semakan daftar pemilih suruhanjaya pilihan raya spr onl..

foto artis goyang pancing maut kemalangan jalan raya

penyanyi dangdut goyang pancing maut nahas jalan raya 3..

open house hari raya di rumah cot

open house hari raya bandar tasik kesuma fasa 4 tahun20..

askar askar ku tolong buat kuih raya

mayat pengarah pasar raya ditemui dalam longkang

penyanyi dangdut goyang pancing maut nahas jalan raya

belajar jahit baju kurung unttuk raya

101 resepi kuih raya harga murah giler

mayat pengarah pasar raya besar ditemui dalam longkang

siapa mahu kad raya

aku pun pernah dapat kad raya lah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 618
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 6,423

Domain Dibenarkan: 10,439
Jumlah Artikel : 795,336
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • doa buat kekasih
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • malaysia s second gold at the asian games 2..
  • den wahab tidak halalkan rm15 000 dipinjam ..
  • projek tanam roselle lumayan
  • comparing vivix to mona vie and xango
  • tabik spring peminat arsenal tampal jalur g..
  • barisan exco selangor ditentukan khamis ini..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2821)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1145)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)