Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR 621 hits  

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR

Assalamualaikum selamat petang pembaca sekelian di mana juga berada selamat berhari minggu bersama2 keluarga tercinta yer tak pergi kemana2 ker bawak keluarga jalan2 ker santai2 hari minggu mawar dok rumah jerr bila dok rumah jer mula la tekak nak makan m

Teruskan Membaca..



6 nama kuih tradisi paling pelik

kuih tradisi sarawak kuih lemak takir

masyarakat perlu peka tingkatkan kelestarian alam sekit..

budak hantu jadi perhatian masyarakat

video kisah masyarakat motosikal peragut dilarikan mang..

supp semakin diterima masyarakat cina kembali adenan

pendekatan adenan disambut baik masyarakat cina

jawatan kosong terkini pegawai pembangunan masyarakat g..

sprm garis 4 teras tingkat keyakinan masyarakat kepada ..

permohonan jawatan pembantu pembangunan masyarakat gred..

video cinta ubah persepsi masyarakat sesama manusia

video cinta ubah persepsi masyarakat terhadap status in..

gadis diperintah jalani 180 jam khidmat masyarakat kera..

masyarakat benteng utama kekang penularan gerakan milit..

testimoni seo 1 tnb masyarakat orang asli dan klinik up..

makjemah 6 jenis sihir dikalangan masyarakat melayu mak..

budak kaki gajah tetap bersyukur walau di ejek dan di h..

orang macam ini tak layak langsung nak menjaga agama is..

kerana popiah masyarakat bertelengkah

kisah pengislaman masyarakat papua new guiena

kisah pengislaman masyarakat papua new guiena




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 454
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 7,148

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,537
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • puisi terakhir imam syafie
  • 27 kesan perbuatan zina
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 26 fascinating films about food
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)