Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR 558 hits  

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR

Assalamualaikum selamat petang pembaca sekelian di mana juga berada selamat berhari minggu bersama2 keluarga tercinta yer tak pergi kemana2 ker bawak keluarga jalan2 ker santai2 hari minggu mawar dok rumah jerr bila dok rumah jer mula la tekak nak makan m

Teruskan Membaca..



terkini kot alvin tan penakut sampah masyarakat khairy ..

pelantikan ketua masyarakat ketua kaum perlu berbincang

dap racuni pemikiran masyarakat luar bandar

cara media mendidik masyarakat menjadi gila seks

alvin tan penakut sampah masyarakat khairy jamaluddin

keunikan muzium plimoth plantation menggunakan pelakon ..

kenaikan harga minyak fizo omar gesa masyarakat kerja l..

kenaikan harga minyak fizo omar gesa masyarakat kerja l..

semasa sikap masyarakat kurang peka soal kebersihan pun..

kisah masyarakat astagfirullah ini kerja manusiakah ata..

kenaikan harga minyak ini nasihat fizo omar kepada masy..

kenaikan harga minyak fizo omar gesa masyarakat kerja l..

alvin tan penakut sampah masyarakat

alvin tan penakut sampah masyarakat

cahaya masyarakat cina muslim malaysia

cahaya masyarakat cina muslim malaysia

jangan tiru kami nasihat aeril kepada masyarakat

aeril zafrel akui bersalah nasihat masyarakat tidak men..

khidmat masyarakat gadis beli nasi lemak lari bersama k..

kj alvin tan penakut sampah masyarakat

kj alvin tan penakut sampah masyarakat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 525
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,572

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,729
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video skandal seks ustaz azhar idrus satu f..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • kembali menjadi burung pipit
  • tupperware puasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • aku penganggur
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)