Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR 560 hits  

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR

Assalamualaikum selamat petang pembaca sekelian di mana juga berada selamat berhari minggu bersama2 keluarga tercinta yer tak pergi kemana2 ker bawak keluarga jalan2 ker santai2 hari minggu mawar dok rumah jerr bila dok rumah jer mula la tekak nak makan m

Teruskan Membaca..



k ang rojak kateh buah mulong antara kuih tradisi teren..

kenaikan harga minyak ini nasihat fizo omar kepada masy..

kisah masyarakat astagfirullah ini kerja manusiakah ata..

kenaikan harga minyak fizo omar gesa masyarakat kerja l..

kenaikan harga minyak fizo omar gesa masyarakat kerja l..

keunikan muzium plimoth plantation menggunakan pelakon ..

kenaikan harga minyak fizo omar gesa masyarakat kerja l..

fungsi kepercayaan dan agama dalam kalangan masyarakat ..

mendekati masyarakat peranakan terengganu

listen to the world bantu masyarakat negara jiran

mendekati masyarakat peranakan terengganu

memberi taklimat dan perkhidmatan kepada masyarakat di ..

pelantikan ketua masyarakat ketua kaum perlu berbincang

semasa sikap masyarakat kurang peka soal kebersihan pun..

terkini kot alvin tan penakut sampah masyarakat khairy ..

annah rais long house padawan masyarakat bidayuh sarawa..

alvin tan si penakut sampah masyarakat malaysia khairy ..

ketua masyarakat tonggak kekuatan bn di luar bandar

kj alvin tan penakut sampah masyarakat

kj alvin tan penakut sampah masyarakat

jurnal hadith masyhur dalam masyarakat melayu takhrij d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 442
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,650

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,780
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • dutch wife pemuas nafsu popular di jepun
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • wake up call poem
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tupperware puasa
  • cerita semalam hot spring kah
  • kangkung dan risikonya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)