Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR 618 hits  

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR

Assalamualaikum selamat petang pembaca sekelian di mana juga berada selamat berhari minggu bersama2 keluarga tercinta yer tak pergi kemana2 ker bawak keluarga jalan2 ker santai2 hari minggu mawar dok rumah jerr bila dok rumah jer mula la tekak nak makan m

Teruskan Membaca..



kuih tradisi sarawak kuih lemak takir

tentera masyarakat perlu jalin hubungan baik

tentera masyarakat perlu jalin hubungan baik raja muda ..

pengaruh blog didalam masyarakat

masyarakat perlu beretika dalam menggunakan media sosia..

pas guna ngo perantau untuk isu sampah masyarakat

interaksi polis dan masyarakat membendung jenayah

am hanya 4 3 peratus masyarakat islam johor keluar zaka..

aiskrim tongkat pula jadi pilihan masyarakat malaysia 4..

masyarakat islam di india sambut perayaan seakan akan t..

makjemah aiskrim tongkat pula jadi pilihan masyarakat m..

am hanya 4 3 peratus masyarakat islam johor keluar zaka..

kesan positif dan negatif penggunaan laman sosial kepad..

tentera masyarakat perlu jalin hubungan baik

kesan kesan buruk penggunaan laman sosial terhadap masy..

am komander esscom ingatkan masyarakat pala u jangan be..

psychotic disorders menular dengan senyap di dalam masy..

komander esscom ingatkan masyarakat palau jangan bersek..

am komander esscom ingatkan masyarakat pala u jangan be..

komander esscom ingatkan masyarakat palau jangan bersek..

ikhtilat dan kesucian masyarakat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 487
Widget Aktif : 4,010
Banner Aktif : 7,087

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,193
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • monolog rasa
  • tips balik kampung dengan selamat
  • taman di dalam shoping mall
  • tupperware puasa
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)