Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR 537 hits  

KUIH TRADISI MASYARAKAT BANJAR

Assalamualaikum selamat petang pembaca sekelian di mana juga berada selamat berhari minggu bersama2 keluarga tercinta yer tak pergi kemana2 ker bawak keluarga jalan2 ker santai2 hari minggu mawar dok rumah jerr bila dok rumah jer mula la tekak nak makan m

Teruskan Membaca..



kuih raya tradisi vs moden mana satu pilihan anda

tradisi paling bangang dan tak bertamadun zaman sekaran..

tradisi paling bangang dan tak bertamadun zaman sekaran..

tradisi orang mongolia makan telur kuda

tradisi pelik di kubur semasa hidup

tradisi paling bangang dan tak bertamadun zaman sekaran..

tradisi paling bangang dan tak bertamadun zaman sekaran..

tradisi orang mongolia makan telur kuda

tradisi kuno awet mayat dengan asap di papua new guinea

tradisi orang mongolia makan telur kuda hidup hidup

bebokol tradisi bengkulu

info raya hampir tiba duit raya tradisi atau kemestian

tradisi agih bubur lambuk kg baru harus dikekalkan

tradisi orang kaya arab membazir itu amalam biasa

tradisi pelik orang arab ketika dijemput makan

tradisi kuno awet mayat dengan asap di papua new guinea

tradisi kuno awet mayat dengan asap di papua new guinea

tradisi paling bangang dan tak bertamadun zaman sekaran..

penggantungan pps merugikan masyarakat kata ahli

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

pelekat talian bebas tol spad memudahkan masyarakat mem..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 611
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,321

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)