Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Borang Permohonan BRIM 3 0 Online Syarat kelayakan BRIM 3 0 5307 hits  

Borang Permohonan BRIM 3 0 Online Syarat kelayakan BRIM 3 0

Syarat Kelayakan BR1M 3.0 Bantuan Rakyat 1Malaysia 2014Pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M kepada isi rumah berpendapatan bulanan RM3 000 dan ke bawah akan dinaikkan daripada RM500 kepada RM650 manakala bagi individu bujang berumur 21 tahun dan ke ata

Teruskan Membaca..



borang permohonan guru tabika taska kemas 2014

am ddec umum anjur design summit 3 0 pada februari tahu..

borang permohonan kemasukan politeknik sesi disember 20..

kenyataan permohonan maaf pihak astro beri 3 hari siara..

permohonan br1m 4 0 bajet 2015

borang permohonan online skim latihan 1malaysia sl1m 20..

kesan penggunaan firmax 3

kandungan firmax 3

kerana note 3 remaja perempuan ini sanggup menawarkan

cara menggunakan krim firmax 3

kelebihan krim firmax 3

movie review the expendables 3

3 cpuv running tak update blog hampir setahun

bagi budak ni samsung note 3 korang dapat tubuh dia

astro mohon maaf beri 3 hari siaran percuma

farcry 3 blackbox repack

firmax 3

spnb bina 3 000 kediaman mampu milik

arab saudi bakal dibanjiri 1 3 juta jemaah haji asing

3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wangsa maju

3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wangsa maju




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 344
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,356

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,152
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • gambar agenda gh irah wanita kakitangan neg..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • malaysia berdepan situasi sukar jika perbua..
  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • abg kalau susah nak masuk sapulah air liur ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • solat sunat tahajjud
  • ibadat dan khurafat dalam solat istikharah
  • ayda jebat punca perbalahan
  • comment on memasang radio pada blog post by..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)