Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 380 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



menakjubkan inilah 12 gambar masjid paling pelik sekali..

16 gambar 16 kediaman rasmi perdana menteri seluruh dun..

gadis melayu tak tahan tengok gambar wak doyok tanpa ba..

14 gambar artis yang kantoi sedang skodeng payudara

gambar tempat paling romantik di dunia

gambar beza antara macai bn dan penyokong pr

6 gambar senarai keputusan spm artis artis dan selebrit..

beginilah gambar di ambil sebelum wujudnya teknologi le..

9 gambar hasil pembedahan plastik peminat justin bieber..

7 gambar comel giler koleksi gambar putera puteri sulta..

sabar gila pemelihara binatang ini haaisshhhhh 3 gambar

gambar mahasiswa ajak najib debat ditahan

gambar yang buat najib takut bubar parlimen

buah dada bergegar ketika menari stacy dinasihat pakai ..

14 gambar ibu sayu pangku mayat anak maut dirempuh hilu..

gambar proses akhir pembinaan menara jam di mekah terbe..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

gambar tempat paling romantik di dunia

5 gambar gempar langit di mekah jadi gelap tiba tiba se..

5 gambar gempar langit di mekah jadi gelap tiba tiba se..

tahniah gambar fahrin sah bergelar suami pramugari elen..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 246
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • super duper cute
  • never date a person who
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • supermummy - miza harun
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)