Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 365 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

gambar pas goyang 62 peratus di prkrompin

video alahai comelnya datuk siti nurhaliza

siapa bilang gadis melayu tak menarik cuba tengok gamba..

bahagia kah aku mesti laaaa tengok badan laaaa mcm belo..

tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

jom tengok terowong rahsia dalam almari di sempadan ame..

3 sebab uncle suka tengok siri baru daredevil

gambar pelik tapi benar dan unik untuk tatapan bersama ..

hukum tengok video lucah ustaz azhar idrus

tengok apa terjadi kepada wanita ini selama setahun tid..

anda berani jangan tengok kalau anda kurang berani 6 ga..

ostad hantar kat gua blu pelem ni mai la tengok

subahanallah gerun tengok

suami tak tahan tengok isteri pakai jubah melekat di ba..

berebut tengok bayi empat tangan

tengok nie dasyatnya bila ketam mengawan

saya salah tengok ke kenapa tak ajak saya

mahu memulihkan dara sekali tengok kena rogol bomoh pul..

sedarlah sikit pasangan ni orang tengok tu

makjemah gadis 16 tahun kemaruk bedah wajah tengok apa ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 347
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 7,282

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,149,269
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • alhamdulillah bn menang doa calon pas prkro..
  • dah dah la tu yana jangan buat lawak bodoh
  • isteri curang mengaku berzina dua kali seha..
  • betulkah ini gambar bakal isteri fahrin ahm..
  • gambar puak orang asli serata dunia yang mu..
  • keputusan rasmi penuh dan terkini prk rompi..
  • 3 gambar saya ke kelab malam untuk tenangka..
  • new instagrams update get notification when..
  • amira ceria jumpa siti nurhaliza keluarga t..
  • muktamar ulama ahli sunnah wal jammah sedun..
  • cincin terlekat pada kepala tutttttttttt ca..
  • jaya grocer didakwa langgar akta kawalan ha..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips nak jadi hotstufff
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • 26 fascinating films about food
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • blog spammers sudah bijak
  • taman di dalam shoping mall
  • wang bukanlah segalanya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)