Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 351 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



alahai comelnya 12 gambar siti nurhaliza jadi pengawas ..

alahai comelnya burger kura kura ni

tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

geram aku tengok gambar kayla elayna anak apek leuniey

princess pandai dah tengok youtube

awas wajib tengok taktik terbaru segelintir pengusaha s..

makjemah 5 orang selebriti korea yang beragama islam me..

tak sempat tengok album kahwin

tengok gambar aiskrim pun nak kecil hati

jom tengok apa yang menyebabkan burger ini berharga rm2..

terbeliak mata tengok fesyen artis malaysia red carpet ..

tengok online slot akasia tv3 teman lelaki upahan ep 21

kak limah pun terkejut tengok jumlah hantaran kahwin an..

pelik jururawat memuatnaik gambar pelik mari tengok

jom tengok rupa pelakon pelakon movie popular home alon..

fenomena ekuinoks tak boleh tengok bayang bayang sendir..

makjemah dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat da..

dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat dalam pergh..

luar nampak buruk tapi bila tengok dalam aummm

gambar terkejut tengok perubahan muka dato siti lepas

tengok online running man english sub ep 238




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 514
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 7,221

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,553
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • omg christina aguilera terkencing di pentas
  • panas bila ustaz kena sound dengan rakyat b..
  • hutang dalam kehidupan
  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • lagi curi rakam seorang awek yang tidur len..
  • 7 gambar baby bump erin malek sudah kelihat..
  • ingkarjemputan gambar majlis perkahwinan an..
  • emma maembong sindir siapa
  • paul walker meninggal dunia atas kecuaian t..
  • pak haji nafi tumbuk 3 gadis myvi dan dedah..
  • rakaman akhir dalam pesawat germanwings ter..
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..

  • wajib baca :

  • kepentingan makan malam secara sihat
  • puisi terakhir imam syafie
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)