Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 316 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



santai foto edisi tengok bebetul ada 2 bangunan dlm gam..

15 gambar pernikahan tmj dengan cik khaleeda jom tengok

video lawak sx melampau terkejut tengok batang besar

others tengok apa cikgu ni buat sampai kena buka baju

pernah tengok pokok habbatus sauda

dia senyum dia tengok persekitaran dia bukan manusia

rumah mampu milik ataupun rumah mampu tengok

baru lawak serius pak arab buat lawak gila mealampau ha..

video lawak sx melampau terkejut tengok batang besar

santai foto edisi tengok bebetul gambar ni sebenarnya t..

rumah mampu milik ataupun rumah mampu tengok

awek bini korang suka merajuk meh sini tengok cara puju..

panas berapi peniaga bukan melayu pun dbkl angkut juga ..

20 sen duit rakyat dirompak ha meh tengok berbilion bil..

pernah tengok pokok habbatus sauda

jom tengok klip klip kampung dew

dap tentu melenting bila tengok foto kontroversi ini

jom tengok senjata api di perbuat dari bahan terpakai

kaki wanita pelik terkejut tengok

dah terang terang penyesat ini menyesatkan takkan umno ..

mesti tengok prank ini terutama wanita




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 261
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,647

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,227
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • di tubir bibir mataku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • kangkung dan risikonya
  • emak abah opah dan atuk
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)