Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 313 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



personal aku suka tengok gambar gambar ngeri sekian

lisa surihani takut tengok cerita seram

pernah tengok pokok habbatus sauda

jom tengok senjata api di perbuat dari bahan terpakai

baru lawak serius pak arab buat lawak gila mealampau ha..

lisa surihani takut tengok cerita seram

siapa suka kucing wajib tengok post ni cute

jom tengok 9gambar anak wawa zainal dan aeril zafrel

bila tengok gambar terkenal confirm cantik tapi bila zo..

video lawak sx melampau terkejut tengok batang besar

rumah mampu milik ataupun rumah mampu tengok

santai foto edisi tengok bebetul gambar ni sebenarnya t..

mesti tengok prank ini terutama wanita

awek bini korang suka merajuk meh sini tengok cara puju..

pernah tengok pokok habbatus sauda

others tengok apa cikgu ni buat sampai kena buka baju

mesti tengok isteri lena separuh bogel bersama kekasih

dia senyum dia tengok persekitaran dia bukan manusia

video lawak sx melampau terkejut tengok batang besar

rumah mampu milik ataupun rumah mampu tengok

tangan hancur main mercun jangan tengok kalau ngeri tid..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,936
Banner Aktif : 6,609

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • panas azmin sudah mula muak dengan anwar ib..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • jepp sepahtu upload gambar sensasi dengan a..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • kejam hanya terkencing di seluar kanak kana..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • emak abah opah dan atuk
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)