Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 319 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,624

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • lihat apa yang terjadi bila minta sedekah b..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • 2 gambar mengejutkan inilah kenderaan johan..
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • video barang baik selebriti tertonjol selep..
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)