Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 309 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



mesti tengok gmbar aksi panas lana nordin di atas kapal..

mesti tengok gmbar b0gel kekasih disebar selepas betput..

mesti tengok si isteri menolak hubungan intim bersama s..

mesti tengok 16 pekerjaan yang menawarkan gaji lumayan ..

mesti tengok peninju wanita dedah bahagian dadanya untu..

mesti tengok gadis ini dikutuk di laman sosial kerana l..

mesti tengok 16 pekerjaan yang menawarkan gaji lumayan ..

mesti tengok gmbar b0gel kekasih disebar selepas betput..

sebab tu la aku tak tengok drama melayu

mesti tengok gambar gembira jururawat bersama z4kar

naik takut aku tengok budak budak zaman sekarang yang t..

wanita dipenjara kerana tengok pelajar lelaki main bola..

mesti tengok fesyen ketat shila amzah ketika konsert di..

mesti tengok 10 adegan filem tamil ini tidak masuk akal..

jom tengok muka muka haramjadah yang sanggup menjadi ko..

suami tak tahan tengok saya dipukul anak juga menangis ..

hadi makin popular jom kita tengok siapa yang panassss

naik takut aku tengok budak budak zaman sekarang yang t..

takutnya tengok video ni banyak sangat ular eeee geliny..

ngeri pulak tengok kepala ke belakang

jangan tengok




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 464
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,447

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,686
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • anak menteri kini bergelar duta
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • throwback biological clock is ticking
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • hobi yang paling gila
  • panas mb baru angkat sumpah selasa
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • mr steven tan international stamps coin sdn..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)