Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 302 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



alahai senangnya nak jadi warga malaysia

gambar alahai comelnya

jom tengok reaksi polis ini apabila melihat punggung ki..

hoi orang pas meh tengok macamana pkr hina kamu sebab h..

tengok wayang sorang guardian of the galaxy

3 gambar mesti tengok gambar ni betul2 pasal apa dia bu..

cerita rayu tengok muka emak palsu anak pramugari mangs..

amaran pasti anda tak nak minum cola lepas tengok video..

berbekalkan sebidang tanah kosong lelaki ini jadikan se..

mesti tengok gadis ini dikecam orang ramai kerana gamba..

kedah yang sekarang beli ayaq dapat tengok gadis seksi ..

jom tengok litar ujian kereta milik porsche

jom tengok litar ujian kereta milik porsche

mesti tengok azwan ali dikecam kerana gambar selfie di ..

mesti tengok gambar anak perempuan bongsu ustaz azhar i..

mesti tengok budak sekolah beruniform sedang asyik buat..

mesti tengok gambar gambar kekejaman isis kepada budak ..

mesti tengok muka dah cantik bertudung tapi perangai ma..

mesti tengok 38 gambar fenomena tiru gaya solekan artis..

mesti tengok lelaki terjumpa rakaman s3ks milik kekasih..

mesti tengok inilah wajah gadis yang terang terang menp..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,371

Domain Dibenarkan: 10,318
Jumlah Artikel : 790,129
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • ketua polis negara sahut cabaran guan eng a..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • my air asia free seats
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • kenduri kahwin sana dan sini

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)