Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 370 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



gadis melayu tak tahan tengok gambar wak doyok tanpa ba..

video alahai comelnya datuk siti nurhaliza

16 gambar 16 kediaman rasmi perdana menteri seluruh dun..

menakjubkan inilah 12 gambar masjid paling pelik sekali..

jom tengok perubahan kota mekah dari dulu hingga sekara..

video kejam gila wanita ini tampar tampar bayi nangis t..

4 foto fesyen paling pelik tudung scha alyahya korang m..

kehidupan tok guru nik aziz sebelum daripada diberi kem..

kaki pancing wajib tengok 6 gambar ini pasti akan membu..

bila orang tak senang tengok kita senang

jom tengok perubahan kota mekah dari dulu hingga sekara..

adoi muhyiddin malu besar tengok sini tak percaya

kesian tengok mb kelantan ni di prkrompin

siapa bilang gadis melayu tak menarik cuba tengok gamba..

jom tengok siapakah pemilik kereta ferrari bernmbor mat..

video tersentuh hati tengok adik amira peluk erat dato ..

ismail sabri tak bersalah tengok sini

jasa kerajaan umno bina rumah mampu milik rm500 000 nam..

anda berani jangan tengok kalau anda kurang berani

bill unifi nak nanges rasanya tengok bil gst sob sob

nurul izzah hanya mampu menangis tengok aksi pas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 300
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tips memilih susu formula untuk anak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kurang ajaran tak sesat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita semalam hot spring kah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 26 fascinating films about food
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • macam macam wau ada

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)