Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 297 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



alahai senangnya nak jadi warga malaysia

gambar alahai comelnya

jom tengok video ngeri penduduk cerita hujan mayat dari..

daripada dengaq kazim elias lebih baik tengok gambaq bl..

mesti tengok sistem pelancar peluru berpandu tembak mh1..

gambar p ramlee yang mungkin anda tidak pernah tengok

daripada dengaq kazim elias lebih baik tengok gambaq bl..

mesti tengok gempar hari ini kes wanita cina memakai pa..

mesti tengok gambar mayat mangsa mh17 yang jatuh ke dal..

mesti tengok senarai rasmi penuh penumpang dan krew pes..

mesti tengok puluhan askar israel sudah terbunuh

daripada dengaq kazim elias lebih baik tengok gambaq bl..

jom tengok gambar menarik ustaz azhar idrus semasa muda..

mengerikan foto israel lakukan pembantaian massal di de..

mesti tengok hina bank islam dengan pakaiannya

mesti tengok gempar hari ini kes lelaki cina pijak dan ..

daripada dengaq kazim elias lebih baik tengok gambaq bl..

mesti tengok pm najib razak di ugut bunuh oleh lelaki i..

daripada dengaq kazim elias lebih baik tengok gambaq bl..

mesti tengok inikah pemilik akaun facebook lelaki melay..

mesti tengok gempar iklan raya oleh rtm ini yang menyin..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 236
Widget Aktif : 3,817
Banner Aktif : 6,295

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,143
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • nik aziz terus dimalukan
  • cucuk cebisan daging mangsa mh17 dengan kay..
  • salam lebaran
  • raya pertama di sungai petani
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..
  • selamat hari raya
  • selamat hari raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)