Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok 339 hits  

Alahai comelnya gambar Minions Geramnya tengok

Love minions i do Do You alahai comelnya the minions ni banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk peluk lagi lagi dalam Despicable Me 2 alahai geram Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit picit kat bawah ni

Teruskan Membaca..



5 gambar hati bagai cair selepas tengok gambar ini

gambar terkini wajah nur shafiqah mangsa toreh

wow jom tengok pasport canggih negara kanada

gadis ni geli bila tengok azmi caliph buskers di ajl29

mesti tengok sesuatu yang pelik pada tubuh awek cun ini..

mesti tengok sesuatu yang pelik pada tubuh awek cun ini..

bersepah lirik tengok tun m datang

orang tertentu saja sanggup tengok

6 gambar terkini zamani slam selepas dibebaskan dari ta..

7 gambar fesyen gaun nipis izara aisyah di sambutan har..

10 gambar keadaan terkini kelantan selepas banjir besar

gempar laman web vietnam sebarkan gambar mangsa qz8501 ..

gambar kepala neelofa dipegang qari cetus kontroversi

takkanlah kita sebagai kaum lelaki tak tengok kan

16 gambar mengancam ameera adik perempuan neelofa yang ..

geramnya pakcik tua merogol wanita tiada rumah yang tid..

panas terkejut beruk tengok perubahan mendadak penampil..

sebak hati kami bila tengok pakcik ni ambil air sungai ..

chef wan tak tengok ajl29 kerana jelak dengan qu puteh

chef wan tak tengok ajl29 kerana jelak dengan qu puteh

chef wan tak tengok ajl29 kerana menyampah dengan qu pu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 620
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,958

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penghibur jalanan terkejut tun m datang
  • perhhh whatssap zizan kepada ayah emma maem..
  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • suami melihat lakonan seks isteri sendiri d..
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • taman di dalam shoping mall
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • emak abah opah dan atuk
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)