Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013 1111 hits  

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera Selamat menyambut hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya dan juga Salam Maal Hijrah untuk umat Islam sekalian Selepas terdetik hati aku nak cari kisah pasal gaji ni maka aku pun meronda kedalam internet dan menemu

Teruskan Membaca..



jadual bayaran gaji kakitangan awam 2015

cuepacs gesa kerajaan naikkan gaji kakitangan awam deng..

gaji kakitangan awam tertangguh sejak 15 tahun cuepacs ..

gaji kakitangan awam tertangguh sejak 15 tahun

sayu kenaikan gaji elaun kakitangan awam tertangguh sej..

gaji kakitangan awam tertangguh sejak 15 tahun

kerajaan digesa naikkan gaji dan elaun kakitangan awam

penjawat awam di sarawak terima bonus 1 2 bulan gaji

kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas

sayu kerana gaji rendah 3 keluarga penjawat awam terpak..

nurul izah tak paham maksud inkuiri awam bila tak paham..

kenaikan gaji elaun penjawat awam tertangguh sejak 15 t..

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

makjemah kakitangan awam sedang sarapan waktu kerja ber..

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

cuepacs diminta perjuangkan pembinaan tanah perkuburan ..

jalan kaki 270km bayar nazar selepas isteri dapat kerja..

sayu kerana gaji rendah 3 keluarga penjawat awam terpak..

makjemah gaji rendah paksa 3 keluarga penjawat awam dud..

sayu kerana gaji rendah 3 keluarga penjawat awam terpak..

jalan kaki 270km bayar nazar selepas isteri dapat kerja..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 533
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 7,140

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,212
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mamat exist di tangkap polis
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • noor kumalasari dedah cerita sebenar kes ce..
  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • suami menitik air mata akan perbuatan ister..
  • penyanyi ditahan positif dadah siapakah
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • kanak kanak 2 tahun ditemui sendirian lepas..
  • 9 foto terkini lisa surihani selepas disahk..
  • kisahnya apa yang membuatkan gadis muda 18 ..
  • aisyah tajuddin beri amaran kepada yang lan..
  • aneh ada belut bersaiz raksasa di sungai in..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • 7 things you need to know about depression
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • diari sedih seekor kucing
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)