Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013 1097 hits  

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera Selamat menyambut hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya dan juga Salam Maal Hijrah untuk umat Islam sekalian Selepas terdetik hati aku nak cari kisah pasal gaji ni maka aku pun meronda kedalam internet dan menemu

Teruskan Membaca..



jadual bayaran gaji kakitangan awam 2015

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas

makjemah kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas ..

sampai bila kakitangan awam nak curi tulang

7 gambar kakitangan awam kantoi ditangkap lepak shoppin..

sampai bila nak curi tulang wahai kakitangan awam

sampai bila nak curi tulang wahai kakitangan awam

tarikh gaji kakitangan awam 2015

jadual peperiksaan awam 2015

sampai bila nak curi tulang wahai kakitangan awam

jadual peperiksaan spm dan jadual peperiksaan stpm 2013

sampai bila nak curi tulang wahai kakitangan awam

sampai bila nak curi tulang wahai kakitangan awam

gaji rendah punca sebenar penjawat awam buat kerja samb..

gaji dan bonus kakitangan awam dibayar 15 januari 2015

cadangan potongan gaji kakitangan awam bantu mangsa ban..

bonus dan gaji kakitangan awam 15 januari 2015

gaji rendah dan sukar dibuang kerja punca utama penjawa..

jadual dan tarikh gaji guru tahun 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 814
Widget Aktif : 4,010
Banner Aktif : 7,019

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • puisi terakhir imam syafie
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)