Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013 1005 hits  

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera Selamat menyambut hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya dan juga Salam Maal Hijrah untuk umat Islam sekalian Selepas terdetik hati aku nak cari kisah pasal gaji ni maka aku pun meronda kedalam internet dan menemu

Teruskan Membaca..



terkini jadual dan tarikh pembayaran gaji kakitangan aw..

bonus setengah bulan gaji atau minimum rm600 untuk kaki..

tarikh pembayaran bonus hari raya 2014 kakitangan awam

kadar kelayakan pinjaman perumahan bagi kakitangan awam

bonus raya sebulan gaji untuk kakitangan awam di selang..

bonus sebulan gaji kakitangan selangor

jadual keputusan perlawanan bola sepak sukan sea myanma..

gaji minimun penjawat awam rm1200

nelydia senrose bergaduh dengan qi razali di tempat awa..

bantuan khas sempena hari raya untuk kakitangan awam 20..

jadual siaran langsung perlawanan piala dunia hari ini ..

berita bonus raya kakitangan kerajaan selangor 2014 seb..

bonus setengah bulan gaji minimum rm600 habuan penjawat..

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

semasa lelaki ditahan orang awam kerana mencuri di dong..

memalukan pakai purdah tapi buat adegan gairah di tempa..

tpm cuepacs bincang isu penjawat awam gst

tentera israel dakwa salah bunuh lapan orang awam di ga..

2 598 kekosongan jawatan kosong di suruhanjaya perkhidm..

jawatan kosong suruhanjaya perkhidmatan awam negeri pah..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 495
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,139

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)