Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013 1010 hits  

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera Selamat menyambut hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya dan juga Salam Maal Hijrah untuk umat Islam sekalian Selepas terdetik hati aku nak cari kisah pasal gaji ni maka aku pun meronda kedalam internet dan menemu

Teruskan Membaca..



terkini jadual dan tarikh pembayaran gaji kakitangan aw..

bonus setengah bulan gaji atau minimum rm600 untuk kaki..

bonus raya sebulan gaji untuk kakitangan awam di selang..

kadar kelayakan pinjaman perumahan bagi kakitangan awam

nelydia senrose bergaduh dengan qi razali di tempat awa..

jadual siaran langsung perlawanan piala dunia hari ini ..

bonus sebulan gaji kakitangan selangor

jadual keputusan perlawanan bola sepak sukan sea myanma..

bantuan khas sempena hari raya untuk kakitangan awam 20..

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

berita bonus raya kakitangan kerajaan selangor 2014 seb..

gaji minimun penjawat awam rm1200

jawatan kosong perbadanan perpustakaan awam pulau pinan..

jawatan kosong suruhanjaya perkhidmatan awam spa 2 588 ..

aktiviti tidak bermoral ditempat awam pasangan hilang r..

4 gambar nelydia senrose dan qi razali bertengkar di te..

video kantoi buat projek dalam tandas awam tersebar

rakyat awam gaza bakal mengidap kanser akibat bom israe..

alamat ipta untuk rayuan kemasukan universiti awam

nelydia menangis bergaduh dengan qi razali di tempat aw..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 428
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 6,186

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,991
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • gambar julia perez memberi susu badannya di..
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • 6 gambar remaja sekarang yang tidak tahu ma..
  • tumis tumis ramadan chef sabri nasi mentega..
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • 10 cara nak handle soalan kahwin masa hari ..
  • buka tudung kerana kecewa
  • pas jadi bodoh pas akan kalah kata tony pua..
  • artis buka tudung kerana kecewa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)