Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013 1081 hits  

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera Selamat menyambut hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya dan juga Salam Maal Hijrah untuk umat Islam sekalian Selepas terdetik hati aku nak cari kisah pasal gaji ni maka aku pun meronda kedalam internet dan menemu

Teruskan Membaca..



tarikh gaji kakitangan awam 2015

comment on pembayaran bonus kakitangan awam 15 januari ..

jadual dan tarikh gaji guru tahun 2015

berita gembira ada pemberian bonus sempena aidil fitri ..

comment on pembayaran bonus kakitangan awam 15 januari ..

cuepacs cadang potongan gaji penjawat awam bantu mangsa..

bonus dan gaji kakitangan awam 15 januari 2015

gaji dan bonus kakitangan awam dibayar 15 januari 2015

selangor umum bonus sebulan gaji penjawat awam terima r..

juruteknik kantoi selepas belasah separuh mati kakitang..

gambar kakitangan awam berjaya menyelamatkan diri selep..

kerja lebih masa kakitangan awam dibelasah separuh mati..

potong gaji menteri malaysia dahulu sebelum potong gaji..

cadangan potongan gaji kakitangan awam bantu mangsa ban..

kerajaan tak akan potong gaji penjawat awam

kadar baru pinjaman kakitangan awam

kerajaan bakal bangunkan rumah untuk kakitangan awam

potong gaji perdana menteri menteri wakil rakyat dulu s..

derma banjir kerajaan tidak akan potong gaji penjawat a..

wajarkah potong gaji penjawat awam untuk bantu mangsa b..

potong gaji penjawat awam bantu mangsa banjir




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 197
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,009

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,015
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • siapakah cikgu lawa ini sehingga ada bapa m..
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • lee kwang soo punca bandar vietnam sesak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • diari sedih seekor kucing
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)