Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013 1058 hits  

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera Selamat menyambut hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya dan juga Salam Maal Hijrah untuk umat Islam sekalian Selepas terdetik hati aku nak cari kisah pasal gaji ni maka aku pun meronda kedalam internet dan menemu

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 255
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,659

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,794
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • good luck adik adik spm
  • wow artis pun minum bless
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • rezeki berpesta tangkap lampam timbul serah..
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • liebster award lagii

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • kisah nabi ismail a s
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)