Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013 1022 hits  

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera Selamat menyambut hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya dan juga Salam Maal Hijrah untuk umat Islam sekalian Selepas terdetik hati aku nak cari kisah pasal gaji ni maka aku pun meronda kedalam internet dan menemu

Teruskan Membaca..



bonus kakitangan awam dua bulan gaji

isu kenaikan gaji tahunan sistem saraan baru kakitangan..

semak gaji kakitangan awam online

potongan gaji menerusi angkasa buat kakitangan awam bak..

berita bonus raya kakitangan kerajaan selangor 2014 seb..

jadual analisis soalan stpm sejarah malaysia dan asia t..

dasar membersarakan kakitangan awam dalam sbpa

pengeluaran kwsp untuk kakitangan awam berpencen

kakitangan awam yang kerja suka lepak di kedai makan bo..

belanjawan 2012 gaji kakitangan kerajaan naik

jadual analisis soalan stpm sejarah malaysia kertas 3 2..

semakan tawaran kemasukan murid tingkatan tiga 3 2013 b..

terkini jadual dan tarikh pembayaran gaji kakitangan aw..

terkini bonus bajet 2015 tuntutan cuepacs 2 bulan bonus..

perghhh pesta bogel di penang rumah rehat sebenarnya un..

bonus bajet 2015 cuepacs tuntut 2 bulan bonus untuk kak..

pesta bogel di rumah rehat kakitangan awam

bonus setengah bulan gaji atau minimum rm600 untuk kaki..

anak derhaka bertindak memarahi maki ibu di tempat awam

jawatan kosong suruhanjaya perkhidmatan awam spa julai ..

punca sebenar jamal abdillah tidak membeli belah di tem..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 6,388

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,397
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • solat sunat tahajjud
  • ice bucket challenge kebodohan apakah ini
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • taman di dalam shoping mall
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)