Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Banjir Landa 67 Kampung di Beaufort Sabah 1852 hits  

iNFO Banjir Landa 67 Kampung di Beaufort Sabah

Gambar hiasanTag Banjir Landa 67 Kampung di Beaufort SabahBanjir yang melanda daerah Beaufort menyebabkan 67 kampung ditenggelami air setinggi dua meter berikutan hujan lebat di hulu Sungai Padas Tenom sejak semalam.Penolong Pegawai Daerah Beaufort Mohd.

Teruskan Membaca..



kebakaran di kudat sabah kampung tanjung kapur kebakara..

kemaskini video kebakaran di kampung tanjung kapur kuda..

info panas punca sebenar kebakaran di kunak sabah

foto gambar sekitar kesan puting beliung landa kg mempa..

resepi juadah hari raya lemang kampung

balik kampung beraya

moh mundik kampung halamanku

ternakan percuma punca orang kampung berkelahi

balik kampung dan selamat hari raya to all lah

balik kampung raya mana korang

balik kampung macam sempoi je kali ni

pulang ke kampung halaman sempena hari raya aidilfitri

gempar penduduk tangkap kelawar jadian yang disyaki men..

sebuah kampung murtad di sabah sungguh menyedihkan

balik kampung cuti raya horrey

tips pemeriksaan kereta balik beraya di kampung

perintah berkurung kampung atmosphere dan bot pam

balik kampung oo oo

pesanan dari pdrm sebelum balik kampung

jom isi borang maklumat balik kampung

cadangan jadual perjalanan balik kampung raya plus




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 4,043
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 788,182
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • rangka bayi ditemui dalam beg sekolah
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • gempar kelibat misteri semasa faizul melang..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)