Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam 14426 hits  

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam

Aktris Gwyneth Paltrow terlihat cantik saat mengenakan gaun putih panjang dengan bagian samping yang terbuka sehingga terlihat bahwa ia tidak mengenakan pakaian dalam saat menghadiri acara gala Premier Country Strong pada bulan Desember 2010 trystero cc K

Teruskan Membaca..



sherry alhadad tidak syak komen negatif ditulis rakan a..

team a dan team b dalam pas kian terserlah ini buktinya

amir jahari tidak kejar populariti sebagai artis

sherry alhadad tidak syak komen negatif ditulis rakan a..

kejutan gadis cantik biadap ini di kaitkan dengan adik ..

amir jahari tidak kejar populariti sebagai artis

10 senarai artis paling seksi murahan dalam malaysia

artis k pop eunb terlibat dalam nahas jalan raya

pakai pakaian perempuan nama lelaki tapi buat haji cema..

gara gara payu dara kecil beliau diminta pakai bra besa..

innalillahi 9 600 siswa palestina di gaza tidak bisa ma..

kejam lelaki ini mandikan anjing dalam mesin basuh

gadis kampung ini lebih cantik dari artis malaysia tapi

lima universiti malaysia berkedudukan lebih tinggi dala..

amanda imani tidak putus asa kejar dunia artis

islam atau tidak lelaki ini pihak berwajib sila ambil t..

artis melayu pakai gaun nipis dedah lurah dikritik

orang kuat dalam majlis syura ulama pas mula bersuara p..

tidak mahu dibeban hutang pasangan ini nikah bermaskahw..

gempar artis baru ni terlupa pakai bra atau sengaja tak..

hiburan peminat kecam pakaian artis islam lebih teruk d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 536
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,429

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,440
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • tarikh anak bulan raya haji 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)