Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam 14731 hits  

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam

Aktris Gwyneth Paltrow terlihat cantik saat mengenakan gaun putih panjang dengan bagian samping yang terbuka sehingga terlihat bahwa ia tidak mengenakan pakaian dalam saat menghadiri acara gala Premier Country Strong pada bulan Desember 2010 trystero cc K

Teruskan Membaca..



foto busana ketat eina azman yang tembus pandang lagi a..

foto nad zainal pakai baju kurung nipis yang agak tembu..

foto nad zainal pakai baju kurung nipis yang agak tembu..

izara aishah tidak mahu tampil seksi dalam lakonan

pelik lelaki ini mengemukkan kekasihnya supaya tidak di..

israel tidak berani serang malaysia jika tahu kehebatan..

bayaran untuk menjalankan pembedahan ini memang berbalo..

lima pelajar kena denda buang seluar baju kerana tidak ..

hostel ini akan berikan anda pengalaman seperti tinggal..

drama adaptasi novel tiada isi buatkan gadis khayal dal..

bukan sahaja foto bogel rakaman video seks artis indon ..

kontroversi neelofa tidak bertudung dalam filem pilot c..

tengok apa terjadi kepada wanita ini selama setahun tid..

gambar pakaian pandang telus adik neelofa di tepi panta..

pelik bayar deposit rumah us 330 ribu lelaki ini bayar ..

tak perlu khawatir jika anak tidak bisa matematika ini ..

izara aishah tidak mahu tampil seksi dalam lakonan

izara aishah tidak mahu tampil seksi dalam lakonan

foto busana ketat eina azman yang tembus pandang cetus ..

dapur ini tidak disentuh sejak tahun 60 an

kontroversi neelofa tidak bertudung dalam filem pilot c..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 751
Widget Aktif : 4,045
Banner Aktif : 7,219

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • 7 things you need to know about depression
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)