Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam 14470 hits  

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam

Aktris Gwyneth Paltrow terlihat cantik saat mengenakan gaun putih panjang dengan bagian samping yang terbuka sehingga terlihat bahwa ia tidak mengenakan pakaian dalam saat menghadiri acara gala Premier Country Strong pada bulan Desember 2010 trystero cc K

Teruskan Membaca..



bila pakai earphone ini nampak seakan kepala di tikam p..

artis berkontroversi tidak boleh berlakon buat sementar..

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

oh artis miera liyana sudah minta izin ibu untuk lakon ..

hebat peneliti temukan jubah tembus pandang harry potte..

wanita bersungguh pakai mekap tapi hakikatnya lelaki le..

zairil khir johari tidak menafikan akan photo yang ters..

fizz fairuz tidak ambil kesempatan adegan peluk dua art..

anda tidak akan cepat naik angin selepas membaca artike..

percaya atau tidak garaj buruk ini bernilai rm2 8 juta

guru pakai kebaya ketat jadi perbualan hangat wajarkah ..

ngeri 4kg gumpalan rambut ditemui dalam perut perempuan..

rakan konvoi berselfie sampai tidak sedar 2 rakan terba..

perghhh ezam md noor juga tidak setuju kenyataan yang d..

baca artikel ini untuk merasakan kedamaian dalam rumah ..

video artis kontroversi sengaja menanggalkan pakaian 7 ..

artis kontroversi sengaja menanggalkan pakaian

baju kurung corak kain pelikat selesa di pakai

gambar buah dada bergegar ketika menari stacy dinasihat..

pelakon hong kong ini pakai gaun transparan ketika hadi..

pelakon cantik emma maembong belajar pakai purdah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 619
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,543

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,896
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)