Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam 14476 hits  

Berpakaian Tembus Pandang Artis ini Tidak Pakai Pakaian Dalam

Aktris Gwyneth Paltrow terlihat cantik saat mengenakan gaun putih panjang dengan bagian samping yang terbuka sehingga terlihat bahwa ia tidak mengenakan pakaian dalam saat menghadiri acara gala Premier Country Strong pada bulan Desember 2010 trystero cc K

Teruskan Membaca..



tidak mahu ambil ubat dua ekor panda ini berpakat gusti..

nad zainal tidak pandang lelaki lain apabila bercinta

pelajar universiti ini kepalanya melekat dalam tong sam..

kali ini tidak ada peserta indonesia di maharaja lawak ..

benarkah malaikat iblis tuhan dipersendakan dalam filem..

nad zainal tidak pandang lelaki lain apabila bercinta

nad zainal tidak pandang lelaki lain apabila bercinta

10 golongan mayat yang tidak akan reput di dalam kubur

melayu singapura tidak dibenar pegang jawatan tinggi pi..

hebat peneliti temukan jubah tembus pandang harry potte..

sebelum ini bayi ini tidak boleh mendengar lihat reaksi..

gadis cantik ini hanya bangun dari tidur 2 jam dalam se..

dua tangan wanita ini mampu menulis dua bahasa berbeza ..

gadis cantik ini hanya bangun dari tidur 2 jam dalam se..

gadis cantik ini hanya bangun dari tidur 2 jam dalam se..

artis kontroversi sengaja menanggalkan pakaian

gambar gambar ini jelas menunjukkan kenapa gadis sunti ..

gambar pasangan kekasih ditangkap tanpa pakaian ketika ..

anjing pakai jubah ini dah terlalu melampau

gadis cantik ini hanya bangun dari tidur 2 jam dalam se..

oh artis 4 foto nabila huda kembali anggun dalam majala..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 625
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,593

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kangkung dan risikonya
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cerita semalam hot spring kah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • hati hati laman web hina islam
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)