Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan SENYUMAN 151 hits  

Kelebihan SENYUMAN

Sudahkah anda senyum Kenapa perlu senyum Senyum itu SUNNAH Kenapa sunnah Kerana ianya mempunyai seribu satu kebaikan Cuba korang tgk pic ni dlu Apa korang rasa bila tgk pic kat atas ni Hilang stress kan Kalau tgh moody2 tu tgk orang mcm ni for sure at lea

Teruskan Membaca..



lagi kelebihan kalsium yang ohsemmmm

kelebihan menggunakan penapis air

khasiat dan kelebihan memakan daging kambing

kelebihan amanah saham bumiputera asb dan loan asb

kelebihan bangun malam

chelsea mempunyai kelebihan dua mata di kedudukan terat..

kelebihan bismillah

kelebihan sering beristighfar dengan ikhlas

kelebihan membaca surah al kahfi setiap jumaat

kelebihan solat terawih

kelebihan dan kebaikan protein

kisah teladan kelebihan membaca ayat kursi menjelang ti..

kelebihan nuffnang

senyuman yang menggoda ribuan wanita

kelebihan bersedekah memaafkan kesalahan orang lain

hadapi dengan senyuman awi rafael

mulakan hari dengan senyuman

pasti ada senyuman menanti

kelebihan solat 5 waktu terutama subuh

kelebihan membedung bayi

6 kelebihan mandi sebelum subuh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 434
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 7,001

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,512
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • peminat virus hentam fazura
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • adik neelofa terlanjur
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cinta vs materialistik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)