Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan SENYUMAN 176 hits  

Kelebihan SENYUMAN

Sudahkah anda senyum Kenapa perlu senyum Senyum itu SUNNAH Kenapa sunnah Kerana ianya mempunyai seribu satu kebaikan Cuba korang tgk pic ni dlu Apa korang rasa bila tgk pic kat atas ni Hilang stress kan Kalau tgh moody2 tu tgk orang mcm ni for sure at lea

Teruskan Membaca..



8 kelebihan memeluk isteri

5 kelebihan cinch shake mix shaklee dalam membantu pros..

rahsia kelebihan tidur berbantalkan lengan suami

kelebihan menyimpan janggut dari sudut kesihatan

kelebihan menyimpan janggut dari sudut kesihatan

kelebihan simkad rakyat 1 malaysia sr1m

7 kelebihan air mata yang mungkin kita tidak pernah tah..

cari bisnes dengan kelebihan yang anda ada

kelebihan dan kebaikan minum air masak

5 kelebihan orang yang sabar

kelebihan orang yang sabar

makjemah tahukah anda kelebihan minum air kosong ketika..

kelebihan tempat parking underground klcc

kelebihan surah at taubah ayat 128 dan 129

makjemah inilah 8 kelebihan memeluk isteri yang wajib d..

apa kelebihan simkad bestmobile

inilah 8 kelebihan memeluk isteri yang wajib di amalkan..

5 kelebihan kekurangan tali monofilament dan fluorocarb..

7 kelebihan air mata yang mungkin kita tidak pernah tah..

kelebihan surah kursi

rahsia kelebihan tidur berbantalkan lengan suami




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 87
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • hati hati laman web hina islam
  • spisis kawan yang femes
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • skandal pejabat
  • tupperware puasa
  • kahwin muda girls only
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)