Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan SENYUMAN 183 hits  

Kelebihan SENYUMAN

Sudahkah anda senyum Kenapa perlu senyum Senyum itu SUNNAH Kenapa sunnah Kerana ianya mempunyai seribu satu kebaikan Cuba korang tgk pic ni dlu Apa korang rasa bila tgk pic kat atas ni Hilang stress kan Kalau tgh moody2 tu tgk orang mcm ni for sure at lea

Teruskan Membaca..



kelebihan wanita berpunggung besar

kelebihan makan pisang untuk kesihatan

kelebihan makan berjemaah

kelebihan haiwan di dalam penyamaran

kelebihan wanita yang memiliki punggung besar

banyak kelebihan batu permata dari yang sekedar tampak ..

kelebihan wanita yang memiliki punggung besar yang anda..

kelebihan seks ketika mengandung

kelebihan ramadhan

kelebihan wanita yang memiliki punggung besar yang anda..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 187
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • puisi terakhir imam syafie
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • ciri ciri wanita solehah
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cerita semalam hot spring kah
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)