Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan SENYUMAN 161 hits  

Kelebihan SENYUMAN

Sudahkah anda senyum Kenapa perlu senyum Senyum itu SUNNAH Kenapa sunnah Kerana ianya mempunyai seribu satu kebaikan Cuba korang tgk pic ni dlu Apa korang rasa bila tgk pic kat atas ni Hilang stress kan Kalau tgh moody2 tu tgk orang mcm ni for sure at lea

Teruskan Membaca..



kelebihan senyuman

7 kelebihan menghisap rokok

kelebihan l arome clearskin pythocelltec

bahaya hadis palsu kelebihan tarawih yang ramai tertipu

kelebihan kahwin di usia muda

kelebihan mandi sebelum subuh

khasiat dan kelebihan extreme energy coffee

jantan gatal ambil kelebihan walaupun menumpang bas

kelebihan membaca surah al kahfi setiap jumaat

kelebihan solat terawih

kelebihan sering beristighfar dengan ikhlas

kelebihan bersedekah

kelebihan emas berbanding wang kertas

kelebihan berwuduk sebelum tidur

kelebihan bercium

4 kelebihan setting domain dot my

khasiat dan kelebihan daun pandan

kelebihan bersenam

kelebihan menggunakan penapis air

kelebihan wanita berpunggung besar yang pasti anda akan..

kelebihan pokok bunga raya dan kegunaannya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 424
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,069

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,118
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cikgu cantik ini upload status yang paling ..
  • kantoi aksi henjut pengetua dan guru diraka..
  • gempar wanita tempatan buka pakaian lalu be..
  • lindsay lohan muat naik ayat al quran dalam..
  • 4 gambar kemalangan ngeri di kuchai lama me..
  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..
  • 2 foto kereta mewah syamsul yusof
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • sungguh mudah jadi sugar baby di malaysia s..
  • 2 gadis tudung buat status jumpa aiskrim ne..
  • tony roma s malaysia siapa kata menu mahal
  • gajah putih ditemui di myanmar bawa petanda

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • super duper cute
  • rahsia label pada buah buahan
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • taman di dalam shoping mall
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)