Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan SENYUMAN 163 hits  

Kelebihan SENYUMAN

Sudahkah anda senyum Kenapa perlu senyum Senyum itu SUNNAH Kenapa sunnah Kerana ianya mempunyai seribu satu kebaikan Cuba korang tgk pic ni dlu Apa korang rasa bila tgk pic kat atas ni Hilang stress kan Kalau tgh moody2 tu tgk orang mcm ni for sure at lea

Teruskan Membaca..



kelebihan senyuman

ramai yang tidak tahu kelebihan zikir laailaha illallah

kelebihan muazin tukang azan dan kelebihan azan

misteri dan kelebihan surah alfatihah

kelebihan dan cara menjadi agen insuran dengan mudah

makjemah misteri dan kelebihan surah alfatihah makjemah..

makjemah 15 kelebihan amalan bismillah makjemah com

lelaki gatal ambil kelebihan walaupun menumpang bas

kelebihan membaca

kelebihan menarik sijil tinggi agama malaysia stam

kelebihan al quran

kelebihan solat sunat tahajud

kelebihan mereka yang meninggal dunia malam jumaat

kelebihan membaca surah al kahfi pada hari jumaat

kebaikan senaman basikal 5 kelebihan untuk anda

makjemah kelebihan berwuduk sebelum tidur makjemah com

naik taraf stam sijil tinggi agama malaysia beri 4 kele..

makjemah 15 kelebihan sujud dalam setiap solat makjemah..

reviewinstagramkbba ada kelebihan tersendiri

dalil dan kelebihan berbekam

naik taraf stam sijil tinggi agama malaysia beri 4 kele..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 7,202

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,318
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • bukti cinta tidak mengenal usia dan paras r..
  • gst pasaraya mydin tipu kenyataan 2 hari le..
  • video ngeri jenazah jatuh dari keranda menj..
  • semua rakyat malaysia kini kena membayar cu..
  • pelajar wanita kongsi gambar mela di twitte..
  • mustafa ali halang pemuda pas serah memo
  • pemandu teksi nafi tumbuk 3 gadis myvi dan ..
  • perkara sebenar isu pemandu teksi di serang..
  • video masya allah jenazah jatuh dari kerand..
  • menakutkan jenazah di usung jatuh dari kera..
  • untuk cinta

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • 26 fascinating films about food
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • supermummy - miza harun
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • spisis kawan yang femes
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)