Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan SENYUMAN 126 hits  

Kelebihan SENYUMAN

Sudahkah anda senyum Kenapa perlu senyum Senyum itu SUNNAH Kenapa sunnah Kerana ianya mempunyai seribu satu kebaikan Cuba korang tgk pic ni dlu Apa korang rasa bila tgk pic kat atas ni Hilang stress kan Kalau tgh moody2 tu tgk orang mcm ni for sure at lea

Teruskan Membaca..



19 kelebihan dan kebaikkan minyak ikan omega 3

19 kelebihan dan kebaikkan minyak ikan omega 3

jumaat kelebihan ayat kursi

kelebihan surah at taubah ayat 128 129

kelebihan mendaftar segera gst

kelebihan bersedekah

20 kelebihan wanita

apa kelebihan kapsul habbatussauda

jika anak kelebihan konsumsi garam

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

kelebihan dan kekurangan memory card 1gb ft 8gb

kebaikan dan kelebihan menderma darah

6 kelebihan bangun di awal pagi

hafizh hilang kelebihan

hafizh hilang kelebihan

kelebihan collagen shaklee

kelebihan menuntut ilmu

prkpengkalankubor sehingga kini calon bn mempunyai kele..

kelebihan mike tompkins

apa kelebihan kapsul habbatussauda

am kkmm miliki kelebihan tangkis tohmahan jejas imej ke..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 453
Widget Aktif : 3,930
Banner Aktif : 6,615

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,631
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • bila lego dibangunkan
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • promosi team fotografi popular
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • brendan not for sale

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • apa petanda jika mimpi ular
  • sketsa cinta awak dan saya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • hati itu umpama gelas
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)