Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka 11492 hits  

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka

wahh..nampak je BRIM mesti laju je korang klik kan??pasti ramai yang dah tertungu tunggu saat ni..ye tak??oke..pendaftaran dan kemaskini secara rasminya telah di buka secara online bermula hari ini pada tarikh 23 Disember 2013 hingga 31 Januari 2014.dan p

Teruskan Membaca..



cara semakan keputusan stpm penggal 3 2014 online sms

semakan keputusan stpm 2014 online penggal 3

permohonan brim 4 0 untuk 2015 kini dibuka

semakan keputusan stpm penggal 3 2014 secara online dan..

pr1ma buka permohonan perumahan

asus buka kedai online pertama malaysia

3 easy steps to start a successful online business

mkn nafi buka pendaftaran mangsa banjir

mkn nafi buka pendaftaran mangsa banjir

harga tiket online final maharaja lawak mega 2014 stadi..

semakan status permohonan br1m 4 0 2015

link semakan brim 4 0 cara kemaskini brim 2015 secara o..

permohonan biasiswa perguruan persekutuan 2015 online

semak status permohonan br1m 4 0 2015

pr1ma buka permohonan untuk tujuh projek perumahan

permohonan ke politeknik sesi jun 2015 online

pr1ma buka permohonan untuk tujuh projek perumahan

banjir sabah 2015 perkembangan banjir di 3 daerah kiman..

am pr1ma buka permohonan untuk tujuh projek perumahan

pr1ma buka permohonan untuk tujuh projek perumahan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,984

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,283
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • siapa seleweng duit persatuan
  • awek kantoi melancap dengan family
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • aku tembak kau dengan subramanian

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)