Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka 11382 hits  

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka

wahh..nampak je BRIM mesti laju je korang klik kan??pasti ramai yang dah tertungu tunggu saat ni..ye tak??oke..pendaftaran dan kemaskini secara rasminya telah di buka secara online bermula hari ini pada tarikh 23 Disember 2013 hingga 31 Januari 2014.dan p

Teruskan Membaca..



borang permohonan guru tabika taska kemas 2014

borang permohonan kemasukan politeknik sesi disember 20..

permohonan kktm ikm sesi januari 2015 online

permohonan ke kktm ikm januari 2015 online

epl liverpool garang benam spurs 3 0 aston villa menang

permohonan biasiswa program ijazah dalam negara pidn jp..

pemerintah tetap membuka kuota pendaftaran cpns 2014 da..

cara permohonan kemasukan politeknik sesi disember 2014..

tottenham hotspur 0 3 liverpool

permohonan br1m 4 0 bajet 2015

borang permohonan online skim latihan 1malaysia sl1m 20..

permohonan online rumah mesra rakyat 1 malaysia rmr1m

permohonan br1m 2014

dream team fantasy premier league minggu 3 2014

punca pasukan sarawak gagal layak ke suku akhir piala m..

biodata farez af 2014

danny chia wakil malaysia ke kejohanan golf cimb classi..

info jawatan kosong majlis perbandaran seberang perai 2..

biodata adel af 2014

job vacancies 2014 at lembaga perindustrian kayu malays..

job vacancies 2014 at lembaga perindustrain nanas malay..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 533
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,365

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,790
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • media sosial yang sial
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • bercuti hari ini
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)