Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka 11525 hits  

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka

wahh..nampak je BRIM mesti laju je korang klik kan??pasti ramai yang dah tertungu tunggu saat ni..ye tak??oke..pendaftaran dan kemaskini secara rasminya telah di buka secara online bermula hari ini pada tarikh 23 Disember 2013 hingga 31 Januari 2014.dan p

Teruskan Membaca..



everton overpower united 3 0

real madrid tewaskan almeria 3 0 rapat jurang dengan ba..

leicester menang 3 0 buat newcastle tambah parah

borang pendaftaran muet sesi november 2015 online

permohonan kemasukan ke program ijazah sarjana muda pol..

spr terima 57 247 permohonan pendaftaran pemilih baharu

kem badminton astro kasih 2015 pendaftaran di buka

tempahan aqiqah online di equrban buka sepanjang tahun

everton belasah man united 3 0 epl 26 april 2015

jadual proses pendaftaran tamat dan penilaian latihan i..

everton malukan united 3 0

konsert kilauan emas 5 minggu 3 online

jawatan kosong pembantu pendaftaran gred kp17 2014

tonton hantu nan sempit 2014 full movie online

download mobomarket apk 3 0 9 5 latest version

permohonan menyambung pengajian bagi pelajar evakuasi y..

scha alyahya buka kedai online ecommerce fashionvalet

pearl haya mudahnya shopping online dalam group wassup

sazali nicol olahragawan olahragawati 2014

inilah 6 gadis cantik yang menjadi viral di laman sosia..

jawatan kosong 2014 dbkl




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 501
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 7,295

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,147,530
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah tenggelamnya titanic dalam surah yass..
  • 3 gambar pasangan pelajar ke perpustakaan h..
  • niloofar rahmani pilot wanita yang tercanti..
  • khairy jamaluddin pukul permatang pauh prkp..
  • menarik foto lawak giler 1024
  • prk rompin kemajuan rompin jangan tak perca..
  • punca keangkuhan kelab myvi ada abang ipar ..
  • seorang remaja mengesahkan memang ada keret..
  • penampilan khas isteri a rahman hassan
  • foto foto pra perkahwinan lana nordin yang ..
  • ibu dan anak mati berzina dirempuh lori
  • lana nodin kongsi gambar mesra pra perkahwi..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kahwin muda girls only
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who
  • skandal pejabat
  • kembali menjadi burung pipit
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)