Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka 11400 hits  

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka

wahh..nampak je BRIM mesti laju je korang klik kan??pasti ramai yang dah tertungu tunggu saat ni..ye tak??oke..pendaftaran dan kemaskini secara rasminya telah di buka secara online bermula hari ini pada tarikh 23 Disember 2013 hingga 31 Januari 2014.dan p

Teruskan Membaca..



video gola malaysia vs arab saudi 0 3 sukan asia 2014

video gol man united tewas 3 5 kepada leicester city bp..

permohonan kemasukan ke ikbn januari 2015 online

keputusan peperiksaan online latihan separa perubatan b..

permohonan ke upsi sesi november 2014 2015 lepasan spm ..

semakan keputusan peperiksaan online latihan separa per..

tips jawab online exam penguasa kastam gred w41 2014

sukan asia skuad badminton negara dibaham china 3 0

harimau muda a bungkus awal tewas 3 0 kepada arab saudi

permohonan kemasukan ke maktab tentera diraja mtd 2015 ..

permohonan kemasukan ke ikbn januari 2015 online

permohonan ke upsi sesi november 2014 2015 lepasan spm ..

sukan asia skuad badminton negara dibaham china 3 0

farez tersingkir konsert af 2014 minggu 3

konsert akademi fantasia af 2014 minggu 3

permohonan biasiswa jpa dah buka

spm tema umum peperiksaan sejarah kertas 3 spm 2014 pe

cara permohonan ikbn 2015 institut kemahiran belia nega..

permohonan rumah mampu milik negeri johor online

permohonan rumah mampu milik negeri johor online

piala asia korea selatan 3 0 malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,425

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 793,037
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • foto b0gel kim kardashian tersebar lagi kes..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • sales promotion original pineng powerbank
  • ayo itu sam ketot sudah naik angin woo
  • hafiz hamidun sedia sahut jihad
  • mencari sponsor makanan kucing
  • 3 gambar letak anak kecil di tebing curam u..
  • portal pro pembangkang dikecam isu upsr boc..
  • 5 tips menjaga kulit yang cantik dan sihat
  • gara gara di ejek setan oleh anak sendiri w..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)