Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka 11344 hits  

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka

wahh..nampak je BRIM mesti laju je korang klik kan??pasti ramai yang dah tertungu tunggu saat ni..ye tak??oke..pendaftaran dan kemaskini secara rasminya telah di buka secara online bermula hari ini pada tarikh 23 Disember 2013 hingga 31 Januari 2014.dan p

Teruskan Membaca..



cara permohonan biasiswa sukan ipt 2014 kpm online

permohonan br1m 4 0 bajet 2015

jawatan kosong crystal lodge hotel 3 ogos 2014

jawatan kosong kerajaan negeri kedah 3 ogos 2014

download panduan exam online w27 penolong penguasa kast..

borang permohonan guru tabika taska kemas sesi 2014 onl..

permohonan kahwin di melaka secara online

daftar online br1m 3 0 bantuan rakyat 1malaysia

apek tertekan akibat kekalan 0 3

sunday currently 3 0

permohonan kebenaran berkahwin secara online negeri mel..

3 gambar adegan mengejutkan pramugari garuda indonesia ..

permohonan kebenaran berkahwin secara online negeri mel..

permohonan matrikulasi sesi 2015 2016 online

peniaga online biadap maki pelanggan

semakan keputusan stpm penggal 2 2014 online

lorenzo bidik runner up motogp 2014

peniaga online biadap maki pelanggan

selamat hari raya aidilfitri 2014

selamat menyambut hari raya aidilfitri 2014

peniaga online biadap maki pelanggan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,840
Banner Aktif : 6,272

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,817
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • israel negara pengganas sebenar
  • gafim dipinggirkan
  • raya pertama di sungai petani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)