Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka 11531 hits  

permohonan pendaftaran BRIM 3 0 online 2014 di buka

wahh..nampak je BRIM mesti laju je korang klik kan??pasti ramai yang dah tertungu tunggu saat ni..ye tak??oke..pendaftaran dan kemaskini secara rasminya telah di buka secara online bermula hari ini pada tarikh 23 Disember 2013 hingga 31 Januari 2014.dan p

Teruskan Membaca..



permohonan maxis scholarship 2015 online

permohonan kemasukan ke program ijazah sarjana muda pol..

tempahan aqiqah online di equrban buka sepanjang tahun

leicester menang 3 0 buat newcastle tambah parah

messi dua gol barca hantam bayern 3 0

pearl haya mudahnya shopping online dalam group wassup

borang pendaftaran muet sesi november 2015 online

permohonan menyambung pengajian bagi pelajar evakuasi y..

permohonan rayuan upu ipta dan politeknik premier 2015 ..

kem badminton astro kasih 2015 pendaftaran di buka

jadual proses pendaftaran tamat dan penilaian latihan i..

jawatan kosong pembantu pendaftaran gred kp17 2014

anugerah sukan negara sazali nicol olahragawan olahraga..

jawatan kosong 2014 dbkl

inilah 6 gadis cantik yang menjadi viral di laman sosia..

sazali nicol olahragawan olahragawati 2014

keputusan peperiksaan akhir semester jun 2014 politekni..

excellent 4 2014

senarai penjaring gol terbanyak epl liga perdana ingger..

chelsea juara liga perdana inggeris 2014 2015

jadwal dan hasil undian semifinal liga champions 2014 2..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 340
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kisah nabi ismail a s
  • tips nak jadi hotstufff
  • cerita semalam hot spring kah
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • emak abah opah dan atuk
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)